IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

torstai. huomenna perjantai ;)Torstai 24.07.2014 15:20

se olisi torstai. huomenna on perjantai ! :) yay. lähden varmaan taas poikaytsävän luokse viikonlopuksi. aamu päivä on mennyt siivotessa ja katsoin true bloodia. ohjaaja kävi katsomassa siivouksia. meni läpi.
iltapäivällä on taas toiminta tunti. saa nähdä että mitä tehdään.
eilenä kävin apteekissa hakemassa leponexia ja mä meinasin sulaa tuonne ulos. heti kun pääsi takaisin niin piti äkkiä mennä kylmään suihkuun. virkisti hieman. suihkun jälkeen menin kaverin luokse katsomaan loput lemmen viemästä.
meillä oli äsken ruokana lihaa ja uusia perunoita. oli ihan hyvää. kohta voisi keittää teetä. ihanaa kun ei tarvi pestä vähään aikaan pyykkiä.
ensi viikolla taas. tai hakea noita lääkkeitä.
olo tila on tällä hetkellä ihan hyvä. saa sitten nähdä millainen se on viikonloppuna..yritän olla kiukuttelematta.
nyt iski vaate kriisi. mitä vaatteita otan viikonlopuksi mukaan ja mitä laitan huomenna päälle. suunnilleen tiedän että mitä vaatteita otan mukaan. ai niin. pitää maksaa se yksi lasku tänään ettei unohdu. sen kun olen maksanut niin näkee paljon mulla on vielä rahaa.
tänään pitää varmaan taas lähteä lenkille. heitän jonkun lyhkäisen koska tuolla ulkona on tajuttoman kuuma.
huomen aamulla on taas naisten ryhmä. saa nähdä että mitä tehdään. toivottavasti jotain kivaa. mun paras kaveri lähtee myös viikolopuksi jonnekkin. pitää varmaan ostaa robbarista kivennäisvettä juotavaksi. ai niin. viimeksi kun kävin robbarissa niin ostin uudet aurinkolasit. maksoi vaan 4 euroa. oli alennuksessa.
ne on pinkin/violetin väriset. mun tekisi mieli juoda viikonloppuna, mutta voi olla parempi etten juo koska mule tulee varmaan sen jälkeen vielä huonompi olo. menkat ja alkoholi ei sovi yhteen. olen testannut joten on ehkä parempi etten juo. säästää siinäkin rahaa.
juon vaan sitten kivennäis vettä ja limsaa.
en ole juonut kahteen kuukauteen. viimeksi tuli juotua silloin kaverin valmistujais juhlissa.
mulla on välillä sellaisia kausia etten juo muutamaan kuukauteen.
mutta en aijo tietenkään kokonaan luopua alkoholista. sitä pitää välillä olla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.