IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

pääsin taas irciin.Keskiviikko 30.07.2014 13:37

nyt pääsin taas irciin. en eilenä meinannut päästä ollenkaan tänne.
nyt pääsin. voi kirjoittaa taas blogia. tänään ollaan menossa karissimo porukan kanssa lahteen. ihmettelemään. ihan kiva lähteä. tulee vähän erilaisempi päivä. eilenä kulutin aikaani katsomalla animea. aloitin katsomaan clannad animen toista kautta.
viime päivinä täällä on ollut ukkosta. en ole tykännyt yhtään. toivottavasti tänään ei tulisi ukkosta.
eilenä mulla oli punnitus. paino oli pysyny aika samana. 52,5 kg. olen tyytyväinen. veren paineen mittaus oli myös. ihanaa kun menkat alkaa olla ohitse. illalla heitän kunnon kävely lenkin ruoan jälkeen.
saa purettua viimeiset paineet ja vitutukset. eilenä mun mielikuvitus laukkasi taas liikaa. ja olen ollut nyt viime päivinä todella neuroottinen.
meinasin ottaa eilenä rauhottavan mutta onneksi juttelu ohjaajan kanssa auttoi hieman. ja sen olen huomannut jos on huono olo illalla niin olen luottanut ilta lääkkeisiin että ne alkaa vaikuttaa ja pistää väsyttää. ei välttämättä tarvitse sitten rauhottavaa.
ja kun on ihmisten seurassa niin saa siinäkin onneksi ajatuksia muualle.
mulla on taas vaate kriisi. mitä pistäisi päälle kun lähtee lahteen. pitää alkaa kohta kaivaa vaate kaappia. varmaan laitan farkku shortsit ja t-paidan. kevyt varustus. lemmen viemää sarja on alkanu mennä jännäksi. pitää tänään katsoa. kun tulee lenkiltä. kämppää pitää siivota tänään ja pestä pyykkiä. siinä on mun iltapäivä suunnitelma. en vielä tiedä että mitä teen viikonloppuna. olenko täällä vai missä. no. se selviää sitten. perjantai aamulla mulla on verikokeet. heti aamusta. kerkeän varmaan juuri ja juuri naisten ryhmään. mikä on klo kymmenen aamulla.
kohta on ruoka. meillä on kalaa ja uusia perunoita ruokana. nam. ihan hyvää ruokaa. aijon ottaa vesi pullon mukaan kun mennään lahteen. ei tule neste hukka. ihan hyvä päivä tiedossa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.