IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

siiderii ja lonkeroo :PLauantai 22.11.2014 12:22

mun silmä on paljon parempi. alkaa paranemaan. kävin kyllä eilenä apteekissa hakemassa silmä tippoja varmuuden vuoksi.
mä olen nyt täällä poikaystävän luona. heräsin tunti sitten ja söin kolmiovoileivän ja teetä. hyvä aamu pala.
päätin etten olisi juonut tänä viikonloppuna mutta en voinut vastustaa kiusausta ja ostin siiderii ja lonkeroa. juon nyt illalla. alkoholi on mun ainoa pahe. siideri ja lonkero. ostin muutaman juoma. juon sillee ettei mulle tule huono olo. ostin sipsejä eilenä kaupasta ja ne oli semmoisia ettei maistunut miltään. pahvilta maistui. nyt tiedän ettetn jatkossa osta noita sipsejä. suklaatakin ostin ja olen syönyt sitä jonkin verran.
eilenä oli tullut rahaa niin sain maksettua pari laskua.
nyt on kaikki tän kuun laskut maksettu.
ruoka on maistunut mulle taas. mikä on hyvä juttu. ei ole nyt ollut semmoisia nälkä päiviä. fiilis on hyvä tällä hetkellä. kiva olla poikaystävän luona. ensi viikon viikonlopun olen karissimossa. mun pitää olla sielläkin joskus viikonloppuna etten ole aina lomilla.
nyt en kyllä syö mitään muutamaan tuntiin. on vähän ähky olo.
illalla aijon seuraavan kerran syödä. poikaystävä tykkäsi mun antamasta synttäri lahjasta. sen synttärit on joulukuussa mutta ajattelin antaa sen lahjan aikaisemmin. ostin sille fingerpori sarjakuva kirjan ja after eight suklaata. after eight suklaa on tosi hyvää. tänään voisi katsoa jotain animea. en vielä tiedä että mitä.
tänään aijon taas valvoa. varmaan kahteentoista asti.
ja huomenna nukun pitkään. ihanaa kun ei ole kiire minnekkään.
voi vaan olla. outoa kun ei tule enää bbtä. mutta. ensi syksynä varmaan taas. sitä odotellessa. salkkarit jää kohta tauolle.
mitä mä sitten katson? onneksi ne tulee sitten taas jossain vaiheessa. onneksi lemmen viemää ei jää koskaan tauolle. tulee telkasta ympäri vuoden. katsoin eilenä possen. oli aika hauska. sai nauraa. duudsonit on ihania. pitää taas katsoa seuraava jakso ensi viikolla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.