IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

desucon ^_^Torstai 27.11.2014 07:54

jee ! ensi vuonna desuconiin :) kaveri tilasi eilenä liput. saatin ne eilenä. nyt mä olen kaverille velkaa sen 30 euroa. maksan sen tänään sille takaisin. pitää vaan käydä pankki automaatilla. käyn tänään.
olisipa jo se desucon. en ole käynyt vuosiin missään anime tapahtumassa. viimeksi olin animecon 2006 vuonna helsingissä. cossasin yhtä koulu tyttöä. pitää vielä miettiä että mitä laittaa sinne päälle. ajattelin laittaa sen yhen mun ihanan takin missä on eri värejä ja kuvia. se varmasti herättää huomiota.
ja sitten laitan yhet nahka nilkkurit. missä on teko kultaa.
onneksi se takki on lämmin niin tarkenee jos on ulkona. kamera pitää ottaa mukaan että saa upeita kuvia otettua.
pitää vielä suunnitella kaverin kanssa että missä käydään syömässä..
varmaan hesessä :D mutta. onneksi tässä on aikaa suunnitella.
tosi mahtavaa kyllä mennä sinne ^_^ siellä on varmaan myynnissä kaikkea anime krääsää. pitää ottaa rahaa mukaan niin voi shoppailla.
eilenä katsoin animea pitkästä aikaan. katsoin honya san animea ja tokyo ghoulia. tänään ajattelin katsoa tokyo ghoulin loppuun. muutama jakso jäljellä. olen katsonut 8 jaksoa.
tänään on taas siivous päivä. alan kohta siivoamaan kun olen saanut tämän kirjoitettua. kämppä on hiemasen sekaisin..^^`
tänään pitää katsoa lemmen viemää uusinta. eilenä oli kuntosali niin en nähnyt. mulla on taas verikokeet ensi viikolla. eilenä mulla oli punnitus. painoin 52,9. melkein 53 kiloa. olen ihan tyytyväinen. pysynyt samana. tänään on taas toiminta tunti iltapäivällä. saa nähdä että mitä tehdään. muuta mulla ei ole ohjelmassa.
menen kaverin luokse katsomaan taas lemmen viemää.
lenkille en varmaan jaksa mennä. illalla siellä on pimeää niin ei kauheasti tykkää sitten kävellä. mutta. mulla on tosi hyvä fiilis nytten :) olen tämän viikonlopun karissimossa. poikaystävä varmaan tulee taas käymään viikonloppuna ja vietän kaverin kanssa aikaa. juodaan teetä ja käydään lenkillä. ihan mukava ja rento viikonloppu tiedossa. sitten taas seuraavan viikon viikonloppuna lomille. varmaan taas poikaystävän luokse.
ajattelin ostaa huomenna varmaan irtokarkkeja. en ole syönyt niitä pitkään aikaan. nyt voisi syödä. tekee mieli.
tänään ajattelin lukea mirai nikki mangaa. kohta olen kerännyt kaikki manga osat. ajattelin tilata nyt jatkossa netistä mangaa.
englanniksi. oon taas innostunut keräilemään mangaa.
ollut hieman taukoa. mulla on vielä paljon kaappi tilaa mihin mahtuu mangaa. ai niin pitää myös muistaa katsoa että koska tulee seuraava anime elhti. sitä odotan kovasti. tulee muistaakseen ensi kuussa ennen joulua. voisi vähän selailla edellistä anime lehteä.
mutta. nyt laitan musaa soimaan niin on kiva siivota sen tahdissa :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.