IRC-Galleria

Miittis

Miittis

ヅ ★❤★ (◕‿◕✿) ♥ Doudemo ii lukekaa blogiani jos kiinnostaa ;P

Selaa blogimerkintöjä

viikonloppu.Perjantai 28.11.2014 08:17

se olisi taas viikonloppu. olen täällä karissimossa viikonlopun.
vietän aikaa kaverin kanssa ja poikaystäväkin on tulossa käymään viikonloppuna. aijon mennä lomille sitten taas seuraavan viikon viikonloppuna. tänään meillä on naisten ryhmässä lenkkeilyä.
päästään ulkoilemaan. käyn ehkä kaupassa tänään. jos jaksan.
pitää ostaa muutama juttu. eilenä jakoin katsoa vähän animee. aloitin katsomaan taas uutta sarjaa. mangaa luin myös eilenä mirai nikki mangaa. kävin eilenä myös puolenkuun pelit sivulla tilaamassa mangaa. ostin nyt yhden manga kirjan näin alkuun. sen niminen sarja kuin: "ultra cute". pitäisi tulla sitten puhelimeen tekstiviesti että koska se on saapunut postiin. mulla menee siihen noin 20 euroa. ensi kuussa aijon tilata lisää mangaa sitten taas sieltä. katsoin että mitä sarjoja on myynnissä ja mitä alan keräämään.
tein jopa listan. kiva alkaa taas kerätä mangaa parin vuoden jälkeen.
mulla on kivasti vielä kaappi tilaa niille.
uusi animelehti tulee taas ensi kuussa. pitää ostaa. ennen joulua ilmestyy. mun pitäisi ostaa steamista toi final fantasy 7 peli.
pystyisi pelaamaan koneella sitä. aijon ostaa sen jossain vaiheessa.
tänään varmaan jatkuu animen katsominen. katson varmaan sitä uutta sarjaa minkä aloitin eilenä. sen nimi on "Daitoshokan no hitsujikai" se on haaremi sarja. kyllä sitä katsoo mutta ei ole ihan paras anime. viikonloppuna ajattelin katsoa tuon "tamako love strory" elokuvan. kestää puolitoista tuntia. tykkäsin kovasti siitä tamako market animesta. sen voisi katsoa joskus uudestaan.
mietin että mä voisin aina tilata sieltä puolenkuun pelit sivuilta aina pari kolme mangaa kuussa. saisi jossain vaiheessa kerättyä kaikki sarjat mistä tykkää. pitäisi käydä joskus siellä liikkeessä käymässä. en ole varmaan käynyt pariin vuoteen. pitää tehdä reissu sinne.
odotan innolla sitä desuconia. pyöriny koko ajan päässä. hyvää kannattaa aina odottaa. pitää miettiä sitten että paljon tuhlaa rahaa siellä. vielä on aikaa miettiä. suunniteltiin kaverin kanssa myös että missä käydään syömässä. että jaksetaan sitten liikkua siellä.
mutta. kaikki kyllä järjestyy ^^
kohta tulee taas onneksi rahaa. ensi viikolla. saan maksettua kaverille sen 30 euroa. kun se osti mulle sen desucon lipun.
sitten pitää ostaa joululahjat. pari lahjaa parille kaverille.
ensi kuussa on myös sitten ne kaverin pikkujoulut. niitä odotellessa :) tulee varmasti kivaa. pitää miettiä että mitä sitten aikoo juoda. varmaan ainakin karpalo lonkeroa. ja up ciderii. ne tavalliset. menee varmaan yli kymmenen euroa niihin juomiin. ei paljoa.
jos siellä on väkeviä niin niihin en ainakaan koske. mulle ei sovi viina. jos juon viinaa niin mulle tulee siitä tosi huono olo. on testattu.
ainakin opin siitä jotakin. ei kannata juoda sitä.
menen ehkä lenkille taas illalla. pitää vielä katsoa. voisi pyytää taas kaveria mukaan. ei tarvi yksin liikkua tuolla pimeydessä.
jos menen yksin niin ajattelin kuunnella musiikkia samalla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.