IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

kotona :)Torstai 25.12.2014 14:32

kotona ollaan. syötiin äsken joulu ruokia. oli hyvää. käytiin eilenä mun siskon luona. syötiin sielläkin. kävin eilenä abc asemalla kaupassa. ostin hiukan suklaata, limua ja kivennäisvettä. eilenä join jaffaa. se oli mun sauna juoma eilenä. aijon olla kotona sunnuntaihin asti. sisko on huomenna tulossa kotiin myös. mun molemmat veljetkin on täällä. kiva viettää aikaa perheen kanssa. ruoka on maistunut joten kuten. kinkkua en ole kauheasti syönyt. kalaa olen syönyt enemmän. porkkana laatikkoa ja rosollia. nams. keitin äsken teetä. vihreää omena teetä.
tänään voisi pelata final fantasya. pääsisi siinäkin eteen päin.
tänään näen lemmen viemää. eilenä en nähnyt. tänään pitää katsoa.
sain taas eilenä pari rasiaa suklaata joulu lahjaksi. nyt on suklaata. ja paljon. niitä sitten syödessä. mulla on mukana hasselpähkinä suklaa levy. ja pari suklaa patukkaa. plus panda konvehti rasia.
ulkona on kiva ilma. aurinko paistaa. voisi käydä kävelyllä jossain vaiheessa. nukuin tänään yhteen asti. ja eilenä menin jo ennen kymmentä nukkumaan. nukuin lattilalla patjan päällä. oli ihan hyvä nukkua siinä. fiilis on hyvä tällä hetkellä. kiva olla kotona.
ei tarvi yksin viettää joulua. en vielä tiedä että mitä teen uutena vuotena. saa nähdä. enkä tiedä oikeen vielä että pitäisikö juoda.
onhan tässä vielä viikko aikaa miettiä. animea en ole vielä katsonut.
voi olla että katson tänään. mutta ensin pelaan vähän final fantasya.
varmaan saunotaan tuossa viikonloppuna. ensi viikon maanantaina olen menossa kuntosalille. jos se paikka on vaan auki.
tiistaina se oli jo kiinni. kävin sitten lenkillä. kun en päässyt salille.
aijon syödä varmaan jo tänään suklaata. nams. samalla kun katsoo lemmen viemää. odotan jo että salkkarit alkaa. ja uusi päivä. ensi vuonna sitten varmaan jatkuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.