IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

kohta synttärit.Torstai 22.01.2015 08:16

tää viikko on menyt tosi nopeasti. mun pitää taas mennä terveys keskukseen aamulla pissa testiin. se on varmuude vuoksi. mun pitää olla tunti kusematta. aika on kymmeneltä. ohjaajat vie mut sinne autolla ja mä kävelen takaisin. tulee ainakin heitettyä samalla sitten lenkki. sitten toivon että noita testejä ei tehdä vähään aikaan.
se lääke on alnakut vaikuttaa. enää ei kirvele kauheasti. aijon ottaa tänä iltana sitä lääkettä suihkun jälkeen. ja seuraavan kerran otan sitä lääkettä varmaan lauantaina. ensi viikolla sitten vaan pari kertaa viikossa. kuukauden annos. en mennyt eilenä kuntosalille. katsoo jos vaikka ensi viikolla pääsisi sinne. ole varmaan jo silloin paremmassa kunnossa. eilenä ei oikeen taas maistunut ruoka. olin nälässä.
näännytin taas itseäni. katsoo jos vaikka tänään ruoka maistuisi.
tai voi olla että ei. sen näkee sitten. viikonloppuna mulla on synttärit. täytän 25 vuotta..aika menee äkkiä.
saa nähdä mitä kaverit,ohjaajat, ja poikaystävä ostaa mulle synttäri lahjaksi. siitä olen varma että saan ainakin suklaata.
poikaystävältä luulisin. suklaa maistuu aina ^^
olen menossa poikaystävän luokse viikonlopuksi. ei olla nähty kahteen viikkoon. on ollut kova ikävä. mutta. huomenna näemme <3
ajatteöin juoda viikonloppuna synttäreiden kunniaksi.
siideriä ja lonkeroa. ehdottomasti pitää ostaa karpalo lonkeroa.
pari kappaletta. ja varmaa yksi pullo up cideriä ja sitten neljänneksi joku muu juoma. aijon juoda sen neljä juomaa ettei tule huono olo.
tulen siitä jo känniin :D sipsiä pitää ostaa myös. varmaan ranch sipsiä. nams. muuten mun olo on tosi hyvä tällä hetkellä. kiva lähteä lomille huomenna. mun paras kaveri lähtee myös lomille. näemme sitten taas sunnuntaina. animea ajattelin tänään taas katsoa. meillä on taas toiminta tunti päivällä. kestää tunnin.
huomenna aijon laittaa ne mun uudet kengät mitkä ostin <3 en ole vielä käyttänyt niitä. perjantain kunniaksi. :) ja guess laukku.
meikata pitää myös. sa nähdä paljon mulla menee sitten rahaa viikonloppuna. varmaan se 30 euroa uskoisin. viimeksi meni sen verran kun olin poikaystävän luona. juomiin menee se vähän yli kymmenen euroa. tänään tai huomenna pitäisi tulla taas rahaa. onneksi. tänään pitää siivota. alan kohta siivoamaan. pitää imuroida ja mopata. ja pyyhkiä pölyt. pesen ehkä tänään vielä pyykkiä. lakanat pitäisi pestä. ja pyyhkeet. sitten niitä ei tarvi vähään aikaan pestä. tänään mulla on paljon energiaa. jaksaa tehdä asioita :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.