IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

uusi Guess laukku :)Torstai 02.04.2015 08:10

tänään lomille. :) olen menossa porukoille yhdeksi yöksi ja huomenna poikaystävän luokse. tulen sunnuntaina takaisin. on tulossa varmasti kiva loma. kiva lähteä taas lomille. näen mun veljeäkin.
kohta pitää alkaa siivoamaan. kirjoitan eka tämän blogin.
olen lähdössä iltapäivällä. tuossa puoli neljän aikaan. en ole vielä pakannut loppuun. eilenä mulla oli verokikeet aamulla. ohjaajat vaan ilmoitti että joo sulla on tunnin päästä verokeet. tuli kauhea kiire. yleensä ne antaa lapulla sen verokoe ajan. nyt ne ei ollut ilmoittanut mitään. kyllä vitutti. mutta. selvisin. nyt ei tarvi taas kuukauteen käydä verokokeissa. eilenä oli kokki ryhmä. tuli hyvät ruishampurilaiset.
ja jälki ruokana oli uuni banaani. hyvää oli. paja tuntikin oli rento.
kävin sen jälkeen vielä apteekissa hakemassa lääkkeitä ja kaupassa.
illalla menin kuntosalille. oli hyvä tunti. meillä oli sijainen ohjaamassa. se oli ihan mukava tyyppi. fiilis on hyvä tällä hetkellä. olen syönyt hyvin. tänään kun käydään kaupassa niin pitää ostaa kivennäs vettä, limsaa, suklaata ja ehkä sipsiä. en ole juonut mitään alkoholia kuukauteen. eikä mun edes tee mieli. mikä on hyvä juttu.
ensi viikon keskiviikkona ollaan menossa pajalla kauppa keskus veturiin. ja mä aijon ostaa sieltä uuden guess laukun. maksoi mitä maksoi. en ole pariin vuoteen ostanut uutta. jos siellä on jokin hieno pinkin värinen niin se lähtee mun mukaan. sitten sen ostoksen jälkeen en enää osta mitään tässä kuussa. ai niin. ja ehkä uudet kengät voisi ostaa myös sieltä kauppa keskus veturista.
korko kengät. shoppailu aina piristää ;) ja etenkin jos saa ostettua uuden hienon guess laukun. uusi perheen jäsen. sitten kun ostan sen niin mä omistan jo neljä guess laukkua. laitan siitä kuvan sitten tänne mun blogiin. ja facebookkiin. mun paras kaverikin lähtee tänään lomille. näemme taas sunnuntaina ja katsotaan tähdet tähdet. silloin ne laulaa heviä. varmaan aika mielenkiintoinen jakso.
aijon pitää viikonloppuna anime maratoonin. aijon katsoa school rumblen ekan kauden loppuun. enää neljä jaksoa niin olen katsonut sen. vielä on siitä pari kautta jäljellä. ei katsominen lopu kesken.
mun tekee mieli sipsiä. aijon ostaa ranch sipsi pussin. se on mun lemppari. ja suklaata pitää ostaa ehdottomasti.
mulla oli eilenä ne uudet pinkit housut jalassa. kaikki sanoi että onpa hienot housut sulla. pirteän väriset. mutta. tänään en laita niitä päälle. laitan jotkut toiset housut jalkaan. teidän jo mitkä.
ei ole isoa vaate kriisiä onneksi. aijon ottaa käyttöön tänään mun guess laukun. sen minkä ostin silloin viimeksi. en ole käyttänyt sitä vähään aikaan. korko kengät aijon laittaa jalkaan tänään.
en sitten pessyt pyykkiä tällä viikolla. no. ensi viikolla pitää pestä. tiistaina. mulla alkaa olla kiva pyykki vuori.
lakanat pitää myös pestä. mulle on vissiin tullut rahaa tänään. ja ensi viikolla tiistaina tulee lisää. juuri sopivasti ennen keskiviikkoa.
on sitten ne shoppailu rahat. laskuja pitäisi myös maksaa. no. ensi viikolla vaikka. kerkeää silloin. tänään pitää katsoa lemmen viemää uusinta. kerkeää hyvin siivota ennen sitä. alkaa taas kymmeneltä.
silloin voisi juoda vaikka samalla teetä. aamukahvit join hetki sitten.
roskat pitä viedä samalla kun menen aamupalalle.
toiminta tuntia ei ole tänään. koska suurin osa porukasta lähtee lomille. mun kaveri lähti jo eilenä. näemme vasta ensi viikon keskiviikkona. silloin kun menemme kauppa keskus veturiin.
paras kaveri ei ole tulossa silloin koska sillä on muuta menoa. no. onneksi mun toinen kaveri lähtee mukaan sinne. ei tarvi shoppailla yksin. tulee varmasti mukava päivä. sitä odotellessa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.