IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

vappu :)Torstai 30.04.2015 08:01

se olisi vappu. vietän sen täällä. onneksi mun kaverikin on täällä niin vietän vappua sen kanssa. tänään on varmaan aika hyvät ruoat tiedossa ja jotain vappu ohjelmaa. iltapäivällä meillä on ruoka siellä missä me ollaan joskus paja tunnilla. mun kaverikin tulee sinne syömään. tänään pitää käydä kaupassa ja tokmannilla. kaupasta aijon ostaa irtokarkkeja varmaan ja tokmannilta limua ja kivennäisvettä. siinä on mun vappu juomat. mun ei edes tee mieli mitään alkoholia. en ole jounut nyt yli kolmeen kuukauteen ja olen ylpeä itsestäni :)
ei ole edes tehnyt yhtään mieli. eilenä näin poikaystävää. käytiin gigantista hakemassa se mun vanha tietokone mikä oli huollossa. siihen tuli uusi näyttö. annoin sen koneen poikaystävän siskolle.
mulla on nyt tää uusi kone minkä poikaystävä osti silloin. tulee sille vanhalle koneelle käyttöä. eilenä oltiin tosiaan porvoossa. oltiin yhdessä musiikki tapahtumassa nimeltä moni ääni rokki. siellä soitti monta eri bändiä ja soi tuttuja biisejä. oltiin siellä pari tuntia ja kuunneltiin. oli kiva kokemus. sen jälkeen mentiin syömään yhteen ravintolaan missä oli buffet pöytä. mä söin salaattia, peruna salaattia, perjunaa, lihakastiketta ja kalaa. oli ihan hyvää ruokaa. ruokailun jälkeen käytiin Brunbergin karkki tehtaalla. ostin itselle suklaata ja poikaystävälle vähän tuliaisia. meni jotain 15 euroo.
nyt on sitten suklaata :) mutustan niitä viikonloppuna.
aijon ottaa nyt vaan rennosti. ja herkuttelen. nyt en aijo miettiä mitään kaloreita. aijon herkutella ja olla vaan. käyn lenkillä viikonloppuna kaverin kanssa, katson animea, ehkä leffoja.
kyllä mä tekemistä keksin :) poikaystävän kanssa soitellaan ja skypetetään vappuna ja viikonloppuna. onneksi näin sitä vielä eilenä. näemme sitten seuraavan kerran varmaan ensi viikon viikonloppuna. kyllä tää aika menee äkkiä. pitää alkaa kohta siivoamaan. pitää siivota vessa ja mopata. eilenä siivoilin vähän ettei tule kauheasti tälle päivälle siivottavaa.
sitten on taas siistiä kun on siivonnut. pitää varmaan taas pestä pyykkiä viikonloppuna. sitäkin on taas kertynyt.
mutta. hvä ja rento fiilis tällä hetkellä :) aijon nauttia vapusta. olla ja ihmetellä. tänään tulee heitettyä taas lenkkiä kun käyn kaupassa tuossa päivällä. aijon kuunnella musiikkia samalla.
onneksi siellä paistaa aurinko vähän. eilenä oli ihan paska keli satoi vaan räntää ja vettä. nyt ilma näyttää paljon paremmalta.
tänään pitää todellakin katsoa salkkarit. se jäi niin jännään kohtaan.
ja lemmen viemää pitää katsoa taas illalla. katson kaverin kanssa taas. iltalääkkeet saadaan tänään illalla vähän myöhemmin. ei se mitään ajattelin valvoa siihen asti kun alkaa nukuttaa.
eli valvon varmaan taas yhdeksään asti. niin kuin yleensä. mua alkaa aina silloin jo nukuttamaan. nukahdan varmaan taas mun sohvalle. mun paras kaveri lähtee tänään lomille vapun viettoon. näemme sunnuntaina. toivotin sille hyvät vaput :)
tänään pitää katsoa toi fitnesspäiväkirjat koneelta. laitoin sen tallennukseen mutta en ole vielä katsonut. tänään on aikaa katsoa.
tuntuu ihan siltä että on perjantai mutta nyt on vasta torstai.
no ei se mua haittaa yhtään. kohta on toukokuu. kesä vaan lähenee :) jippii. tulee varmasti mahtava kesä. tänään pitää laittaa siistit vaatteet päälle vapun kunniaksi. ja pitää taas meikata.
juon ehkä simaa jos sitä on tarjolla kun on ruokailut.
eilenä soitin äidille. juteltiin niitä näitä. kerroin että olen vapun täällä.
ja sanoin että mun kaverikin on täällä vapun niin on seuraa. sovittiin että soitellaan taas tuossa viikonloppuna. menen sitten kotiin varmaan taas äitien päivänä. pitää ostaa joku äitien päivälahja. kortti mulla on jo valmiina. ostan varmaan äidille suklaata tai laku pussin. se varmasti riittää ihan hyvin. äiti varmasti ilahtuu :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.