IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

viimeinen sähly.Tiistai 26.05.2015 07:44

eilenä oli ihan mukava päivä :) kävin lenkillä, oli ompelu ryhmä, aloitin taas alusta katsomaan sinkku elämää sarjaa. ja illalla olin noin puolituntia salilla. tuli hiki. eilenä sain liikuntaa noin tunnin. lenkki kesti puolituntia minkä kävelin. tänään pitää käydä kirjastossa. palautan cd:t ja dvd:t mitkä lainasin. ja kaupassa pitää samalla reissulla käydä. mun pitää ostaa lisää teetä. alkaa loppumaan.
tänään on taas sähly iltapäivällä. se on viimeinen sähly. ensi viikolla on sitten sen sijaan lenkkiä tai pesäpalloa. mä aijon mennä lenkille. en aijo pelata pesäpalloa. onneksi ei tarvi. onneksi kävely on toinen vaihto ehto. pitää kaupasta ostaa samalla aurinko rasvaa. kohta alkaa helteet. pitää laittaa etten pala. mulla on tosi herkkä iho.
mun tekisi niin mieli käydä seppälästä ostamassa ne farkku shortsit. aijon tehdä niin, että käyn katsomassa onko mulla tilillä minkä verran rahaa ja katson että ostanko. ne maksaa vaan 20 euroa. ei ole kamalan kalliit. ja nyt on kesä niin voisi ihan hyvin jo ostaa ne.
tänään pitää aamulla katsoa lemmen viemää uusinta. en nähnyt eilenä koska olin salilla. tänään taas näkee illalla ja kaveri tulee taas mun luokse katsomaan. fiilis on hyvä tällä hetkellä. ja ruoka on onneksi maistunut. ei ole ollut nyt mitään ongelmia ruoan kanssa. teen aina niin että syön vatsan täyteen. ja se on hyvä että paino on pysynyt samana. toivottavasti me naiset voitetaan jätkät sählyssä tänään. tulee tiukka matsi. olen taas puolustaja ja mun paras kaveri on myös puolustaja. hiki tulee jos ei muuta.
ei tarvi vielä ainakaan hakea mitään lääkkeitä. riittää vielä tälle viikolle. ensi viikolla pitää taas hakea. leponexia.
huomenna on taas kokki ryhmä aamulla. meillä on hyvät ruoat. mä paistan pihvit ja sen lisäksi on ranskalaisia. jälki ruoaksi on mansikka rahkaa ja feta salaattia. tosi hyvät ruoat. paja tunti on myös huomenna. mennään käymään vääksyssä. kävellään siellä ja syödään jätskiä. onneksi huomenna on ihana ilma. niin on kiva mennä :) menen sen jälkeen joko kuntosalille tai lenkille. katsoo millainen fiilis. jompi kumpi. huomenna on ainakin taas kivasti ohjelmaa. pääsee viettämään kavereiden kanssa aikaa.
kohta se viikonloppukin tulee. tänään aijon pestä pyykkiä. vien pyykit koneeseen kun olen syönyt aamupalan. pesen heti aamulla niin saa nekin pois alta. sitten ei tarvi pestä taas viikkoon.
pitää myös kohta tistaka. mulla on kiva kahvi kuppi vuori.
tänään aijon katsoa taas sinkku elämää. jos en jaksa olla koneella.
pitää tänään katsoa kirjastossa jos löytyisi jotain lainattavaa taas.
leffoja ja levyjä. saa siellä kulutettua aikaa jonkin verran.
toivottavasti löytyy jotain leffoja taas.
mutta. tänään on ihan mukava päivä tiedossa :) nautin kesästä <3
ja auringosta <3 vaate kriisi taas iski. en tiedä mitä laittaisin päälle. varmaan farkut ja joku paita. pitää myös meikata ja laittaa korvikset. hiukset laitan nutturalle. oon sitten taas nättinä.
pitäisi edelleen siivota toi vaate kaappi. voisin siivota sen tänä viikonloppuna kun olen täällä. hyvin on aikaa. pitää katsoa jos silloin jaksaa. pitäisi samalla heittää noita vanhoja vaatteita pois.
jotta mahtuu uusia vaatteita kaappiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.