IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tänään leffaan :)Perjantai 26.06.2015 10:25

jee. menen taas lomille. ensin poikaystävän luokse ja sitten yhdeksi yöksi menen kotiin. mennään poikaystävän kanssa leffaan illalla.
poikaystävä hakee mut taas tuossa parin tunnin päästä. en ole vielä kerennyt pakata koska kävin äsken apteekissa hakemassa lisää lääkkeitä, mutta ne ei ollut vielä uusinut sitä reseptiä.
menin sitten mielenterveys keskukseen sanomaan että uusii tuon leponexin. saisin sitten ensi viikolla sitä haettua. onneksi lääkkeet riittää vielä tälle viikolle. eilenä leikin koko päivän mun tabletilla. lueskelin varmaan kolme tuntia mangaa ainakin ja katselin sarjoja.
katsoin tuon the affairin kolmannen jakson. nelos jakso on vielä katsomatta. ja viides jakso tulee tänä viikonloppuna. pitää laittaa tallennukseen. eilenä toiminta tunnilla katsottiin leffaa. oli aika rento päivä eilenä. ei ollut kauheasti mitään. näin eilenä mun kavereitakin illalla. fiilis on ihan hyvä tällä hetkellä :) ja olen syönyt hyvin taas. kaikki asiat on taas tasapainossa. kiva lähteä lomille. mä näen jopa mun veljeä pitkästä aikaan. ja mä pääsen pitkästä aikaan taas saunaan<3 pitää ostaa joku sauna juoma. vaikka limu. aijon ottaa kannettavan että tabletin mukaan lomille. ne pitää olla aina mukana jos menen jonnekkin. pystyy olla netissä. ruoka on tunnin päästä. kerkeää syömään ennen kun poikaystävä tulee hakemaan. pitää taas laittaa kämppä kuntoon. niin on kiva sitten palata takaisin kun on siistiä. en tiedä tuleeko poikaystävä hakemaan mut autolla vai moottoripyörällä. no sen näkee kohta.
pitää syödä suklaata taas kun on viikonloppu. en vaan vielä tiedä että mitä suklaata söisin. pitää käydä kaupassa tänään. pitää ostaa joku nopea mikro ruoka minkä pystyy syömään ennen kun me mennään tuonne leffaan. ei sitten tule nälkä.
en vielä tiedä menenkö jo tänään illalla jo kotiin sen leffan jälkeen vai vasta huomenna. en ole vielä päättänyt. mutta se selviää tänään.
katselin tabletilla rillit huurussa. kahdeksatta kautta. en ole vielä nähnyt sitä. vielä on muutama jakso näkemättä. pitää vaikka taas katsoa tuossa viikonloppuna. aijon hankkia netflixin tuohon mun tablettiin. pystyy katsomaan sarjoja ja leffoja :)
nyt kun olen innostunut katsomaan tuolla tabletilla.
ai niin pitää laittaa se lataukseen kohta. sitten kun olen kirjoittanut tämän blogin. mulla on taas vaate kriisi mutta farkut laitan ainakin jalkaan ja nahkatakin. hiukset ponihännälle. en jaksa meikata aijon vaan olla luonnollinen. voisi kohta kuunnella vaikka musiikkia.
samalla kun siivoan vähän tätä kämppää.
mun ei tee yhtään mieli mitään alkoholia :) hyvä juttu. ei sitä aina tarvi juoda. jos ei maistu niin ei maistu. juon vaan limua.
ja onneksi mulla on suklaata. ne riittää hyvin mulle.
voisi viikonloppuna syödä taas vaikka pizzaa. saunan jälkeen.
aijon ottaa rennosti ja nukkua pitkään. nukun myös ehkä päikkärit.
sitten kun on taas levännyt niin jaksaa taas.
olen nyt ollut aika monta viikonloppua putkeen lomilla. ohjaajat ei ole vielä valittanut siitä. mikä on vaan hyvä.
kyllä ne sitten jossain vaiheessa varmaan sanoo siitä.
mutta en aijo miettiä sitä. nyt on kesä ja mulla on paljon menoja. nyt vaan aijon nauttia. kesää on vielä paljon jäljellä :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.