IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tänään seppälään :)Maanantai 29.06.2015 08:01

tää aamu on lähtenyt hyvin käyntiin. join äsken ison kupin mustaa kahvia pitkästä aikaan. en juonut yhtään kahvia lomilla.
mutta nyt alan taas juomaan joka aamu :) olo on vähän pirteämpi mitä eilen illalla. eilen illalla väsytti tosi paljon. ja mä nukahdin heti tuossa ennen yhdeksää illalla. olin parhaan kaverin luona katsomassa vain elämää ohjelmaa. odotan innolla uutta kautta mikä tulee sitten syksyllä :) olo ja fiilis on ihan ok tällä hetkellä. ja ruokakin varmasti maistuu.
tänään pitää käydä kaupassa ja apteekissa. pitää hakea lisää leponexia. jos nyt se resepti olisi vaikka jo uusittu. jos en saa vielä tänään lääkkeitä niin sitten käyn huomenna uudestaan apteekissa. mulla on kyllä aikaa käydä. ajattelin käydä samalla seppälässä. katsomassa jos sieltä löytyisi jotain shoppailtavaa. mun tekee taas mieli shoppailla. katson jos löytyy jotain kivaa. rahaa tulee taas tällä viikolla. jee. ja pitää maksaa taas laskuja.
eilinen päivä meni ihan kivasti. kävin lenkillä, kirjoitin blogin ja sitten katsoin tabletilla yhden leffan ja sarjoja. tänään ajattelin katsoa taas jotain sarjaa tabletilla. voisi katsoa vaikka tuon uuden the affair jakson minkä laitoin tallennukseen. eilenä katsoin nelos jakson. tykkään siitä sarjasta. pitää katsoa myös lemmen viemää uusinta tänä aamuna mikä tulee kello kymmenen. en nähnyt sitä viime perjantaina. aijon mennä taas tänään illalla lenkille. ellei ole kamalan kuuma. jos on niin laitan jotain kevyttä vaattetta päälle. etten paistu ulkona. voisi kaivaa kaapista noi mun yhdet pussi housut mitkä ostin seppälästä. niitä voisi käyttää tänään koska ne on tosi kevyen tuntuiset. ne on jossain tuolla mun kaapissa.
pitää kaivaa esiin. poikaystävällä alkoi tänään taas työt. pitää skypetellä illalla ja kysyä miten meni sillä töissä.
varmasti ihan hyvin. aijon juoda taas teetä tässä aamulla. en ole juonut edes teetäkään moneen päivään. kun käyn tänään kaupassa niin pitää ostaa pari pakettia taas lisää teetä.
alkaa kohta taas loppumaan. onneksi ulkona paistaa aurinko. kiva kävellä sitten kylille. menen lounaan jälkeen. ai niin puhelimen voisi laittaa lataukseen. akku loppuu siitä kohta.
tänään pitää katsoa toi emmerdale. tulee taas illalla. katsotaan taas parhaan kaverin kanssa se. ja sitten tulee noi uusi päivä vanhat jaksot. katsotaan nekin. pitäisi taas pestä pyykkiä. pesen taas huomenna. kone on vapaa silloin. saa pestyä noi vaatteet mitkä mulla oli viikonloppuna käytössä.
saa nähdä koska on taas punnitus. varmaan ensi kuun alussa taas.
luulen että mun paino on pysynyt aika samana. toivottavasti.
olen nyt tosissaan siitä pitänyt kiinni että viikolla syön normaalia ruokaa ja herkuttelen vain viikonloppuisin. ja että liikun myös paljon viikolla. niin olen saanut mun painon pysyttyä samana. ja eikä se tietenkään maailmaa kaada jos vaikka pari kiloa on tullut lisää.
jos on tullut se pari kiloa niin mä saan ne hyvin pudottettua pois.
olen tosi tyytyväinen mun painoon tällä hetkellä.
harmi kun toi kuntosali on nyt kiinni. menen sitten sinne taas syksyllä kun se aukeaa. aijon käydä ainakin siellä sitten taas pari kertaa viikossa niin kuin ennenkin. nyt mun pitää vaan tyytyä lenkkeilyyn. koitan käydä joka päivä lenkillä. mutta jos mua ei huvita mennä lenkille niin sitten ei huvita. fiiliksen mukaan menen.
en vielä tiedä että mitä teen seuraavana viikonloppuna. mietin että pitäisikö nyt tämä viikonloppu olla vaikka täällä. olen nyt ollut taas monta viikonloppuan putkeen lomilla. no pitää katsoa loppu viikosta.
keskiviikkona mulla on aamulla verikokeet. puoli yhdeksältä aamulla. pitää lähteä ajoissa kävelemään terveys keskukseen. jotta kerkeää sinne. en vaan siitä pidä että se on heti aamulla. toivottavasti ei vaan sada vettä silloin. ajattelin käydä tokmannilla katsomassa niitä sateenvarjoja. voisi vaikka ostaa sen nyt. kun vielä muistaa. ne ei ole varmaan kamalan kalliita.
käyn sitten kun olen käynyt eka kylillä. hyvin kerkeää käydä tokmannilla ennen ompelu ryhmää.
menen kohta kaivamaan vaate kaappia. pitäisi edelleen siivota se mutta en ole jaksanut. sitten kun motivaatio iskee.
pitää laittaa joku kiva toppi niiden pussi housujen kanssa.
voisi vähän myös taas meikata ja laittaa kivat korvikset.
piristävää :) aijon ottaa käyttöön tuon mun totoro kesä kassin.
tilasin sen joskus netistä. hyvin on kestänyt nämä vuodet. ostin sen joskus 2006 vuonna. olen aina käyttänyt sitä kesäisin. se on mun kesä laukku. se on japanista. hyvin mahtuu tavarat siihen laukkuun.
ensi kuussa ajattelin ostaa taas uuden laukun. en vielä tiedä että minkä hintaisen laukun ostan. mutta kyllä se selviää.
ostan semmoisen laukun mikä näyttää kivalta. oikeastaan hinnalla ei ole paljon väliä. olisi kyllä kiva taas ostaa joku uusi guess laukku.
mutta ostin jo vähään aikaan yhden. kyllä mä sillä pärjään toistaiseksi. ostan sitten taas jossain vaiheessa uuden guess laukun kun pystyy. haluaisin myös uuden guess lompakon. mulla on tällä hetkellä yksi guess lompakko käytössä. kun ostin sen niin se maksoi 65 euroa. hyvin on kestänyt. ja hyvä lompakko.
kestää varmasti ikuisesti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.