IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

lomille taas :)Perjantai 03.07.2015 08:25

ihanaa. perjantai <3 olen menossa poikaystävän luokse viikonlopuksi :)
poikaystävä hakee mut taas illalla moottoripyörällä.
kun pääsee töistä. aijon ottaa mukaan kannettavan ja mun tabletin. on sitten vähän tekemistä viikonloppuna. ah. päästään taas harrastamaan seksiä. ei olla pariin viikkoon harrastettu :P pääsee testaamaan sitä uutta asua. hain sen eilenä postiista. ja hyvältä näytti mun päällä.
olo ja fiilis on loistava tällä hetkellä :) kiva lähteä taas lomille. paras kaverikin lähtee lomille myös tänään. näemme sitten taas sunnuntaina.
eilenä oli ihan mukava päivä. katselin taas tabletilla sarjoja ja leffoja. ajattelin tänään taas katsoa sillä. katsoin eilenä jopa vähän animee. ore monogatarin uuden jakson katsoin. oli aika hyvä. seuraavaa jaksoa odotellessa. animea voisi aktsoa taas viikonloppuna.
lupasin poikaystävälle että en nukkuisi koko viikonloppua. koitan nyt vaan valvoa ja pitää poikasytävälle seuraa. otan ilta lääkkeet sitten myöhemmin. en aijo juoda mitään alkoholia viikonloppuna. pysyn vaan limu ja kivennäisvesi linjalla. pidän taas juomisesta vähän taukoa.
ei edes huvita juoda. mikä on vaan hyvä. pitää ostaa viikonlopun kunniaksi sipsii ja suklaata. nyt voi taas herkutella kun on viikonloppu :P olen odottanut kovasti että saa syödä taas suklaata.
en vielä tiedä että mitä suklaata söisin. tänään en ole menossa todellakaan ulos. siellä on niin kova helle. ensin ajattelin että voisi käydä vaikka tokmannilla. mutta en tiedä. sinne on lyhyt matka.
onneksi. en viitsi nyt meikatakkaan koska ne valuu mun kasvoja pitkin kun on niin kuuma. olen nyt vaan luonnollinen. jätän meikit pois. jee. rahaa on tullut taas tänään kelalta. pitää käydä pankin sivuilta katsomassa paljon on tullut. ensi viikolla tulee taas lisää.
7 päivä. ja sitten vielä myöhemmin tulee lisää.
hyvä että saan kelalta taas rahaa. kannattaa sairastaa skitsofreniaa, syömishäiriötä, ja masennusta. lääkäri teki musta lausunnon kelalle.
niin ne myönsi taas pariksi vuodeksi rahaa taas. onneksi ei ole raha ongelmia. ja riittää hyvin kuukaudeksi. maksan laskut ja jää vähän shoppailu rahaa. pitää maksaa taas vuokra ensi viikolla. sain sen eilenä ohjaajalta. noin 442 euroa pitää maksaa. se oli nyt sen verran tässä kuussa. hyvin pystyn maksamaan sen.
nyt mulla on taas kahviakin. ei lopu taas vähään aikaan. join äsken ison kupin kahvia. ah. oli hyvää. olen miettinyt että pitäisikö mun juoda taas vähän enemmän taas kahvia? voisi vaikka juoda. juon sen mustana. en tykkää laittaa mitään maitoa tai sokeria sekaan. se menee ihan mustana. onneksi mustassa kahvissa ei ole kauheasti kaloreita. tai vihreässä teessä. mulla on taas teetä muutama paketti. nyt en osta enempää. vasta sitten kun alkaa oikeasti loppumaan. kävin eilenä kaupassakin niin tänään ei tarvi käydä. paitsi sitten illalla pitää käydä. kun menen poikaystävän luokse. pitää ostaa ruokaa ja herkut. tulee varmasti mukava viikonloppu :)
en ole vielä pakannut. pakkaa jossain vaiheessa.
pitää pakata kevyet vaatteet viikonlopuksi kun on kamalan kuuma.
mutta pitää laittaa harkut ja nahkatakki kun menen moottoripyörän kyytiin. onneksi sen kyydissä ei tule kamalan kuuma kun tuulee sopivasti. muistin juuri että mulla on taas psykologi 9 päivä heinäkuuta. sinne on yli viikko vielä. syksyllä mulle vaihtuu sitten uusi psykologi. mun parhaalla kaverilla on myös sama psykologi kun mulla. puhuttiin parhaan kaverin kanssa siitä että millainen se uusi sitten on. toivottavasti ihan ok. olen jo tottunut siihen että aina vaihtuu jokin. ei se ole niin paha juttu. olen vaan silleen että ok.
luulen että se uusi on ihan mukava. onneksi käyn psykologilla tällä hetkellä vaan kerran kuussa. ennen jouduin käymään jopa pari kolme kertaa kuussa. silloin kun mulla oli vähän vaikeaa. mutta nyt mulla on asiat aika mallillaan. hyvin menee tällä hetkellä.
eilenä mulle ei oikeen maistunut ruoka. johtui varmaan siitä että on kamalan lämmin. tänään yritän vähän syödä enemmän.
eilenä jaksoin siivota mun vaate kaapin. tuli kolme kassillista vaatteita mitä en enää käytä. nyt on taas vaate kaapissa tilaa uusille vaatteille :) pitää vähän siivota tätä kämppää ennen kun menen lomille. pitää taas tiskata ainakin.
ja pedata sänky. on sitten kiva palata siistiin kämppään.
kohta on taas aamupala. alkaa olla nälkä. aijon syödä vaan ruisleipää. en eilenä jaksanut lähteä lenkille koska oli niin kamalan kuuma. katsoo sitten ensi viikolla taas. silloin on varmaan vähän viileämpää. pitää ottaa aamulääkkeet taas. onneksi mulla menee vaan aamulla toi masennus lääke. ei sen enempää onneksi.
syön varmaan sitä vielä taas seuraavat vuodet. jos lopetan sen syömisen niin masennus voi taas iskeä. olen tosi herkkä. ihan hyvä vaan että syön sitä. olen tottunut. ohjaajat aina vahtii että syö noi lääkkeet. mä syön aina ne aamupalan ja iltapalan jälkeen.
ohjaajat säilyttää aina asukkaiden lääkkeet tuolla kaapissa. meillä jokaisella on oma lokero. missä on nimi.
mutta nyt aijon käydä katsomassa pankin sivuilta että paljon sain nyt sitä rahaa. muistaakseni saan nyt melkein 200 euroa. sopivasti.
asumistuki on vissiin tullut tilille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.