IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

viikonloppu :)Perjantai 31.07.2015 08:14

se on taas viikonloppu. nyt on vähän erilainen viikonloppu tiedossa. molemmat kaverit lähti lomille niin olen nyt yksin täällä. olen nyt täällä sen takia koska ensi viikon tiistaina ollaan lähdössä sinne reissuun. keräilen voimia. poikaystävä on tulossa ehkä käymään jos on terve. se on ollut nyt vähän kipeänä. no vietän aikaa itseni kanssa. kyllä mä tekemistä keksin. olen koneella, väritän, katson tabletilla jotain, käyn lenkillä..itse asiassa tänään pitää käydä kaupassa. ostan samalla uuden anime lehden mikä on ilmestynyt. olen niin kovasti odottanut sitä. eilenä mä kävin tokmannilla. ostin jaffa limua ja uusimman cosmopolitan lehden. siinä lehdessä oli taas kivan näköisiä vaatteita mitä haluaisin niin kovasti ostaa.
eilenä taas värittelin pari tuntia. olen nyt saanut väritettyä neljä kuvaa siitä kirjasta. väritän ehkä tänään taas. aloitin uuden kuvan taas eilenä.
nyt on ihanaa kun tänä aamuna ei ole kiire minnekkään. join äsken taas aamu kahvit. nyt olen hereillä.
aijon pestä taas pyykkiä viikonloppuna. sitä on taas kertynyt.
muuten olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. ruokakin on masitunut.
kävin eilenä lenkillä illalla. aijon tänään taas mennä lenkille päivällisen jälkeen. olen jäänyt koukkuun tuohon lenkkeilyyn. se tekee tosi hyvää.
tavoite on käydä joka päivä ainakin puolen tunnin lenkillä.
se on sopiva aika. tai vaikka 45 minuuttiakin on ihan hyvä.
hyvä että ensi kuussa pääsee taas kuntosalille. odotan sitä kovasti. harmittaa kun toi kuntosali on ollut melkein koko kesän kiinni. onneksi se aukeaa taas. hyvin olen pärjännyt tällä lenkkeilyllä tähän asti. voi olla että tänä iltana me ei keretä oikeen soitella poikasytävän kanssa koska se on menossa moikkaamaan yhtä kaveria. katson vaikka sitten salkkareita illalla ja olen koneella.
varmaan nukahdan mun sohvalle taas tänään illalla. en ihmettele yhtään. ryömin sitten sänkyyn kun herään aamu yöllä.
en ostanut eilenä suklaata. tänään aijon ehkä ostaa.
ajattelin mennä lounaan jälkeen tuonne kauppaan.
pitää taas tiskata. mulla on kahvi kuppi vuori taas kertynyt. olen juonut teetä. juon kohta taas teetä tässä aamulla. niin kuin aina.
pitää tänä viikonloppuna tekstailla parhaan kaverin kanssa. kysellä miten viikonloppu on sujunut. parasta kaveria näen taas sunnuntaina. ja toista kaveria maanantaina.
kyllä tää viikonloppu menee varmaan äkkiä. on sitten kiva nähdä kavereita. ja maanantaina mulla on noi verikokeet aamulla. ja vissiin se sydän filmi. pitää vielä kysyä ohjaajalta että oliko mulla samalla toi sydän filmi. se otetaan mulla aina kerran vuodessa.
toivottavasti ei sada vettä maanantai aamuna kun kävelen sinne terveys keskukseen. tänään pitää katsoa toi uusi ore monogatari anime jakso. en eilenä muistanut katsoa. katson sen tänään tässä aamulla. varmaan katson toistakin animea sen jälkeen. nyt on taas tullut tällä viikolla noi uudet anime jaksot uusista sarjoista. olen taas aloittanut katsomaan muutamaa sarjaa taas. hyviä sarjoja. yllättävän hyviä. mun lempi animet on tällä hetkellä toi ore monogatari, Monster musume no iru nichijou, ja Himouto umaru-chan. sitten on vielä pari sarjaa mistä tykkään. mutta ne ei ole yhtä hyviä mitä noi. kirjaan aina ylös mitkä anime jaksot olen katsonut niin pysyn perässä. katson nyt tällä hetkellä seitsemän eri anime sarjaa tällä hetkellä. ihan likaa, mutta pitää seurata.
pysyn jotenkin kärryillä. mangaa pitäisi taas lukea tabletilla. en ole nyt lukenut mangaa vähään aikaan. mulla on muutama sarja kesken taas mitä pitäisi lukea. no luen sitten kun jaksaa taas ja on innostusta. tänään pitää taas katsoa toi emmerdale illalla. se on mennyt jännään suuntaan se sarja. muistan kun en ennen katsonut emmerdale sarjaa mutta nyt olen alkanut katsomaan sitä. hyvä salkkareiden korvike. salkkarit alkaa taas kuukauden päästä.
kyllä tää kuukausi menee äkkiä ja alkaa taas.
eilenä kun katsoin telkkaria niin siinä mainostettiin että lemmen viemää siirtyy AVA kanavalle! ihan tyhmää. se siirtyy elokuun lopussa. siinä on se huono puoli, että mulla ei näy tekstitystä AVA kanavalla. saa sitten nähdä että näkyykö se sitten kun alkaa se lemmen viemää. sitten se on ihan tyhmää jos en pysty enää katsomaan lemmen viemää. se on mun lempi sarja. en kauheasti ymmärrä saksaa. vaikka olen katsonut sitä sarjaa.
no kuukausi se tulee vielä subilla. onneksi.
alkaa olla taas nälkä. aamupala on kohta taas. syön leipää. ja aamu lääkkeet pitää ottaa. eilenä katselin taas tabletilla weeds sarjaa ja kolme miestä ja tyttö sarjaa. katsoin muutaman jakson. tykkään kovasti siitä kolme miestä ja tyttö sarjasta. ai niin pitää laittaa toi tabletti lataukseen. akku on kohta loppunut siitä. laitan sen kohta.
ensin kirjoitan tämän. mulla oli eilenä kova pään särky. tänään mun pää ei ainakaan tunnu kamalan kipeältä. mutta kireää oloa ei ole onneksi. no tänään tulee ainakin ulkoiltua.
mulla on vaate kriisi iskenyt taas. en tiedä mitä pistän tänään päälle. farkku takin ajattelin laittaa. kun menen kauppaan. ja farkut varmaan. hiukset laitan taas nutturalle. halun näyttää hyvältä taas tänään. pitää vähän meikata koska on perjantai. saa nähdä menenkö samalla käymään seppälässä. koitan olla menemättä. kaupassa käyn vaan. en seppälässä. olen päättänyt että nyt en enää tässä kuussa shoppaile. kierrän seppälän kaukaa.
koitan vaan ajatella, että säästän rahaa kun en shoppaile.
syyskuussa sitten. ensi kuussa aijon todellakin säästää vaan.
aijon ostaa ensi kuussa vaan ne stabilo tussit, ja uusimman aikuisten värityskirjan. ja rahaa saa mennä ensi kuussa vaan ruokaan ja juomiin. niihin ei mene onneksi paljoa.
kyllä mä pystyn säästämään ensi kuussa. se on vaan hyvä.
aijon kokeilla sitä. sitten syyskuussa on jonkin verran rahaa taas shoppailuun. pääsee ostamaan ihania syys vaatteita. aijon mennä lahteen shoppailemaan niitä. vietän ihanan shoppailu päivän.
kaverit varmaan lähtee myös mukaan. kivempi shoppailla sitten kavereiden kanssa kun taas yksin. odotan innolla. kyllä se syyskuu sieltä tulee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.