IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

oli mukava viikonloppu :)Maanantai 31.08.2015 08:09

oli mukava viikonloppu poikaystävän luona. olin vähän väsynyt niin tuli nukuttua viikonloppuna päikkärit. lauantaina ja sunnuntai iltapäivällä.olin pikkaisen väsynyt. poikaystävä ontoi mun nukkua.
mutta nyt kun on taas levännyt niin jaksaa taas. viikonloppuna tuli syötyä aika paljon suklaata. tänään täytyy päästä illalla lenkille.
ruoan jälkeen. mulla on verokokeet tänään. vähän ennen kahtatoista.
kerkeän syömään ennen kun menen sinne. ihan hyvä että nää verokokeet on nyt niin saa ne pois alta. sitten ei tarvi taas kuukauteen mennä. mulle ei tullut onneksi huono oloa viikonloppuna. enkä nähnyt onneksi painajaisia. mulla oli varmuuden vuoksi rauhottava mukana.
uskon että tää viikko on varmasti parempi mitä viime viikko.
mutta jos tulee huono olo niin se tulee. pitää varautua. onneksi mulla on noi rauhottavat niin ne auttaa jos alkaa ahdistaa paljon.
olin eilenä taas parhaan kaverin luona illalla. telkasta tuli uudestaan se viimeinen salkkari jakso ennen kun jäi tauolle. jee. salkkarit alkaa taas tänään. odotan innolla. ja paras kaverikin on innoissaan.
katsotaan taas salkkareita parhaan kaverin kanssa.
siitä tietää että on syksy kun salkkarit alkaa taas.
join äsken ison pupin mustaa kahvia. viikonloppuna en juonut yhtään kahvia. join vaan teetä. kahvi maistui tosi hyvältä kun join sitä äsken. myöhemmin aijon juoda taas teetä. tänään pitää taas jakaa viikon lääkkeet dosettiin. mun ei tarvi hakea tällä hetkellä mitään lääkkeitä. riittää joksikin ajaksi. aijon käydä taas kaupassa kun tulen verikokeista. pyörähdän samalla seppälässä. kohta vaihtuu kuu ja pääsee taas shoppailemaan. ihanaa. pitää sitten seppälästä ostaa jotain kivaa. jotain syys vaatteita mitä on nyt myynnissä. pitää ostaa taas uudet tussit kun noi edelliset on ihan lopussa. voi taas värittää. ajattelin tänään taas kokeilla värittämistä. jos vaikka taas innostuisin. en ole vähään aikaan värittänyt.
onneksi ei sada vettä. kivempi kävellä sinne terveyskeskukseen.
sinne on kolme kilsaa matkaa. tulee kivasti sitten käveltyä.
ja aijon mennä vielä illallakin lenkille. saa nää suklaa kalorit pois.
söin myös pizzaa viikonloppuna. oli tosi hyvää. en tällä kertaa syönyt mitään sipsiä. katsoo jos vaikka ensi viikon viikonloppuna vaikka söisi. rahaa tulee taa tällä viikolla. jippii. pääsee maksamaan taas noita laskuja. eilenä sain katsottua moderni perhe sarjan viidennen tuotantokauden. enempää kausia ei ollut tällä hetkellä netflixissä. odotan innolla että pääsee katsomaan kuudennen kauden. mä olen jäänyt siihen sarjaan koukkuun. eilenä katselin tabletilla myös sarjaa kolme miestä ja tyttä. olen toisessa kaudessa. sekin on aika hauska sarja mitä katsoa. en hirveästi jaksanutkaan katsoa animea viikonloppuna. koitan tällä viikolla taas katsoa. kyllä se innostus sitten taas iskee. olen siitä varma.
tänään on taas ompelu ryhmä iltapäivällä. teen sitä kaulahuivia edelleen. ei ole vielä edes vähään aikaan valmis. mutta kyllä mä saan sen valmiiksi jossain vaiheessa. tänään tulee taas lemmen viemää. nyt se saqrja on siirtynyt AVA kanavalle. onneksi mulla näkyy se kanava niin näkee sen. mun mielestä se olisi saanut olla vielä subin puolella. mutta se on hyvä että se tulee onneksi samaan aikaan. pystyy katsomaan sen. kaveri tulee taas mun luokse katsomaan sitä. ja juodaan taas teetä samalla. kun käyn kaupassa tänään niin pitää ostaa lisää teetä. varmaan taas pari pakettia.
on sitten taas teetä. kohta pitää taas tiskata. mulla on kertynyt noita puuro lautasia. syön joka aamu puuroa. samalla tiskaan noi mukit mitkä on tällä hetkellä likaisia. on sitten taas puhtaita astioita mitä sitten voi taas käyttää. pitää huomenna varmaan pestä taas pyykkiä. jos kone on vapaa. saa noi vaatteet pestyä mitä käytin viikonloppuna. saunottiin myös poikaystävän kanssa lauantai iltana. oli hyvät löylyt. ja piristyin hieman saunan jälkeen.
poikaystävällä on hyvä sauna. tykkään.
sauna juomana mulla oli kivennäisvettä. ihan hyvä etten juonut mitään alkoholia viikonloppuna. hyvin pärjäsin limulla ja kivennäisvedellä. ja sunnuntaina huomasi että on tosi hyvä ja rento olo. ja olen nyt päättänyt tuon juomisen kanssa että pidän nyt taukoa siitä. mun ei edes tee tällä hetkellä mieli.
poikaystävä joi viikonloppuna. se joi lonkeroa. ja kun käytiin perjantaina kaupassa niin rahaa meni vaan 31 euroa. ihan sopivasti.
ei kauhean liikaa. enemmän olisi mennyt jos olisin ostanut siideriä tai lonkeroa. siinäkin säästää rahaa kun ei juo mitään alkoholia.
olen huomannut sen. ne rahat voi käyttää vaikka shoppailuun.
aamupala on taas kohta. syön ruisleipää. eilenä kun meillä oli iltapala niin silloin ruisleipä maistui tosi hyvältä. en syönyt viikonloppuna ollenkaan ruisleipää. söin vaan pizzaa, kolmio voileipiä, ja hampurilaisen. siinä oli mun viikonloppu ruoat. eli roska ruokaa. nyt syön taas tällä viikolla normaalia ruokaa. herkuttelen sitten taas kun alkaa viikonloppu. ihanaa kun tämän vuoden puolella ei tarvi mennä enää hammaslääkäriin. ellei sitten hammasta ala särkemään tai jotain. ensi vuonna sitten taas. koitan parhaani mukaan pitää huolta näistä mun hampaista. mulla ei ole onneksi yhtään reikiä. pesen joka ilta aina hampaat ja joskus aamuisin.
se hammaslääkäri sanoi että mun pitää alkaa käyttämään hammaslankaa. olen sitä tosi huono käyttämään, mutta mä yritän.
saa nähdä millainen lasku sieltä tulee. toivon että se on alle 40 euroa vaan. tai vähemmän. kumminkin sieltä sitten tulee melkein sadan euron lasku. en yhtään ihmettele. no ei auta. se pitää joka tapauksessa maksaa. pitää katsoa jos ottaa taas noista mun säästöistä rahaa siihen laskuun. riippuu kuinka iso lasku tulee.
mutta. nyt mun hampaat on toistaiseksi kunnossa. olen tyytyväinen.
mulle tulee kyllä helposti reikiä koska se johtuu noista lääkkeistä.
leponex aiheuttaa noita reikiä. mille ei voi oikeen mitään.
kohta voisi kuunnella musiikkia. en kuunnellut ollenkaan musaa viikonloppuna. nyt voisi kuunnella taas. tulee hyvä fiilis kun kuuntelee. ihan ok päivä tänään. olen taas positiivinen.
ihanaa kun näkee taas molemmat kaverit tänään taas.
ja se että salkkarit alkaa taas tänään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.