IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

sunnuntai. :)Sunnuntai 27.09.2015 14:36

nyt jaksoin vasta tulla tänne irciin. on ollut todella mukava viikonoppu poikaystävän kanssa. ollaan valvottu, tehty ruokaa, katsottu leffoja, harrastettu seksiä, pelattu yhtä peliä tietokoneella. perjantaina poikaystävä osti mulle mokka paloja. oli tosi hyviä. söin ne tänään.
olen myös syönyt suklaata ja pizzaa. ja juonut limsaa. nyt on taas herkuteltu. en aijo enää herkutella. huomenna alkaa arki taas. ja menen kuntosalille ehkä. tai sitten lenkille. jompi kumpi. jos paistaa aurinko huomenna illalla niin sitten lenkille. huomenna on taas ompelu ryhmä. muuta mulla ei ole huomenna. ruoka varmasti maistuu taas. koitan nyt vaan syödä hyvin. niin jaksaa sitten. muuten olo ja fiilis on ollut hyvä koko viikonlopun. menen taas parhaan kaverin luokse viettämään iltaa tänään. katsotaan taas varmaan toi voitolla yöhön.
menen nukkumaan aijoissa niin jaksan huomenna.
ihan mukava päivä huomenna. näkee taas salkkarit ja lemmen viemää ja uusi päivän uudet jaksot alkaa. käyn ehkä kaupassa huomenna.
teetä pitäisi ostaa lisää. nukuin eilenä taas parin tunnin päikkärit. väsytti hieman. koitan tänään olla nukkumatta. mutta. jos mua väsyttää niin sitten nukun vaan. ainakin saan levättyä. jaksaa ensi viikon sitten. ensi viikolla mulla on noi verikokeet taas. tortstaina aamulla. pitää sinne sitten mennä.
huomenna pitää jakaa taas viikon lääkkeet dosettiin. varmaan täytyy hakea taas lisää lääkkeitä. on sitten niitä taas.
huomenna aijon herätä taas ajoissa. keitän taas kahvia ja kirjoitan blogin aamulla. sillä mun päivä lähtee aina käyntiin.
mukavaa kirjoittaa aina aamulla kun ei ole kiire minnekkään.
koitan värittää taas ensi viikolla jos innostun. olisi se ihan mukavaa taas värittää. tunti tolkulla. no pitää katsoa.
millainen fiilis on silloin. olen maksanut kaikki tämän kuun laskutkin. nyt niitä ei tule taas hetkeen.
ensi kuun alussa tulee taas kelalta rahaa. ja koitan olla shoppailematta mitään ensi kuussa. vasta marraskuussa aijon shoppailla. nyt aijon ensi kuun vaan säästää. sitten on taas mukavaa shoppailla kun on enemmän rahaa.
maksan vaan laskut ja rahaa saa mennä vaan ruokaan ensi kuussa.
kyllä mä pystyn siihen. söin aamupalaksi taas kanahampurilaisen. oli hyvää. tänään illalla aijon syödä puuroa ja ruisleipää. tekee mieli ihan kauheasti puuroa. sitä pitää syödä illalla.
kohta voisi taas keittää teetä. alkaa taas tehdä mieli. join tuossa pari tuntia sitten. ja nyt taas tekee mieli. voisi myös pikku hiljaa laittaa tavaroita kasaan. pakkailla pikku hiljaa.
olen varmaan illalla taas koneella kun pääsen kämpille ja menen sitten parhaan kaverin luokse. voisi musaa kuunnella tuossa illalla taas. poikaystävä lähtee viemään mua takaisin tuossa viiden aikaan.
kun pääsen kämpille niin ensi suihkuun. ja lupasin soittaa äidille tänään. lääkkeet olen ottanut normaalisti viikonloppuna.
viime yönä valvottiin poikasytävän kanssa tuohon yhteen asti yöllä.
katsottiin vaan leffoja. oltaisiin katsottu kolmaskin leffa mutta mua alkoi väsyttää. mentiin sitten nukkumaan.
ja tänään heräsin siinä vähän yli yhdentoista.
illalla tulee varmasti nopeasti uni taas kun ottaa iltalääkkeet.
jos mä nukahdan niin nukahdan. koitan olla nukahtamatta parhaan kaverin sohvalle tänään. mutta jos nukahdan niin paras kaveri herättää mut taas sitten. animea en ole katsonut yhtään vaikka mun piti. no katson varmaan taas huomenna. hyvin on aikaa. nyt tällä hetkellä mua ei huvita. kyllä se katsomis innostus taas iskee jossain vaiheessa. kohta alkaa taas uudet anime sarjat. niitä odotellessa. varmasti tulee taas hyviä sarjoja. mun pitäisi lukea tabletilla toi monster musume manga. ja muutama muukin sarja. en ole vähään aikaan lukenut mitään tabletilla. pitäisi taas lukea mangaa sillä.
saa nähdä koska meillä on sitten taas punnitus. ja mihin suuntaan mun paino on mennyt. toivon että on pysynyt samana.
ettei olisi kauheasti noussut. mutta. alan taas liikkuumaan ensi viikolla ja syön taas vaan normaalia ruokaa enkä aijo yhtään taas herkutella viikolla. vasta sitten taas viikonloppuna.
ajattelin syödä sipsiä ensi viikon viikonloppuna. en ole aikoihin syönyt sipsiä. nyt voisi taas syödä. ostan noita ranch sipisejä. parhaita. ja tottakai suklaata pitää myös syödä. juomana taas kivennäisvettä ja limsaa. huomenna voisi ostaa kaupasta tuota mehukivennäisvettä taas. todella hyvää. siinä ei ole kauheasti kaloreita. hyvä limsan korvike. taidan ostaa huomenna sitä taas.
ai niin ostin viime perjantaina pari manga kirjaa ja uuden värityskirjan. oli uusi numero tullut siitä värityskirja sarjasta niin piti ostaa se. kerään ne kaikki numerot mitä tulee siitä. maksoi vaan 7 euroa se kirja. ja siinä oli taas kivoja kuvia mitä värittää sitten.
koitan nyt saada väritettyä loppuun ne kuvat mitkä mulla on tällä hetkellä kesken. muutama kuva on kesken. no saan ne kyllä väritettyä loppuun jossain vaiheessa.
salkkarit jäi viimeksi aika jännään kohtaan. täytyy huomenna taas katsoa salkkarit. viime perjantain posse jakso oli aika hauska. siinä sai taas nauraa. pitää taas katsoa se ensi viikolla.
aijon katsoa myöhemmin vasta noi vain elämää jaksot. ne kerkiää tulla telkasta vaikka kuinka monta kertaa. kerkeää ihan hyvin näkemään ne kaikki jaksot.
saa myös nähdä mitä lemmen viemässä sitten huomenna tapahtuu. en nähnyt viime perjantain jaksoa kokonaan loppuun kun poikaystävä tuli hakemaan.
en vielä tiedä että mitä teen ensi viikon viikonloppuna. mutta. se selviää kyllä sitten. elän nyt vaan taas päivän kerrallaan ja katson millainen on olo ja fiilis. toivon että tää mun hyvä fiilis jatkuisi vielä.
ennen kun tulee noi huonot olo ja väsymys. no sitten lepään taas jos olen oikeen väsynyt. kun on levännyt niin jaksaa taas. näin se on aina mennyt mulla. onneksi toi liikunta piristää aina mua. hyvä olo tulee aina sen jälkeen. lievittää samalla vähän stressiä jos sitä on. mutta. kastoo sitten huomenna että salille vai lenkille. jompi kumpi. kummatkin yhtä hyviä. huomenna meillä on taas puuro päivä. on päivälliseksi puuroa taas. toivottavasti jotain hyvää puuroa olisi tällä kertaa. kaikki puurot kyllä menee.
paitsi vispi puurosta en kauheasti tykkää.
no sen näkee sitten mitä on huomenna. voisi huomenna taas käydä kahvilassa juomassa teetä. samalla kun käyn kaupassa.
seppälään en aijo mennä. etten vaan osta mitään. kierrän kaukaa sen liikkeen. koska se voi olla hyvin mahdollista että ostan sieltä jotain taas. marraskuussa sitten aijon ostaa sieltä jotain. ellen löydä lahdesta mitään. sen uuden seksiasun aijon ostaa marraskuussa.
mulla on monta vaihto ehtoa mitä haluaisin mutta ostan vaan yhden asun. en enempää ettei kaikki rahat vaan mene. pitää vähän kysellä poikaystävältä mistä se tykkäisi. tykkää varmasti kaikesta. en yhtään ihmettele. ja mäkin tykkään monesta eri asusta. näyttää varmasti hyvältä päällä. mutta. sitä sitten katsotaan marraskuussa.
ajattelin ostaa uudet kengät myös marraskuussa. menen lahteen etsimään niitä kenkiä. trio kauppa keskukseen. siellä on aika monta kenkä liikettä. ne kengät pitää olla korkea korkoiset.
löydän varmasti jotkut kivat. niitä ihmettelen vasta myös marraskuussa. hyvää kannattaa aina odottaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.