IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

torstai. ja toiminta tunti.Torstai 22.10.2015 12:16

no nyt pääsee kirjoittamaan vihdoin blogia. olisin aamulla kirjoittanut mutta tää ircci oli ihan sekaisin eikä näkynyt edes päiväkirja merkinnät.
aamu meni muuten ihan mukavasti. keitin kahvia, olin hetken koneella ja sitten aloin siivoamaan. siivoamisen jälkeen katsoin hetken weeds sarjaa. mä väritin äsken puolitoista tuntia. sain yhden kuvan väritettyä kokonaan ja aloitin uutta. oli kyllä mukavaa värittää. nyt olen taas innostunut. mulla on ala vatsa vieläkin kipeä. jos tää kipu vaan jatkuu niin sitten taas lääkäriin tai gynekologille tutkimuksiin. olen syönyt särkylääkkeitä tähän maha kipuun ja ei oikeen helpota.
sanoin ohjaajille että ala vatsa on vielä kipeä. toivon että tää mensisi ohi mutta katsotaan. olen joka tapauksessa menossa lomille. ajattelin mennä kotiin viikonlopuksi. poikaystävä on edelleen sairas ja se vihdoin meni lääkäriin tänään. jutellaan tuossa illalla että miten meni siellä. toivottavasti ei ole mitään vakavaa ja että se saa nyt kunnon lääkettä. mutta muuten on ihan ok olo. ja fiilis. mulla ei ole kuumetta onneksi. mutta se on hyvä tieto että ensi viikolla lääkäriin jos tää kipu jatkuu. koitan olla etten panikoi. mä pelkään aika paljon kaikenlaisia vatsa juttuja. ne on ne pahimmat. keitin äsken taas teetä. toinen kuppi menossa tänään. illalla juon sitten kolmannen mukillisen.
paikat on vähän kipeänä sählystä. ei se mitään. me saatiin hopeaa. se oli sen arvoista. hyvät pelit oli. nyt treenataan taas ensi vuoden peliin. vuosi aikaa harjoitella. sitten koitetaan voittaa kultaa.
tänään on taas iltapäivällä toiminta tunti ja sen jälkeen pitää mennä käymään kaupassa. en varmaan jaksa mennä lenkille enää illalla ja siellä sataa sitä paitsi vettä. ei kannata mennä. mä saan liikuntaa jo siinä kun käyn kaupassa. voisi jo vaikka ostaa viikonloppu herkut. suklaata. sitä on pakko saada. en vaan vielä tiedä että mitä suklaata ostaisin. mutta kyllä se selviää.
on tekemistä jonkin verran tänään. oli ihan kiva siivota koska tavarat ei ole enää pitkin nurkkia. olen saanut kaikki laitettua kaappeihin. ja mun kaikki ihanat kengät on hienosti järjestyksessä.
vielä mahtuu monta paria joukkoon. mitkä sitten ostan taas joskus. nyt en aijo ostaa kenkiä vähään aikaan. aijon shoppailla jotain muuta. rahaa tulee taas huomenna ja saan maksettua yhden laskun. sitten kun se on maksettu niin olen maksanut kaikki laskut.
jää vielä aika kivasti rahaa tilille. selviä ihan hyvin tämän kuun loppuun niillä. pyykkiä aijon pestä taas ensi viikolla. nyt on taas puhtaita vaatteita. ja lakanat. eilenä mä menin jo kahdeksalta nukkumaan. pikkaisen väsytti. en jaksanut katsoa uusi päivä sarjaa. totesin vaan että menen nukkumaan. ja hyvin heräsin tänä aamuna. sain hyvin nukuttua viime yön. nyt kun on taas levännyt niin jaksaa taas. mun molemmat kaverit lähtee lomille. mäkin aijon lähteä koska en halua olla yksin täällä viikonloppuna. pitää soittaa äidille tänään että olen tulossa kotiin. mun velikin on tulossa viikonlopuksi kotiin. näkee sitäkin. en ole pitkään aikaan nähnyt veljeä.
nyt on taas mukavaa nähdä. pitä ostaa äidille yllätykseksi laku pussi. se tykkää niistä. aijon semmoisen ostaa sille. ja viikonloppuna mä juon vaan mehukivennöisvettä ja limsaa. pitää ostaa limsaa kun menen viikonloppuna saunaan. hyvin olen pystynyt olemaan juomatta. en ole kohta juonut neljään kuukauteen. hyvä minä. eikä ole onneksi edes tehnyt mieli mitään siideriä tai lonkeroa. kannatti lopettaa juominen.
koska mä huomasin että mulle vaan tulee sen jälkeen huono olo ja maha tulee kipeäksi helposti. mun maha ei kestä alkoholia. joten parempi että en juo. ja mulla on myös tää lääkitys.
tajusin että juominen ei kannatta. haluan olla mahdollisimman terve.
ja mä saan tosi paljon nautintoa liikunnasta. se on niin parasta. hyvä olo tulee aina kun syke nousee. ja on tehnyt jotain. painokaan ei nouse kun liikkuu. ja syö oikein. onneksi mä herkuttelen vaan viikonloppuisin. enkä joka päivä. silloin viikonloppuna syön mitä haluan. kuten suklaata ja pizzaa. ne on ne parhaat viikonloppu herkut. ja sipsit. ensi viikolla sitten taas kuntosalille. maanantaina. ja keskiviikkona. tulee taas tekemistä. animea pitäisi katsoa. en ole katsonut sitä pitkään aikaan. nyt pitäisi katsoa noita uusia mitä on tullut. katson sitten taas kun on semmoinen fiilis.
mutta. enää pari tuntia niin alkaa toiminta tunti. se alkaa kahdelta ja loppuu kolmelta. sen jälkeen kerkeän hyvin kauppaan ennen päivällistä. käyn suihkussa ennen kun lemmen viemää alkaa.
menen taas kaverin luokse katsomaan. sitten skypetän poikaystävän kanssa jos poikaystävä vaan jaksaa puhua.
menen illalla taas parhaan kaverin luokse. ja sitten nukkumaan yhdekäsltä. huomenna on aamulla taas naisten ryhmä kymmeneltä. ei vielä tiedetä että mitä tehdään. aamulla selviää. se on aina yllätys mitä tehdään. mutta ihan mukavia naisten ryhmiä on ollut. kuten oltiin viime perjantaina siellä i love me messuilla. se oli kiva kokemus. ja mä löysin mun uudet kengät sieltä. hyvä löytö oli.
pitää taas pukeutua lämpöisesti ennen kun menee tuonne ulos. siellä on aika kylmä. laitan taas toppa varustuksen päälle että tarkenee. no saa raitista ilmaa taas. ihan hyvä. saa vähän happea.
aijon varmaan taas huomenna värittää ennen kun lähden lomille. kerkeää ihan hyvin. iltapäivällä lähden. isä tulee hakemaan ja veli.
käydään varmaan samalla kaupassa. hyvä niin saa ostettua kaiken tarvittavan. rahaa ei varmaan mene paljoa. mikä on vaan hyvä.
huomenna illalla mä näen vasta emmerdalen. en näe tänä iltana enkä huomenna aamulla sitä. no pysyn siinä sarjassa jotenkin perässä. tänään tulee taas se ikuisesti nuori. pitää laittaa tallenukseen niin katson sen myöhemmin tabletilta.
se oli musta aika hauska ohjelma. pitää seurata ja katsoa.
nyt tulee paljon katsottavaa telkasta. mikä on vaan hyvä. on edes jotain katsottavaa. aijon varmaan ottaa mukaan noi värityskirjat lomille. jos vaikka jaksaisin silloinkin värittää ja pitää näyttää äidille mitä olen saanut väritettyä. ihanaa päästä saunaan. kunnon puu saunaan. täytyy nauttia siitä kun pystyy. mä rakastan saunaa. voisin käydä joka päivä saunassa jos vaan pystyisi.
pitää muistaa ottaa shamppoot ja hoito aineet mukaan. saa hiukset pestyä kunnolla. ajattelin käydä myös lenkillä viikonloppuna. tiedän jo reitin minkä ajattelin kävellä. se on ainakin neljä kilsaa. toivottavasti ei sada vettä niin voisi mennä. en halua olla koko aikaa vaan neljän seinän sisällä. otan kannettavan mukaan niin voi skypettää poikaystävän kanssa illalla. mä saan netti yhteyden puhelimen kautta. mikä on hyvä. huomenna aijon vasta pakata.
en vielä tänään. huomenna on hyvin aikaa ennen kun lähtee.
otan mun teet mukaan mitä sitten juon kotona. en juo kahvia melkein yhtään paitsi aamukahvit. mutta. hyvillä fiiliksellä kotia kohti. mukavaa taas mennä. en ole käynyt vähään aikaan.
ja äiti on jomonesti viime aikoina kysellyt että koska tuun taas kotona käymään. no nyt mä meen. annan poikaystävän parantua rauhassa. katsoo jos näemme sitten ensi viikolla. jos se olisi silloin vähän paremmassa kunnossa. toivottavasti.
kohta pitää laittaa jotkut farkut jalkaan kun menee sinne toiminta tunnille. mä olen ollut nyt vaan koko ajan mun pinkeissä olo housuissa. on vaan niin parhaat housut. voisi vähän laittaa taas puuteria etten näytä kamalan väsyneeltä. ja hiukset poni hännälle.
ei onneksi iskenyt mikään vaate kriisi. saa nähdä iskeekö huomenna sitten se vaate kriisi koska on perjantai.
silloin se voi tulla. en yhtään ihmettele. mutta lämpimät vaatteet aijon ottaa lomille niin tarkenee ulkona.
tulee varmasti mukava viikonloppu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.