IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

fazerin tehtaalle :)Keskiviikko 28.10.2015 07:53

tänään paja tunnilla ollaan menossa fazerin tehtaalle. lähtö on puoli kahdeltatoista. päästään taas sinne. me käydään joka vuosi siellä aina.
tää on varmaan jo viides kerta kun olen käynyt siellä. no ei se mitään saapahan ostettua sitten suklaata. pitää ostaa poikaystävälle tuliaiseksi jotain. ja sitten ostan itselle suklaata. ollaan takaisin jotain neljän aikaa. kerkiää sitten syödä ja levähtää ennen kun menee salille mikä alkaa puoli kuudelta. mennään taas kaverin kanssa sinne. on naisten kuntosali tunti. eilenä oli mukava päivä. aamulla kirjoitin blogin ja katsoin emmerdale sarjan uusinnat. lounaan jälkeen lähdin puolen tunnin lenkille. lenkin jälkeen kävin tokmannilla. ostin uusimman cosmopolitan lehden ja puuteria. piti ostaa puuteria koska mulla alkaa taas loppua se. meni jotain 15 euroa tokmannilla.
sitten olin eilenä koneella ja pelattiin taas sählyä neljän aikaan.
kaveri tuli taas mun luokse katsomaan lemmen viemää.
juotiin teetä samalla. nyt mulla on pieni vaate kriisi että mitä pistän päälle tänään ja minkä laukun otan käyttöön. ajattelin ottaa tuon Guess laukun vaikka. eilenä kun olin koneella niin katselin ja ihastelin netissä noita kalliita laukkuja mitkä jotkut maksoi jotain vähän yli 300 euroa.
mä niin haluaisin ostaa uuden kalliin laukun. no mä ostan seuraavaksi sen uuden Guess laukun sitten ensi vuonna. kun menen lahteen kekäle liikkeeseen. se on mun syntymäpäivä lahja.
siihen menee varmaan taas jotain pari sataa euroa. mutta ei se mitään. sitten on taas ihana uusi Guess laukku. mitä rakastan kovasti. odotan jo innolla ensi kuun alkua koska silloin olen menossa lahteen taas pyörimään ja vähän shoppailemaan.
ostan jotain kivaa itselle taas. haluaisin kovasti uusia korviksia.
semmoisia isoja. hopean värisiä. en tykkää kullan värisistä koruista. hopean värinen on paljon parempi ja se sopii enemmän mulle.
triossa on varmaan muutama koru liike mistä mä löydän sitten ne uudet korvikset. alusvaatteita pitäisi myös ostaa taas. haluaisin taas uudet rintaliivit. cubus liikkeessä on aika ihania alusvaatteita. jos vaikka kävisin siellä katsomassa niitä rintaliivejä.
aijon ostaa jotkut pirteän väriset ja seksikkäät rintaliivit taas.
sitten samalla jotain kivan värisiä pikku housuja.
mun pitäisi heittää pois noita vanhoja alusvaatteita mutta en ole vielä jaksanut. no kyllä mä kerkiän ne hävittää jossain vaiheessa ja ostaa uusia tilalle. odotan että seppälään tulisi uusia alusvaatteita.
sieltä mä ostan useammat rintaliivit. ne on hyviä ja kohtuu hintaisia. viimeksi ostin sieltä mustat rintaliivit mitä en ole vielä kauheasti ehtinyt käyttää. no voisi ottaa ne viikonlopuksi käyttöön vaikka.
pitää vaan kaivaa ne tuolta vaate kaapista. mun pitäisi taas siivota toi vaate kaappi. mun kaikki vaatteet on ihan sekaisin siellä.
mikään ei ole järjestyksessä. no siivoan sen sitten kun jaksan.
meillä on ruoka aikaisemmin tänään kuin yleensä.
aamupala on taas tunnin päästä mä kerkiän onneksi juomaan teetä tässä aamulla ennen kun me lähdetään. ja kerkiän näkemään emmerdale sarjan uusinnat tässä aamulla. lemmen viemää en näe tänään koska olen siihen aikaan salilla. katson sitten huomenna uusinnan mikä tulee subilta aamulla kymmenen aikaa.
kerkiän sitä ennen siivoamaan. huomenna on taas siivous päivä.
voisi vähän siivota tätä kämppää tänään niin huomiselle ei tule sitten kauheasti siivottavaa. mutta muuten on aika hyvä fiilis tällä hetkellä. tasainen ja hyvä olo. tänään on taas mukava päivä tiedossa. mukavaa mennä sinne fazerin tehtaalle. tulee siellä sitten käytyä ja päivä kuluu mukavammin kun käy jossain. ei tarvi olla neljän seinän sisällä koko aikaa. tää päivä menee varmasti äkkiä taas. mulla on positiivinen fiilis päällä.
katsoo jos vaikka huomenna menisi taas salille. iltapäivällä tai päivällisen jälkeen. en viitsi mennä lenkille kun illalla on aika pimeää. menisin mielummin salille vaikka tunniksi. tulee siinä liikuntaa taas. saa nähdä paljon siellä on sitten porukkaa kun menee sinne. huomenna on taas toiminta tunti iltapäivällä. saa nähdä mitä tehdään. huomenna on paljon rennompi päivä kuin tänään.
sain eilenä pestyä taas lakanat ja pyyhkeet. nyt on taas puhtaita.
koitan aina kerran viikossa pestä lakanat ja pyyhkeet. olen alkanut tekemään niin että maanantaina pesen mun vaatteet ja tiistaina pesen lakanat ja pyyhkeet. siitä on tullut nyt tapa. toi pyykki tupa on mun kämpän ala puolella. ei ole kaukana. rappuset vaan alas. ja onneksi ei ole koskaan mitään ruuhkaa aamuisin kun pesen.
nyt toi kuivurikin on alkanut toimimaan. mä en välillä saa sitä päälle.
mikä on ärsyttävää. mutta nyt se on totellut mua.
alan taas tiskaamaan. kohta. kun olen kirjoittanut blogin. sänkykin pitää pedata. pitäisi lakata kynnet taas mutta en ole jaksanut. huomenna aijon lakata nää. aijon lakata varmaan hopealla kynsilakalla. se on yksi mun lempi kynsilakka.
kohta on varmaan taas punnitus. saa nähdä paljon painan sitten.
toivon etten ole lihonut kauheasti. koska mulla on semmoinen tunne että mulle on tullut varmaan pari kiloa. no sen näkee sitten punnituksessa. ensi viikolla pitää mennä sitten taas psykologille.
onneksi se on alku viikosta heti aamulla. niin saa sen pois alta. saa nähdä mistä sitten juttelemme. varmaan siitä miten olen voinut.
pitää sille sitten muistaa sanoa että uusii leponex lääkkeen. niin saa sitä sitten taas. olen syönyt leponexia 17 vuotiaasta asti.
se on hyvä lääke. ei sekoa helposti. ja mielikuvitus ei laukkaa kauheasti kun syö tuota lääkettä. pystyy elämään aika normaalia elämää. välillä on vaikeita kausia mutta niistä on aina selvitty.
ja jos kuvittelen kaikenlaista. niin tiedän että se johtuu tästä skitsofreniasta. mutta. hyvin olen pystynyt elämään tämän sairauden kanssa. ja nyt mulla on hyvä kausi menossa. olo on tasainen ja hyvä. nyt pitää vaan nauttia tästä olosta kun pystyy. koska eteen tulee varmasti vaikeita kausia taas.
onneksi mulla on noi mun tuki joukot. kaverit ja ohjaajat.
ja jos tulee jokin ongelma niin juttelen siitä ohjaajien kanssa.
onneksi noihin ohjaajiin voi aina luottaa. ja on oppinut tuntemaan ne näiden vuosien aikana. alkaa olla taas nälkä. no kohta on aamupala. pitää syödä hyvin tänään niin jaksaa salilla taas.
onneksi meillä on aina tunnin alussa alku lämmittelyt ja tunnin lopussa aina venytellään. ei tule lihakset helposti kipeäksi.
kaverin kanssa on mukavaa olla aina salilla. höpötellään samalla kun tehdään liikkeitä. ja kannustetaan toisiamme että jaksaa jaksaa.
alkuun otan kevyemmät painot koska en ole ollut salilla nyt pariin viikkoon. ja sitten lisäilen painoja pikku hiljaa. vatsa lihaksia pitää tehdä paljon. onneksi siellä on siihen muutama liike.
tulee hyvä tunti. ja hyvä olo sen tunnin jälkeen taas. innolla menen sinne tunnille. otan taas vesipullon mukaan. niin pystyy hörppimään vettä samalla tunnin aikana. ettei tule kauhea jano.
soitan sitten poikaystävälle sen tunnin jälkeen. kun pääsen sieltä.
keretään juttelemaan hetken aikaa. sitten sen puhelun jälkeen menen suihkuun, iltapalalle ja parhaan kaverin luokse viettämään iltaa taas. eilenä menin jo yhdeksältä nukkumaan.
nukahdin saman tien kun pääsin sänkyyn. pikkaisen väsytti.
varmaan tänäänkin uni tulee nopeasti illalla. kun on enemmän tekemistä taas tänään. huomenna herään taas aikaisin.
keitän aamu kahvit taas. niin jaksaa kirjoittaa taas blogin.
ihanaa kun ei tänä aamuna ole kiire minnekkään.
saa rauhassa nyt vaan olla. huomenna alan sitten ajoissa aamulla siivoamaan. niin kerkiän näkemään lemmen viemää uusinnan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.