IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Töihin tänään taas.Keskiviikko 27.01.2016 07:09

Tänään olisi taas työ päivä. Hyvällä ja positiivisella asenteella olen menossa töihin tänään. Uskon ettei huono olo iske koska mulla on aika hyvä fiilis tällä hetkellä. Aijon silti ottaa rauhottavan mukaan töihin. Kaupassa pitää taas käydä hakemassa eväät töihin. En vielä oikein tiedä että mitä mä söisin. No kaupassa se selviää sitten.
Aijon ostaa taas triopicana appelsiini tuore mehua. Se on vaan niin hyvää. Vaatteet pitää kohta valita mitkä pistän päälle tänään.
En vielä oikein tiedä että minkä paidan pistäisin päälle. Farkut laitan ainakin. Ja hiukset laitan nutturalle. Mulla oli eilenäkin hiukset nutturalla.
Muutenkin oli tosi hyvä päivä eilenä. Kävin aamulla klubitalolla ja bussi matkat meni hyvin. Ei alkanut ahdistamaan onneksi bussissa.
Klubitalolla oli ruokana kinkku kiusausta. Oli tosi hyvää.
En jaksanut eilenä katsoa animea. Katsoin taas gossip girl sarjaa.
Ennen sählyä. Oli hyvä sähly peli eilenä. Miehet vastaan naiset. Me naiset voitettiin miehet kuudella maalilla.
Pelattiin se puoli tuntia. Sen jälkeen oli heti ruoka.
Illalla kaveri tuli taas kylään katsomaan lemmen viemää, skypetin poikaystävän kanssa ja olin parhaan kaverin luona taas illan.
Katsottiin salkkarit. Menin sitten yhdekäsltä nukkumaan eilenä. Mä heräsin nyt kuudelta tänään. Ei ole vielä kamalan kiire ja kerkiän hyvin blogin taas kirjoittamaan. Aamupalan syön kohta. Ennen kun lähden töihin. Tein eilenä illalla aamupala eväät. ruisleipää minkä välissä on makkaraa, juustoa ja kurkkua. Se on jääkaapissa se leipä. Jos tänään ja vihdoin pääsisi sinne salille illalla. Aina on tullut nyt joku este. Mutta innolla menen sinne sitten illalla. Tuntuu oudolta olla taas salilla tänään pitkästä aikaan. Jos mä nyt vaikka innostuisin käymään taas. Se on nyt vähän jäänyt. Mutta katsotaan miten menee. Onneksi kaveri on mukana siellä niin on seuraa.
Lämmitellään alkuun ennen kun me mennään noihin laitteisiin. Ja venytellään tunnin lopuksi. Musta vähän tuntuu että paikat on huomenna aika kipeät. No kyllä ne lihakset alkaa tottumaan pikku hiljaa kun alan taas käymään salilla. Pitää kaivaa taas sali vaatteet esiin mitkä pistän päälle sinne. Vesi pullo pitää totta kai olla mukana.
Soitan sitten poikaystävälle sen tunnin jälkeen. Tänä iltana me ei keretä skypettämään. Olen salilla siihen aikaan. Pitää syödä sitten hyvin taas niin jaksaa. Mun keittiö on ihan sotkuinen. En ole jaksanut siivota. Enkä aijo siivota tänä aamunakaan. Otan nyt tän aamun rennosti. Siivoan sitten kun huvittaa taas. Mä en aina jaksa siivota välillä. Mutta huomenna on pakko taas siivota kun on siivous päivä. Ja mulla on huomenna se psykologille aika aamulla. Kymmeneltä. Pääsee sinne taas juttelemaan. Hyvin se menee ja aika menee aina äkkiä kun vaan juttelee. Kerkiän lounaalle hyvin takaisin sieltä. Toiminta tuntikin on huomenna taas. Ja mun pitää käydä kaupassa taas. Käyn sen toiminta tunnin jälkeen.
Hyvin kerkiää ennen päivällistä. Tästä tulee hyvä päivä. Mä uskon ainakin. Jaksan varmasti tämän päivän. Ja kaverin kanssa nähdään aika paljon tänään. Töissä ja salilla. Onpahan seuraa koko päiväksi.
Mulla ja kaverilla on varmaan taas aika levottomat jutut taas tänään.
Nauretaan tänään taas. työ päivä menee silleen mukavasti.
Jotenkin on myös semmoinen innostunut fiilis.
Haluaa tehdä asioita ja juttuja. Se on vaan hyvä. Päiväkin sujuu mukavammin. Mulla on taas tää työ päivä yhdeksästä kahteen asti.
Aika kuluu varmasti tänään aika nopeasti. Huomaa että työ päivä on ohi taas. Töihin ei ole onneksi pitkä matka. Mä kävelen sinne vartissa. Jos kävelen ripeää vauhtia. Onneksi toi kauppa on matkan varrella niin pystyy ostamaan eväät. Ajattelin huomenna taas katsoa animea. Eilenä mä en jaksanut katsoa.
aijon katsoa taas gintamaa. olen nyt saanut parissa viikossa katsottua gintama animea 30 jaksoa. Ja vielä on paljon jäljellä niitä jaksoja. Ei katsominen lopu heti ihan kesken.
Gossip girla sarjaakin on vielä katsomatta neljä kautta.
Lähden tuossa kahdeksalta kävelemään kauppaan ja töihin.
Ei ole sitten niin kamalan kiire. Voi rauhassa kävellä. Tuolla ulkona voi olla aika liukasta. Ja ihana loska keli taas. Onneksi mulla on hyvät talvi kengät mitkä pitää vettä. Ei jalat kastu.
pääsen luistelemaan tuonne ulos. Kassi pitää laittaa taas valmiiksi. Pitää pakata sisä kengät ja vesipullo. Ja rahaa mukaan niin pystyy ostamaan eväät. Mulla on pari viiden euron seteliä niin ostan niillä ne eväät. En aijo käyttää pankki korttia tällä kertaa vaikka siellä olisi myös rahaa. Mä yritän parhaani mukaan taas säästää.
En ole edes nyt käynyt seppälässä viime aikoina. Enkä nyt aijo edelleenkään mennä sinne. Olen nyt päättänyt että ensi kuun yritän vaan säästää, enkä aijo shoppailla mitään. Rahaa saa mennä taas vaan ruokaan ja laskuihin. Aijon sitten maaliskuussa varmaan seuraavan kerran shoppailla. Ajattelin silloin ainakin mennä käymään seppälässä. Jos löytyy jotain kivaa silloin sieltä. Ajattelin nyt taas tänä keväänä ostaa uudet farkut taas. Mulla on tällä hetkellä parit tosi hyvät farkut mitkä on seppälästä.
Mun mielestä seppälästä saa tosi hyviä farkkuja.
Eikä ne ole niin kamalan kalliita. Mulla on yhdet harmaat ja siniset farkut. aijon laittaa tänään töihin ne siniset. Mulla oli ne eilenäkin jalassa. Nekin pitää muuten kohta taas pestä.
Käytän niitä vielä tämän viikon ja pesen ne vaikka sitten ensi viikolla vasta. Ja ensi viikolla otan käyttöön noi mun harmaat farkut.
Mä aina käytän noita mun farkkuja vuorotellen.
Aina viikon käytän samoja farkkuja. Ja sitten vaihdan taas ensi viikolla. Siitä on tullut tapa. onneksi noi mun farkut menee vielä jalkaan eikä ne purista. Ne mun farkut on pilli farkku mallit.
Musta pilli farkut on ihan kivoja. Pää asia on että ovat hyvät jalassa eikä purista. Mutta sitten kun olen aina täällä kämpillä niin mulla on olo housut aina jalassa. Omistan aika monet olo housut. Niitä on sitten aina mukava vaihdella toisiin. Ettei pidä koko aikaa samoja olo housuja. Pesen ne aina joka viikko. Muiden pyykkien kanssa.
Ajattelin huomenna pestä taas noi lakanat jos pesukone on vaan vapaa. On sitten mukavaa mennä nukkumaan puhtaisiin lakanoihin.
Siinä samalla voisin pestä noi likaiset vaatteet mitkä on kertynyt taas. Hyvin mahtuu varmasti lakanoiden kanssa.
Sitten sen jälkeen pesen taas pyykkiä ensi viikolla.
kohta voisi pukea päälle. Mulla on tällä hetkellä päällä olo housut ja pitkä villatakki. tykkään tästä mun pitkästä villatakista kun tää on ihanan lämmin. Ostin sen seppälästä vähän aikaa sitten. Maksoi vaan 25 euroa. heti lähti mukaan kun oli alennuksessa.
Mä pidän tätä aina lomilla ja kun olen kämpillä.
Tää pitäisi kohta pestä. En ole pessyt tätä villa takkia vielä kertaakaan. Kuivuriin en aijo pistää tätä. ettei se vaan kutistu.
Pesen vaan pesukoneessa ja laitan roikkumaan kuivumaan.
Nälkä alkaa olla pikku hiljaa. voisi kohta syödä tää aamupala pikku hiljaa. en jaksa meikata. Laitan vaan siistit vaatteet ja hiukset kiinni.
Ja sormukset taas sormiin. Ne riittää ihan hyvin. Tunnen itseni ihan hyvännäköiseksi. Sänky pitää pedata taas kohta. On sitten vähän siistimpi makuuhuone. Kyllä mä taidan pyyhkiä keittiöstä nää tasot ennen kun lähden töihin. Alkaa häiritsemään jos ne jää.
Tiskaan sitten kun kerkiän. Eli varmaan viimeistään tuossa huomenna aamulla. Tai tänään kun tulen töistä.
Katsotaan. Roskat jaksoin viedä eilenä. Nyt ei tarvi enää tällä viikolla viedä roskia. Mun roskis on tällä hetkellä tyhjä.
Mutta alan nyt syömään aamupalaa ja siivoamaan hieman.
Ennen kun pitää lähteä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.