IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Huomenna poikaystävän luokse.Torstai 11.02.2016 07:28

Eilenä oli tosi mukava päivä. Jaksoin olla ihan hyvin töissä. Päivä meni mukavasti siellä. Illalla oltiin kaverin kanssa taas salilla. Oli ihan hyvä tunti vaikka pikkaisen oli väsynyt fiilis. Jaksoin tehdä silti ne kaikki liikkeet mitä siellä oli. Nukuin taas sikeästi viime yön. Nyt jaksaa taas tämän päivän. Viikonloppua odotellessa. Olen menossa taas poiaksytävän luokse viettämään viikonloppua. Näin sovittiin poikaystävän kanssa siitä jo viime viikolla.
käydään hakemassa huomenna Subwaysta subit. Kun poikaystävä tulee hakemaan ja käydään samalla kaupassa.
Pitää ostaa ruokaa. Ja ajattelin taas sauna juomaksi ostaa sen alkoholittoman siiderin. Manskikka lime makuisen. Se on tosi hyvää.
Limsaa en aijo juoda ollenkaan. Mutta ostan sen sauna juoman seuraksi kivennäisvettä. Sitäkin on hyvä juoda saunan jälkeen.
On ollut taas vähän ikävä poikaystävää. Mutta huomenna me nähdään. ihanaa. Päästään viettämään laatu aikaa toistemme kanssa.
poikaystävä hakee mut taas illalla kun pääsee töistä.
Eli noin siinä viiden jälkeen se on vasta täällä.
No mä kuluta sitten huomisen päivän olemalla vaikka koneella tai katson tabletilla jotain miten saa ajan kulumaan.
ystävänpäivä on viikonloppuna. Pitää ostaa kavereille ja poikasytävälle jotain. Suklaata ajattelin ostaa kavereille, ja poikasytävälle ostan lidlistä pähkinä pussin.
Poikaystävä sanoi mulle että ostaa mulle suklaata kun on ystävänpäivä. Tänään mulla on noi verikokeet. Kymmenen jälkeen. Joudun liukastelemaan tuonne ulos taas. Lähden ajoissa kävelemään sinne terveys keskukseen niin kerkeän sinne. Pitää tosi varovasti kävellä sinne. Siellä on pikkaisen liukasta taas.
Lähden tuossa yhdeksältä kävelemään. Hyvin kerkiän syömään aamupalan ennen lähtöä. Jaksaa sitten kävellä.
Tänään on taas toiminta tunti iltapäivällä. Ja siivous päiväkin on tänään. Kun olen saanut blogin taas kirjoitettua niin alan heti siivoamaan. Katsoo miten kerkeän että saanko kaikki siivottua ennen lähtöä. Jos en kerkeä siivoamaan ihan kaikkea niin jatkan sitten kun olen tullut verikokeista. Hyvin kerkeän takaisin lounaalle sieltä. No tulepaahan lenkki taas heitettyä samalla. Hyöty liikuntaa.
Koitan ajatella taas positiivisesti. Katsoo jos pyykkiä saisi pestyä tänään niin saisi puhtaita vaatteita kun lähden lomille. Katson onko pesukone vapaa tuossa lounaan jälkeen. Jos on, niin alan pesemään.
Hyvin kerkiän hoitamaan noi pyykit sitten ennen toiminta tuntia.
En varmaan mene lenkille illalla koska siellä on niin liukasta.
Kävin eilenä apteekissa työpäivän jälkeen, niin en vieläkään saanut leponex lääkettä. Käyn huomenna taas apteekissa kysymässä. Ne ei ole varmaan uusinut sitä sen takia koska en ole vielä kerennyt käymään verikokeissa. Käyn nyt tänään verikokeissa, ja huomenna taas apteekkiin kysymään sitä lääkettä.
Ne on varmaan ehkä sitten saanut sen jo uusittua.
On tää lääkkeitten hakeminen taas vaikeaa.
Mulla on vähän lihakset kipeät. Johtuu noista kuntosali tunneista kun lihakset ei ole ihan heti tottunut. Mutta kyllä ne alkaa tottumaan.
Eikä ole enää kipeät. Pitää vaan aina venytellä hyvin sen tunnin jälkeen. Meillä on aina hyvät venytykset tunnin lopussa.
Mutta olen iloinen siitä että käyn nyt maanantaisin salilla ja keskiviikkona. Haluan pitää kropan kunnossa. Ja tulee tosi onnistunut fiilis aina tunnin jälkeen kun on hikoillut siellä. Mä nautin siitä. Ja se on mukavaa kun kaveri on mukana siellä niin on juttu seuraa. Eilenäkin höpöteltiin töissä niitä näitä. Ja juttelin muidenkin kanssa siellä. Ostin evääksi eilenä töihin kinkku salaatin, pasteijan ja tuoremehua. Söin ne niin jaksoin työpäivän loppuun saakka.
Mä lajittelin eilenä korkkeja pusseihin. Piti laittaa aina 25 korkkia yhteen pussiin. Ohjaajat sanoi mulle että jatkan taas sitä lajittelua ensi kerralla taas. ihan mukavaa ja helppoa puuhaa. Tykkäsin.
Ja aika kului taas äkkiä kun oli puuhaa.
Huomasin että pitää ostaa lisää kahvia ja puuroa.
Katsoo jos jaksan käydä kaupassa tänään. Tuossa toiminta tunnin jälkeen. Hyvin kerkiän käymään ennen päivällistä.
Mutta tänään on taas jonkin verran tekemistä taas. Tää päivä menee taas äkkiä ja huomenna on vihdoin perjantai.
Saa taas syödä suklaata kun on viikonloppu. Olen taas odottanut koko viikon että saa taas syödä suklaata.
Mulla on tullut vähän väliä makean himo viikolla mutta en sortunut syömään suklaata onneksi. Mulla on aina tiukka linja siinä että viikolla ei herkutella. Vaan viikonloppuisin.
Ja suklaakin maistuu aina paremmalta kun sitä ei ole syönyt viikkoon. Koitan olla sortumatta syömään sipisä. Olen päätttänyt nyt sen etten enää syö sipisiä. Katsotaan pystynkö.
Mä yritän ainakin. Mutta odotan innolla huomista kun käydään hakemassa ne subit. En vielä tiedä että minkä subin söisin.
Sen tiedän että haluan siihen subiin valkosipuli kastiketta.
Se on tosi hyvää subin välissä. Ja subi on terveellisempi vaihto ehto kun pizza. Aina kun menen koti pizzaan niin syön sen kotzonen.
Siis se oli todella hyvää. Ota aina jatkossa sen.
Ja niitä on monta eri vaihto ehtoa. Ensi kerralla otan semmoisen kotzonen missä on kebab lihaa. Mä rakastan kebab lihaa.
Kebab on yksi mun lempi ruoista.
Se on hyvää kotzonen välissä, ranskalaisten kanssa ja riisin.
Sopii ihan kaikkeen. Ja se kebab kastike on tosi hyvää.
Pitää joskus taas poikaystävän kanssa hakea noi kebab annokset.
syödä niitä taas. Ensi kerralla aijon ottaa kebab annoksen ranskalaisten kanssa. Siihen ateriaan kuuluu myös onneksi salaatti.
Mutta. huomenna subit. Pitää vaan ilmoittaa ohjaajille etten tule päivälliselle huomenna. Syön subin.
Pitää sitten huomenna aamulla pakkailla taas. Tavarat kasaan.
Ennen lähtöä pakkaan viimeiseksi kannettavan ja tabletin.
Sauna kamat pitää muistaa ottaa mukaan koska me saunotaan viikonloppuna. Pitää myös huomenna katsoa mitä laitan päälle. Vaate kriisi taas. Guess laukun aijon ottaa taas käyttöön.
Pitää meikata taas ennen lähtöä. Katsoo laitanko huomenna korkkarit. Riippuu kuinka liukasta tuolla ulkona vielä on.
Jos on oikeen liukasta niin sitten en laita niitä.
pitää laittaa musiikkia soimaan kun alan kohta siivoamaan.
Mukavampi siivota. Aloitan vessan siivoamisella.
Sitten sen jälkeen imuroin ja moppaan. Pyyhkiä tasot ja tiskata.
Sitten on taas mukavaa kun kämppä on siisti taas.
Mun kaikki tavarat on ihan levällään taas.
Laitan ne kaikki järjestykseen siivotessa.
Teetä kerkiän juomaan vasta kun tulen verikokeista.
Join taas aamukahvit äsken. Pitää tosiaan muistaa ostaa sitä kahvia kun käyn kaupassa. Ostan kulta katriina kahvia. Se on mun lempi kahvi tällä hetkellä. En juo mitään muuta kahvia.
Tokmannilla voisi taas käydä. Joko tänään tai huomenna.
Viimeistään huomenna aijon käydä.
Pitää ostaa sitä kynsilakan posto ainetta. Siitä tulikin mieleen että kynnet pitää taas lakata. Lakkaan ne huomenna ennen kun lähden lomille. On sitten nätit kynnet.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.