IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

ihanaa perjantai ;)Perjantai 12.02.2016 07:33

ihanaa. Perjantai on koittanut. Olen koko viikon odottanut perjantaita ja viikonloppua. Olen menossa taas poikaystävän luokse viettämään viikonloppua. Tulee varmasti mukava viikonloppu.
Käydään sitten illalla hakemassa subwaysta subit. Mä ajattelin maistaa sitä missä on kanan rintaa. Se on varmasti tosi hyvää.
Aijon ilmoittaa ohjaajille etten ole tulossa päivälliselle. Koska me haetaan ne subit. Pitää alkaa kohta pakkailemaan kun olen saanut blogin taas kirjoitettua. Olisin laittanut nahkatakin tänään mutta taas se talvi sitten tuli. Laitan taas pitkän takin niin pylly ei jäädy. En halua virtsatien putken tulehdusta. Se on tosi inhottava.
Tänään ollaan naisten ryhmässä aamulla menossa abc asemalle.
Käydään siellä kahvilla ja siellä on muutama liike missä käydään. Voihan sen aamun noinkin viettää. Tullaan taas lounaaseen mennessä takaisin. Joudun lounaan jälkeen lähtemään apteekkiin hakemaan sitä leponex lääkkettä jos sitä jo saisi. Eilenä olin siellä verokokeissa. Onneksi tiet oli sulaneet niin pystyi kävelemään ihan hyvin sinne terveys keskukseen. Kerkesin lounaaseen mennessä tulla takaisin sieltä. Aijon käydä lidlissä tänään myös. Aijon ostaa itselle taas pähkinä pussin. Sen makuinen kuin missä on hunajaa ja suolaa. aijon poikaystävällekkin ostaa pähkinä pussin. Se on sitten se ystävänpäivä lahja. poikaystävä ostaa mulle taas kauhean kasan suklaata. Eilenä ostin kavereille ystävänpäivä suklaat.
annoin jo eilenä kaverille sen ystävänpäivä suklaan hieman etu ajassa, ja sitten kun on sunnuntai niin annan parhaalle kaverille sen ystävänpäivä suklaan. Paras kaveri antaa mullekkin sitten jotain. Varmaan suklaata. Eilenä toiminta tunnilla oli tieto visa. Ja juotiin kahvit. Siinä se tunti meni. Sen jälkeen kävin kaupassa.
Ostin puuroa, sokeria, yhden manga kirjan ja noi suklaat kavereille. Ai niin ja teetä ostin myös yhden paketin. orient teetä. Se oli ihan lopussa niin piti ostaa sitä lisää. Tämän päivän varmaan kuluta istumalla koneella ja katselen tabletilla jotain netflixistä.
Eilenä taas katsoin muutaman jakson O.C sarjaa. olen edelleen ekalla kaudella. Ja gossip girl sarjaa katselin myös.
Tänään taas jatkuu niiden sarjojen katsominen.
Tästä tulee taas pitkä päivä kun odottaa että poikasytävä tulee hakemaan. On kyllä taas ihana nähdä sitä pitkästä aikaan.
Se on ihanaa kun toista ei ole nähnyt vähään aikaan niin se tuntuu taas ihanalta taas nähdä. poikaystävälläkin on varmaan ollut ikävä mua. Mutta tänään me näemme. Kun tulin eilenä verikokeista niin sain pestyä pyykit. nyt on puhtaita vaatteita viikonloppua varten.
Aijon olla taas koko viikonlopun olo housuissa. Tänään joutuu vielä laittamaan farkut jalkaan. Varmaan nukun taas aika paljon viikonloppuna. Niin kuin aina kun olen poiaksytävän luona. No saapahan siinä samalla levättyä. Varmaan kauhean myöhään en jaksa valvoa. Otan noi iltalääkkeet siinä kahdeksan yhdeksän välillä.
Mutta pitkään aijon taas nukkua. Nukun niin pitkään kuin vaan voin.
Poikaystävä antaa aina mun nukkua. Sitten se sanoo välillä vitsaillen että mä nukun ihan liikaa. Mutta kun nukuttaa mä vaan sanon sille. Pitää tänään käydä pankin sivuilla katsomassa paljon mulla on rahaa tilillä. Ei mitään hajua. Mutta varmaan sen verran että pärjään ihan hyvin tämän kuun loppuun saakka.
Mulle tuli taas pari laskua mitkä pitäisi maksaa. Mä teen nyt silleen että maksan toisen niistä laskuista tänään. Ja toisen laskun maksan hieman myöhemmin kun tulee taas lisää rahaa kelalta. kelalta tulee vielä tässä kuussa se vähän yli sata euroa vielä.
Onneksi niin saa maksettua kaikki laskut. Se on hyvä mitä nopeammin saa laskut maksettua, niin niitä ei tarvi sen jälkeen murehtia. On tyytyväinen että saa ne aina maksettua.
Mä yritän olla taas shoppailematta mitään kun ollaan siellä abc asemalla. Aijon vaan katsella ja ihmetellä.
Otan taas mun Guess laukun käyttöön. viikonlopun kunniaksi.
Me lähdetään siinä vähän ennen kymmentä abc asemalle.
Hyvin kerkiää syömään aamupalan. syön tukevan aamupalan niin jaksaa liikkua. En vielä tiedä että laitanko korko kengät tänään jalkaan. Tekisi mieli laittaa koska tuolla ulkona ei ole enää niin liukasta. Salkkareita ei tule tänään. Tulee taas joku leffa siihen aikaan kolmoselta. Eilenä taas katsottiin salkkarit parhaan kaverin kanssa. Olin eilenä taas toisen kaverin luona katsomassa lemmen viemää. Sekin sarja menee taas mielenkiintoiseen suuntaan.
Tänään mä näen lemmen viemästä vaan puolet koska poikaystävä on täällä siinä puoli kuuden aikaan.
pitää taas laittaa kämppä kuntoon ennen kun lähtee lomille.
Pitää tiskata tiskit ja pedata sänky. On sitten mukavampi palata siistiin kämppään. sain eilenä siivottua kun oli siivous päivä.
Ai niin en muistanut ostaa lisää kahvia kauapsta eilenä. No mä ostan tänään. Käyn joko ruoka kaupassa tai tokmannilla tänään hakemassa. sain vielä juotua aamu kahvit tänään. Riitti kahvi vielä toistaiseksi. Mutta lisää täytyy ostaa niin sitä taas sitten on.
Ostan kulta katriina kahvia taas. Se on hyvää eikä kauhean kallista.
Mun lempi kahvi. Otan lomille mukaan taas kannettavan ja mun tabletin. Voi sitten viikonloppuna katsella leffoja ja sarjoja.
Poikaystävä pelaa taas varmaan viikonloppuna mutta antaa sen vaan pelata. Mutta me aina puhutaan siinä samalla kun tehdään omia juttuja. Me katsotaan taas leffoja viikonloppuna.
Näin me vähän suunniteltiin taas. Katsotaan netflixistä mun kannettavalta. Makoillaan sängyllä ja katsellaan.
Pitää katsoa jos ostaisi sitten jotain leffa mässyä.
Pitää sanoa poiaksytävälle että ostettaisiin.
Tai sitten me syödään niitä hunajan makuisia pähkinöitä ja katsellaan. Onhan sekin leffa mässyä. Tai sitten syön suklaata.
Ihanaa kun viikonloppu taas tuli niin voi syödä suklaata.
syön fazerin sinistä ainakin ja jotain muuta suklaata.
Mutta koitan syödä silleen ettei tule ihan ähkyä oloa.
Viikonloppu juomaksi aijon ostaa alkoholitonta siideriä sauna juomaksi ja tavallista kivennäisvettä.
Ostan vaan yhden tölkin sitä alkoholitonta siideriä. Se riittää. Limsaa en aijo juoda. Mä yritän nyt oikeasti vähän vähentää tuota sokerin syömistä. Mutta aina viikonloppuisin mä herkuttelen. Piste. Mä sallin sen että voi silloin herkutella. Enkä aijo miettiä kaloreita yhtään.
Aijon nauttia suklaan syömisestä. Aamupala on noin tunnin päästä. No mä olen koneella. Kulutan aikaa taas täällä ircissä.
Aijon tiskata kohta ja alkaa pakkailemaan. Musaa aijon kohta myös kuunnella. Perjantai lähtee mukavammin käyntiin kun kuuntelee hyvää musaa. Tästä se viikonloppu alkaa hyvissä fiiliksissä.
Paras kaveri lähtee myös lomille viikonlopuksi.
Luvattiin taas tekstailla viikonloppuna. Kysellään miten viikonloppu on sujunut. Sitten me nähdään taas sunnuntai iltana.
Menen taas illaksi sen luokse. Olen noin kuuden aikaan sunnuntaina takaisin taas täällä. poikaystävä vie mut aina sunnuntai iltana viiden aikaan takaisin. Mutta. Tästä se viikonloppu taas lähtee.
'

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.