IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

uusi viikko alkaa jälleen. Hyvä fiilis tällä hetkellä. Tästä tää uusi viikko lähtee. Heräsin puoli tuntia aikaisemmin mitä yleensä. Totesin vaan että noh eikun kahvin keittoon. Nyt on aamu kahvit juotu ja yllättävän pirteä olo kun join. No mä keitän aina todella vahvaa kahvia aamuisin että herään. Viikonloppu oli mukava poikaystävän luona.
Poikaystävälläkin oli mukavaa. Nyt taas nähtiin.
Teki todella hyvää viettää poikasytävän kanssa aikaa.
Poikaystävä osti mulle kasan suklaata kun oli ystävänpäivä.
sekin on yksi rakkauden osoitus. Poikaystävä tykkäsi tosi paljon siitä fingerpori sarkauva kirjasta minkä ostin sille ystävänpäivä lahjaksi.
Soiteltiin äidin kanssa tuossa viikonloppuna. Vaihdeltiin kuulumiset.
Katsoo olenko menossa tänä viikonloppuna kotona käymään.
Äiti sanoi mulle että olisi mukavaa jos tulisin taas kotona käymään.
No katsoo miten tää viikko menee vaan. Ja jos olen hyvässä kunnossa loppu viikosta niin sitten menen kotiin. Elän nyt vaan päivän kerrallaan koska sitä ei koskaan tiedä mitä huominen tuo tullessaan.
Sainpahan levättyä poiaksytävän luona. Nukuin taas eilenä puolentoista tunnin päikkärit. tuossa iltapäivällä. Poikaystävä toi mut takaisin tänne viiden jälkeen. Menin taas illaksi parhaan kaverin luokse. Tänään mun pitää mennä taas verikokeisiin.
Mun verikokeissa oli jotain niin joudun menemään uudestaan sinne.
Onneksi kerkiän syömään. Niin jaksaa kävellä tuonne terveyskeskukseen taas. Mulla oli vähän yli kaksitoista aika.
Sitten kun tulen takaisin sieltä niin käyn samalla kaupassa.
Pitää ostaa muutama asia taas. ompelu ryhmäkin on taas iltapäivällä ja sali illalla taas. Mukavaa mennä taas salille. Nyt on taas viikonloppuna herkuteltu. Nyt taas tiukka linja etten herkuttele viikolla. Syön terveellisesti ja liikun paljon.
Sitten kun viikonloppu koittaa taas niin voi syödä suklaata.
Onnistuin olla syömättä sipsiä viikonloppuna.
En edes ajatellut mitään sipsiä. Mä söin taas noita hunajan makuisia pähkinöitä. Siis ne on todella hyviä. Niitä myydään lidlissä.
Mutta todella kalliita. Ostin poikaystävällekkin yhden pussin. sekin rakastaa noita hunajan makuisia pähkinöitä.
Se myös syö niitä aina jatkuvasti ja sekin ostaa mulle niitä aina välillä. Tosiaan käytiin subwayssa perjantaina. Poikaystävä tarjosi subit. Ja mä lupasin tarjota ensi kerralla ne kun mennään taas sinne.
Mä ja poikaystävä tehdään aina silleen että tarjotaan aina vuorottellen joko subit tai pizzat. Se on mun mielestä reilua.
Tänään aamulla täytyy pestä pyykkiä taas. Mulla on koko aamu aikaa niin nyt on hyvä mahdollisuus. Pesen noi kaikki vaatteet mitä pidin viikonloppuna. Saa ne pestyä. Ja yleensä toi pesukone on vapaa aina maanantai aamuisin. Sitten kun pyykit on saanut taas pestyä niin niitä ei tarvi enää hetkeen miettiä.
Aijon tänään katsoa paljon mulla on tilillä tällä hetkellä rahaa, ja maksaa taas yhden laskun siinä samalla. Mulla on tällä hetkellä pari laskua taas. Maksan sen toisen laskun vasta sitten kun kelalta on tullut noi loput rahat. Enää muutama päivä niin ne rahat tulee sitten.
saa nyt nähdä miten tää viikko menee. Toivottavasti hyvin.
Toivon ettei mulle iske huonoa oloa. Mutta onneksi on noi rauhottavat jos se ahdistus iskee. Ja ohjaajien kanssa voi jutella jos tuntuu siltä. Elän nyt vaan päivän ja hetken kerrallaan.
Ainakin mulla riittää taas tekemistä tälle viikolle. Tää viikko menee varmaan taas aika äkkiä. nyt ei tarvi miettiä vähään aikaan noita lääkkeitä koska mulla on kaikki lääkkeet tällä hetkellä. Tänään me jaetaan taas aamulla noi viikon lääkkeet dosettiin.
Alan nyt pitkästä aikaan alkaa latamaan animea koneelle.
Mulla on jo monta lempi sarjaa mitkä aijon ladata. Mä koitan ladata joka päivä aina jotain animea koneelle. Ja tottakai noi uudet sarjat mitä nyt tulee. Noi uusimmat jaksot täytyy ladata.
Sain ostettua viime perjantaina uusimman anime lehden.
oli hyvä numero. Ja ensi kuussa tulee taas uusi animelehti. Sitä innolla taas odotellessa. Odotan myös nyt kovasti kesää ja desuconia. Mun kaveri seuraa että koska saa noi liput taas tilattua sinne. Mun kaveri tilaa taas ne ja mä maksan sille sitten taas takaisin. Mun kaverikin on innostunut desucon tapahtumasta.
Ja onhan sinne kiva aina mennä kaverin kanssa. Viiimeksi oli mukavaa kun oltiin desuconissa.
laitan tuon mun uuden peruukin päälle sinne. Pitää vähän miettiä noi vaatteet mitkä pistän sitten päälle. Tässä on vielä monta kuukautta aikaa miettiä. Pitää alkaa taas säätämään rahaa sinne desuconiin koska aijon taas shoppailla vähän anime krääsää taas.
Ostan kaiken minkä vaan voin. Aijon nyt ottaa vähän enemmän shoppailu rahaa mitä viimeksi. Mutta. desuconia odotellessa innolla.
Pitäisi katsoa myös animea taas. Vaikka gintamaa.
Sitä on vielä monta jaksoa katsomatta.
olen katsonut sitä sarjaa huimat 30 jaksoa. Hyvä minä.
Ja monta muutakin anime sarjaa pitäisi katsoa taas.
Ja noita vanhoja sarjoja haluaisin katsoa taas uudestaan.
Jee. salkkarit tulee taas tänään. Täytyy katsoa. Se on ihan tyhmää kun salkkareita ei tule perjantai iltana. Sen sijaan tulee joku leffa siihen aikaan. Lemmen viemää mä en näe koska olen salilla siihen aikaan. Meillä alkaa taas se tunti varttia vaille viisi ja kestää varttia vaille kuuteen asti. Sitten kun pääsen salilta niin skypetän poiaksytävän kanssa illalla ja olen menossa taas parhaan kaverin luokse. Se on ihanaa kun mä näen parasta kaveria joka päivä.
se on mun naapuri. Ei ole pitkä matka sen luo.
Ja mun toi toinen kaveri on myös mun naapuri.
Asutaan kaikki kolme samassa kerroksessa. Olen siitä tosi onnellinen että mulla on ihannimat ystävät. Ja poikaystävä.
Näen ja kuulen ne joka päivä. Huomenna aamulla mun pitää mennä taas klubitalolle. Vähän jännittää taas noi bussi matkat miten ne menee. Toivon ettei ala ahdistamaan. Aijon ottaa taas rauhottavan mukaan jos tulee huono olo vaikka bussissa.
Viime bussi matkat meni onneksi hyvin. Ja toivon että huomennakin menee. koitan vaikka ajatella mukavia asioita bussi matkan ajan
Ettei se ahdistus tule. Mutta jos se huono olo iskee bussissa, niin onneksi se rauhottava helpottaa oloa saman tien kun se imeytyy.
Viidessä kymmenessä minuutissa. se vaikuttaa aika nopeasti mikä on vaan hyvä. Nyt viime viikolla en joutunut syömään yhtään rauhottavaa. Mulla oli viime viikko tosi hyvä. Oli hyvä fiilis koko viikon ajan. eikä alkanut yhtään ahdistamaan mikään.
Mutta en yhtään ihmettele jos huono olo sitten iskee tällä viikolla.
Varaudun taas siihen. Mutta kyllä siitä aina selviää ja seuraava päivä on taas hyvä päivä. Ajattelee silleen kun on paska fiilis.
Onneksi mä aina selviän ja lepään ja pysähdyn kun täytyy.
Mä osaan onneksi aina pysähtyä. olla vaan hetken aikaa.
Aijon kohta juoda taas teetä. Alkaa tekemään mieli. Ja tiskamaan.
Mulla on kiva tiski vuori. No mä alan tiskaamaan kun olen saanut eka tämän blogin kirjoitettua. Voisi laittaa musaa taas soimaan.
Ja samalla kerätä noi pyykit tuohon mun yhteen isoon pussiin.
Mietin että pitäisikö pestä taas noi farkut.
no mä katson sen kohta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.