IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Mukava aamu :)Maanantai 29.02.2016 07:23

Se olisi taas viikonloppu taas vietetty. Ja arki alkaa taas.
Oli mukava viikonloppu vanhempien luona. Olen nyt saanut levättyä taas niin jaksaa. Elän nyt tämänkin viikon hetken ja päivän kerrallaan. Sitä ei koskaan tiedä mitä seuraava päivä tuo aina tulleessaan.
Aamu on lähtenyt mukavasti käyntiin. Heräsin ennen kelloa tänään.
Nousin vaan ylös ja aloin keittämään aamu kahvia. Nyt on kahvit juotu.
Eikä väsytä nyt yhtään. Mikä on vaan hyvä juttu.
Tänään on ohjelmassa ompelu ryhmä iltapäivällä. Ja mennään kaverin kanssa lenkille illalla. Sitten kaveri tulee mun luokse katsomaan lemmen viemää kun ollaan tultu lenkiltä.
Olen nyt alkanut tekemään niin että menen vasta seitsemän jälkeen suihkuun illalla. Hieman myöhemmin. Ennen menin suihkuun päivällisen jälkeen. Mä kerkiän hyvin käymään suihkussa ennen iltapalaa.
yleensä mä olen suihkussa joko 5 minuuttia tai 10 minuuttia.
Se välillä vaihtelee. Mutta kun on pitkään kuumassa suihkussa niin se rentouttaa mua. Yksi harrastukseni on kuuma suihku.
Siellä mä aina viihdyn. Hyvä että tulee sitä kuumaa vettä.
Mä käyn joka päivä suihkussa. Siitä on vaan tullut tapa. Pesen aina mun hiukset shampoolla ja hoito aineella. Ne riittää mun hiuksille.
Ja suihkun jälkeen aina harjaan taakse noi hiukset.
Tai laitan nutturalle. Sitten kun menen aina nukkumaan niin mulla on aina hiukset auki. Nukuin tosi hyvin viime yön. Menin jo eilenä ennen yhdeksää nukkumaan. Katsottiin parhaan kaverin kanssa hauskoja koti videoita neloselta. Tänään taas katsotaan illalla salkkarit, uusi päivä ja poliisit. Hyvät ohjelmat tulee taas illalla mitä me katsotaan parhaan kaverin kanssa.
skypetän poikaystävän kanssa taas illalla.
Mutta. Saa nyt nähdä miten tämä viikko sitten menee. Tuleeko hyvä viikko vai huono viikko. Nyt mä keskityn vaan tähän päivään.
Ja jos se huono olo tulee niin se tulee. ei voi oikeen mitään.
jos on paska päivä niin ajattelee että ehkä huomenna on parempi päivä. Tänään pesen taas pyykkiä aamulla kun mulla on aikaa.
Mulla ei ole aamulla mitään ohjelmaa. Pesen taas noi vaatteet mitä pidin viikonloppuna. Tänään varmaan katson taas tabletilla sarjoja. The fosters sarjaa ajattelin taas tänään katsoa. Olen kohta saanut katsottua ekan kauden. Vielä on toinen kausi katsomatta.
Hyvä sarja. Tykkään. En ole pitkään aikaan nyt katsonut gossip girl sarjaa. Animea pitäisi katsoa myös. Ehkä tällä viikolla aijon taas katsoa. Kohta taas tiskaamaan. Mulla on kiva kahvi kuppi vuori.
joista olen juonut vaan teetä. Lusikat pitää samalla pestä. Ja kahvi pannu. Aamupala on vasta noin puolentoista tunnin päästä.
Tänään me jaetaan taas viikon lääkkeet dosettiin aamulla.
Mun ei vieläkään tarvi hakea mitään lääkkeitä varmaan.
Lääkkeitä on riittävästi. Tänään pitää taas juoda teetä aamulla.
Nyt kun kerkiää hyvin juomaan. Musta vähän tuntuu että juon teetä taas koko päivän. Vähintään se kolme kupillista ainakin.
Pitää katsoa tarviiko kaupassa käydä taas tänään. Jos täytyy niin menen lounaan jälkeen taas. Kerkiää käydä ennen ompelu ryhmää.
Kohta vaihtuu kuu taas. Ja tulee kelalta rahaa taas tällä viikolla.
Pääsee maksamaan noita laskuja mitä on tullut. Mulle on nyt tullut yksi lasku. puhelin lasku. ei ollut paljoa onneksi. Vähän yli 20 euroa.
En hirveästi puhu puhelimessa. Tulee halvemmaksi kun käyttää skypeä. Kohta voisi kuunnella musiikkia. Tulee parempi fiilis.
Tästä se päivä lähtee. Hyvissä fiiliksissä. Ainakin toistaiseksi.
Huomenna on taas klubitalo. Sinne pitää mennä taas aamulla. Ihan mielelläni menen taas sinne. Otan taas sen rauhottavan mukaan jos tulee bussissa vaikka taas huono olo.
Ne bussi matkat voi mennä hyvin, tai huonosti. Sitä ei aina koskaa tiedä. Välillä ne matkat on mennyt hyvin ja sitten taas ei. Se vähän vaihtelee mulla. Viimeksi ne matkat meni hyvin onneksi.
toivon että huomennakin menee. Olen sitten huomenna tulossa takaisin klubitalolta kymmentä vaille yksi bussilla.
Olen sitten ennen puoli kahta takaisin. jee. Huomenna on sählykin taas. Mukavaa mennä taas pelaamaan. Parhaan kaverin kanssa. Ollaan taas puolustajia. Niin kuin aina. Me ollaan vaan niin hyviä siinä. Mukavaa nähdä taas toista kaveriakin tänään.
sekin oli nyt lomalla. Ihanaa kyllä nähdä taas kaverit.
Mulla on aina ikävä niitä jos ei nähdä vähään aikaan.
pitäisi käydä siellä tokmannilla. en ole vieläkään kerennyt käymään.
No sinne kerkiää kyllä. Käyn viimeistään siellä tämän viikon perjantaina. Jos jaksan. Pitäisi ostaa se huulipuna ja kynsilakan poisto aine. Onneksi niillä ei ole mikään kiire. Hyvin kerkiää käymään ostamassa ne ensi kuussa. Kun olen saanut tämän blogin taas kirjoitettua niin alan vähän siivoilemaan tätä kämppää.
Tää on taas vähän räjähtänyt. Pitää tiskata, pyyhkiä tasot, kerätä pyykit muovi kassiin, pedata sänky..kaikenlaista.
Sitten on mukavaa kun on siistiä. Taas hetken aikaan.
Mutta. tästä tulee mukava päivä. on semmoinen fiilis ainakin.
Mukavaa lähteä sitten lenkille illalla. Meillä on taas päivälliseksi puuroa. Niin kuin joka maanantai. Puuro on hyvää. Mä rakastan puuroa. Ja mä syön joka aamu puuron. keitän sen aina tuossa mun mikrossa. Mä syön noita nalle puuroja. halpoja ja hyviä. Suosittelen.
Eikä se paketti ihan heti tyhjene. Siitä riittää ainakin yhdeksi kuukaudeksi puuroa. Ja se paketti maksaa vaan sen vähän yli kaksi euroa. Ei ole kalliita. Se on hyvä että noita nalle puuroja myydään myös tuolla tokmannilla. Sieltä mä käyn yleensä aina ostamassa sen puuron. Tai sitten ihan ruoka kaupasta. Onneksi tokmannilla myydään myös kulta katriina kahvia. Jos sekin loppuu niin hakee vaan tokmannilta. Se on hyvä että toi tokmanni on ihan tuossa vieressä. Ei ole kauhean pitkä kävely matka. Sinne kävelee alle viidessä minuutissa. Mun mielestä toi ruoka kauppa saisi olla vähän lähempänä. Ruoka kauppaan kävelee siinä vartissa.
No tuleepahan lenkkeiltyä siinä samalla.
Nyt on hiihto loma viikko täällä, niin meillä ei ole siis tällä viikolla ohjattua kuntosalia. Vasta ensi viikolla taas. Käydään kaverin kanssa vaikka lenkillä. se tekee ihan hyvää.
Ja mä koitan olla syömättä suklaata viikolla. Se on nyt todella vaikeaa koska ennen mun naisten vaivoja tai sen aikana mulle iskee kauhea makean himo. Ja haluan syödä suklaata.
Nyt pitää pysyä tiukkana taas tää viikko ennen viikonloppua.
Viikonloppuna vasta saan syödä suklaata.
Ja muita herkkuja. koitan taas liikkua paljon tällä viikolla.
ja syödä terveellistä ruokaa. Ja myös syödä hyvin niin jaksaa.
Aijon tosiaan hankkia jossain vaiheessa noi käsi painot ja kahva kuulan. kuntoilen sitten aina tuossa mun olo huoneessa.
Siellä on tilaa kuntoilla. Ja voi katsoa telkkua samalla kun kuntoilee
Mä en vaan vielä oikeen tiedä että minkä painoiset hankin sitten.
No kyllä se selviää. Mutta kauhean kalliit ne ei saa olla.
Mutta. Hankin ne sitten jossain vaiheessa. Kunhan kerkiän.
Tästä tää kuntoilu sitten lähtee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.