IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Töihin. :)Keskiviikko 30.03.2016 07:09

Se olisi taas työ päivä. Hyvällä mielellä menen töihin taas. Nyt kun olen paremassa kunnossa. Tästä tulee varmasti mukava päivä.
Illalla mennään salille taas kaverin kanssa.
Olin eilenä sen psykologin luona. Kerroin viime viikosta kun mulla oli huono olo ja oli ne harhat. Kerroin myös kuinka paljon söin noita rauhotavia. Se psykologi sanoi että mulla on tosi hyvät keinot aina selvitä siitä huonosta olosta. Mua auttaa aina siinä tilnateessa juttelu. rauhottavan ottaminen, rauhoitun, lepään.. en tee mitään raskaita asioita kun mulla on tuo huono olo ja harhat. Mä kerroin psykologille niistä mun harhoista. Kerroin että mulla on se isä harha että mä näen välillä sen. tai sitten musta tuntuu että jokin hahmo on siinä vieressä.
Sitten selitin psykologille että muita harhoja mulla ei ole.
Juteltiin se vähän yli puoli tuntia. Puhuttiin vaan siitä viime viikosta ja sen hetkisistä olo tiloista. Seuraava aika psykologille on taas huhtukuun lopulla. Kuukausi aikaa. Muistin sanoa sille eilenä että uusii leponex lääkkeen. Saan haettua sitä sitten tällä viikolla.
Eilenä mä innostuin katsomaan animea. Katselin melkein kolme tuntia putkeen. Sitten mä menin pelaamaan sählyä. Me naiset voitettiin miehet. Oli kiva pelailla. Kävin myös lenkillä tuossa lounaan jälkeen kun oli niin upea ilma. Oli pakko päästä ulos.
kaupassa pitää taas käydä ennen kun menen töihin. Pitää hakea eväät niin jaksaa loppu päivän. Mulla on se työ päivä yhdeksästä kahteen asti. Se viisi tuntia vaan. Onneksi kaverikin on siellä niin on juttu seuraa. Aijon laittaa farkut jalkaan ja sen pinkin hupparin.
Meikata en nyt jaksa. Hiukset laitan taas ponihännälle.
Ai niin noi mun sisä kengät pitää pakata mukaan.
Pidän niitä sitten töissä jalassa. Taas pitää tiskata ennen lähtöä ja pedata sänky. Onneksi mä heräsin heti kun kello soi tuossa kuudelta. Join taas tosi vahvat aamu kahvit niin olen nyt täysin hereillä ja pirteä. Pitää muistaa käydä kaupassa työpäivän jälkeen.
kahvia pitää ostaa lisää. Alkaa olla taas lopussa.
Mukavaa mennä salille taas tänään. Tulee varmasti hyvä ja tehokas tunti. Syke saa nyt nousta taas ja pitää hikoilla.
Se on hyvä että kaveri on mukana. On juttu seuraa kun tehdään liikkeitä. Soitan sitten taas poikaystävälle kun pääsen salilta.
Ei keretä tänään skypettämään illalla. Mulla on se ohjattu kuntosali tunti puoli kuudesta puoli seitsemään. Kestää sen tunnin.
Katselin eilenä tabletilla vähän gossip girl sarjaa.
Katsoo jaksaako tänään katsoa tabletilla mitään vai katsonko taas animea. No fiiliksen mukaan. Hyvin olen tähän asti ollut shoppailematta mitään. Tästä se säästäminen alkaa.
Onneksi mä olen tajunnut sen etten tarvitse mitään.
Rahaa saa mennä vaan ruokaan ja laskuihin. Katsoo tuossa huhtikuun lopulla jos silloin menisi vähän seppälään katsomaan löytyykö sieltä mitään kivaa. Ensin maksan kaikki laskut mitkä tulee huhtikuussa ja sen jälkeen näkee sen raha tilanteen.
Mulle tuli taas eilenä lasku. Nyt mulla on pari laskua kertnyt mitkä pitäisi maksaa. Onneksi niillä ei ole vielä mikään kiire. Kohta tulee kelalta taas rahaa ensi kuun alussa. Onneksi mun raha asiat on hyvässä tasapainossa. En ole velkaa kenellekkään.
Ja se on hyvä että on sitä rahaa. Kaveri kertoi mulle eilenä että ensi viikon maanantaina desucon liput tulee myyntiin.
Sanoi että tilaa ne saman tien. Jee. Päästään kesällä taas desuconiin. Mä odotan sitä jo kovasti. Enää vähän yli pari kuukautta niin se on taas. Nyt pitää oikeasti alkaa säästämän pikku hiljaa sitä rahaa siihen tapahtumaan. Ruokiin ja bussi matkoihin menee sitä rahaa. Ja sitten siihen kun haluaa shoppailla jotain sieltä.
Siihen pitää varata enemmän rahaa mitä viimeksi. Aijon metsästää sieltä noita mun lempi anime hahmoja figuureina.
Olen alkanut keräämään figuureja. Ne on kalliita mutta hienoja.
Mulla on vielä paljon tilaa uusille figuureille.
Pitää katsoa myös samalla löytyykö sieltä desuconista hienoja anime julisteita. Viimeksi yritin katsoa mutta en oikeen löytänyt.
Tiedän miten pukeudun sinne. Mä laitan sen mun kissa hupparin minkä ostin viimeksi desuconista. Se on aika hieno huppari. Ja aika kallis. Siinä on korvat. Se on mustan ja pinkin värinen.
Me mennään sitten varmaan parina päivänä sinne desuconiin.
Käydään taas syömässä jotain roska ruokaa ennen kun mennään desuconiin. Toivottavasti silloin on upea ilma kesällä siellä.
Aurinko saisi paistaa ja olisi ihanan lämmin.
Sitten kuitenkin on kauhea vesisade.
Toivottavasti ei. Kohta voisi ottaa tuon aamu lääkkeen ja alkaa syömään aamupalaa. Mulla on ruisleipää. Minkä välissä on makkaraa ja juustoa. Syön sen niin jaksan aamun töissä ja ruokkis on sitten siinä yhdentoista aikaan. Mun eväisiin menee se noin alle viisi euroa. Haluaisin ostaa töihin kivennäisvesi pullon taas mutta katsotaan. Appelsiini tuoremehua aijon ostaa töihin. Semmoinen pikku pullo. Sitten pasteija ja varmaan taas se kinkku salaatti.
Jos siellä kaupassa ei ole sitä mun lempi kinkku salaattia niin ostan sitten kolmio voileivän. Joko kanan makuisen tai kinkku.
Pää asia on että tulee syötyä hyvin niin jaksaa loppu työ päivän.
ja aijon syödä hyvin taas ennen kun me mennään salille illalla. jaksaa tehdä niitä liikkeitä siellä.
Eilenä tuli onneksi salkkarit. Ja tänään taas katsotaan parhaan kaverin kanssa. Menin eilenä nukkumaan siinä yhdeksän aikaa.
Aijon ottaa töihin mukaan taas tuon rauhottavan pillerin.
Ihan varmuuden vuoksi. Uskon että mulle ei tule huonoa oloa töissä tänään mutta eihän sitä koskaan tiedä. Se on hyvä olla mukana.
Tää päivä menee varmasti taas äkkiä. Huomenna on jo torstai.
Ja viikonloppu alkaa taas lähestymään.
Perjantaina tosiaan mulla on ne verikokeet. Päivällä.
Mielummin päivällä kun heti aamusta. Aurinko saisi silloin paistaa kun kävelen sinne terveyskeskukseen.
Ulkona alkaa jo olla pikku hiljaa lämmin. Pääsee eroon toppahousuista. Tarkenee farkuissa tai olo housuissa ulkona.
Ja pääsee käyttämään nahkatakkia. Mitä olen jo alkanut pitämään.
En todellakaan pidä enää mitään toppatakkia. Ajattelin ensi talveksi ostaa uuden toppatakin ja heittää tuon vanhan pois.
Se edellinen takki on aika vanha. Mutta hyvä takki on ollut.
Ostan jonkun hienon talvitakin sitten. Semmoinen mikä näyttää hyvältä ja on lämmin talvella. En vielä sitä tiedä että kuinka kallis se takki sitten saa olla. No se selviää sitten. Mutta talveen on vielä aikaa. Sillä takilla ei ole mikään kiire.
uutta nahkatakkia mun ei tarvi ostaa koska mä omistan neljä nahkatakkia ja ne kaikki takit on hyvässä kunnossa vielä.
Kallein nahkatakki minkä olen ostanut on maksanut sen vähän yli sata euroa. Ostin sen muutama vuosi sitten ja on edelleen hyvässä kunnossa se takki. Edellisen nahkatakin minkä ostin oli seppälästä.
Ostin sen viime syksynä. Maksoi sen 60 euroa. En ole oikeen sitä kerennyt käyttämään. Mutta nyt alan käyttämään sitä kunnolla tänä keväänä. Onneksi noi nahkatakit kestää monta vuotta.
Ja mä olen hulluna noihin nahkatakkeihin.
Aina kun mä näen jonkin ihanan nahkatakin niin haluan ostaa sen.
Mutta nyt olen tajunnut sen etten tarvitse koska mulla on jo aika monta nahkatakkia, ja ne kaikki on hyvässä kunnossa.
Siinkäkin huomaa sen että säästää rahaa kun ei osta.
Lähden tuossa noin tunnin päästä töihin.
olen vielä hetken tässä koneella. Ja voisi kohta pukea päälle noi vaatteet. Ja tiskata täytyy kohta.
Musiikkia laitan soimaan taas taustalle. Hyvä fiilis tulee.
ja tästä tulee varmasti mukava päivä. Aijon olla taas positiivinen.
Sillä pärjää todella pitkälle. Sitten kun pääsee töistä niin on varmaan aika lämmin ilma päivällä. Aurinkolasit pitää muistaa ottaa mukaan. Jos aurinko häikäisee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.