IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Mukavasti meni eilinen päivä. Aivan ihana ilma tuolla ulkona.
Nyt voi viikonlopun ottaa ihan rennosti. Aijon tänään vaan löhöillä sohvalla. Nukkua ja katsoa netflixiä. Animea katson myös.
Eilen kerkesin muutaman jakson katsoa tuossa aamulla. Eilen illalla katsoin salkkarit ja vain elämää. Tänään pitää taas katsoa vain elämää
illalla. Hyviä biisejä ne lauloi eilen. Kun olin katsonut vain elämää niin menin nukkumaan ja mä nukahdin heti kun pääsin sänkyyn.
Tänään mä heräsin tuossa seitsemän jälkeen. Paras kaveri soitti eilen mulle. Sen kreetan reissu on mennyt todella hyvin ja on tulossa lauantaina kotiin. Näen sitä sitten huomenna illalla. Ihanaa.
Ikävä on ollut sitä. Päästään yhdessä katsomaan telkkaa ja höpötellään. Nyt sunnuntaina tulee vissiin vika selviytyjät suomi jakso.
Pakko katsoa. Mä luulen että Sampo voittaa sen. Sen on mun suosikki.
Toivottavasti voittaa. Kävin eilen tokmannilla ostamassa herkkuja.
Ostin lakuja ja sipsiä. Olen jo syönyt kaikki lakut mutta sipsipussi on vielä syömättä. Syön tänään sipsiä samalla kun katson lemmen viemää.
Eilen en nähnyt lemmen viemää. Mun pitää kohta ostaa sitä aurinkorasvaa. Se on vaan niin kallista. Mun on pakko ostaa sitä koska muuten mun iho palaa auringossa. Tokmannilla onneksi myydään aurinkorasvaa. Käyn joko sieltä ostamassa tai sitten ihan ruokakaupasta. Jommasta kummasta.
Poikaystävä tulee varmaan huomenna käymään. Kiva taas nähdä sitä. Ikävä on ollut. Katsellaan leffoja. Pidetään leffa päivä ja syödään jotain hyvää siinä samalla.
Käydään varmaan hakemassa taas ruokaa. Tänä aamuna on naistenryhmä. Ei mitään tietoa mitä me tehdään. No se selviää kyllä.
Ensi viikolla mulla on verikokeet. Torstaina aamulla.
Pitää taas mennä sinne koska kuukausi on kulunut taas.
Pitää ensi viikolla sitten katsoa pitääkö hakea leponex lääkettä taas vai riittääkö vielä ensi viikolle. Maanantaina selviää kun jakaa lääkkeet dosettiin. Pitää muuten jossain vaiheessa tarkistaa paljon mulla on vielä noita rauhottavia lääkkeitä vielä. Nekin loppuu äkkiä kun joudun syömään niitä vähän väliä. Melkein joka viikko syön niitä. Mutta tällä viikolla en ole syönyt yhtään. On siis ollut hyvä viikko. Olen iloinen siitä. Hyvin olen jaksanut.
Mulla on semmoinen tunne että ensi viikosta tulee varmaan rankka.
Mun kaikki viikot ei ole aina hyviä.
Välillä on sitä ahdistusta. Tai on todella hermostunut.
Silloin joudun ottamaan rauhottavan.
Se vaikuttaa heti se lääke. Voin sanoa että on vahva lääke.
Vaikuttaa monta tuntia onneksi. Niin ei ihan heti joudu ottamaan toista rauhottavaa. Saan syödä rauhottavia päivän aikana pari tai kolme pilleriä. Jos on tosi paha olo. Mutta tuo yksi on aina riittänyt.
Päivän aikana. Ihanaa kun viikonloppu alkaa. Voi taas olla vaan.
Ja syödä hyvää ruokaa ja näkeä kaverit.
Kohta on aamupala. Voisin pukea nyt vaatteet päälle.
Laitan legginsit jalkaan. Mulla olin eilen myös ne jalassa.
Sitten joku toppi päälle. Nyt kun on näin lämmin niin alkaa tehdä mieli jätskiä. Katsoo jos viikonloppuna ostaa.
Magnum jäätelöt on mun lemppareita.
Mutta kalliita. Niitä tulee syötyä joskus. Silloin kun tekee kauheasti mieli.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.