IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Aikaisin hereillä.Maanantai 18.06.2018 05:05

Heräsin taas neljältä. Päätin nousta ylös ja aloin keittämään aamukahvia. Nyt kerkiää ainakin blogin kirjoittaa. Lähden noin kolmen tunnin päästä töihin. Eilen oli mukava kiireetön päivä. Katselin animea, netflixiä ja nukuin. Kolme tuntia tuli putkeen katsottua animea.
Netflixistä katselin taas terrace housea. Tykkään kovasti siitä ohjelmasta. Olen kohta katsonut kaikki jaksot siitä mitä netflixiin on tullut. Katselin eilen myös muutaman jakson Gintama animea. Se on tosi hyvä anime. Olen alkanut nyt vasta tykkäämään siitä.
Olen katsonut sitä huimat 48 jaksoa. satoja jaksoja on vielä katsomatta. No kun kesäloma alkaa heinäkuussa niin on aikaa katsoa Gintamaa. Ja muita anime sarjoja. Tänään on varmaan tulossa aika lämmin päivä. Eilen oli varmaan jotain 25 astetta lämmintä. En lähtenyt lenkille koska oli niin kuuma. Tokmannilla kävin taas eilen pyörimässä.
Katselin sieltä tällä kertaa sänkyyn lakanoita että minkä hintaisia ne on.
Jotain 12 euroa. Ei paha hinta. Ostan niitä sitten jossain vaiheessa.
Mä tarvitsen uusia lakanoita. Uusia alusvaatteita tarvitsen myös.
Onneksi tokmannilla myydään alushousuja. Ei ole kaukana kun hakee.
Katselin niin kolmet alushousut saisi kymmenellä eurolla.
Siellä oli eri värisiä. Ihan kivan näköisiä. Mä nyt päätin että kun syksy tulee, niin alan säästämään rahaa mun säästötilille.
Laitan sitten aina 50 euroa säästöön joka kuukausi niin neljässä kuukaudessa mulla on jo sitten 200 euroa jo säästössä.
Pikku hiljaa alan säästämään. Heti tallinnan reissun jälkeen.
Se reissu on 8 elokuuta. Rahaa tulee onneksi sitten 7 päivä ennen reissu päivää. Hirveästi en aijo tuhlata. Sen verran että saa ostettua poikaystävälle tuliaisia laivalta ja vähän siideri rahaa.
Juon sitten laivalla. Ihanaa kun kaverit lähtee myös mukaan. Tulee hyvä reissu. Tänään tulee taas pihlajasatu. Pakko katsoa.
Viime jakso jäi aika hyvään kohtaan. Eilen kun olin parhaan kaverin luona niin katsottiin poliisit 2017 kautta.
Oltiin jo nähty ne jaksot mutta haluttiin katsoa niitä uudestaan.
Odotan kovasti uutta poliisit kautta. Se on yksi mun lempi ohjelmista.
Eiköhän siitä tule uusi kausi taas jossain vaiheessa.
Sain eilen pestyä pyykit. Nyt on taas puhtaita vaatteita.
Tänään laitan taas legginsit jalkaan. On varmaan tänään tulossa aika lämmin päivä. Lenkille aijon mennä tänään illalla kun eilen en jaksanut. Oli kuuma tai ei. Laitan aurinkorasvaa taas ennen lenkkiä niin en pala. Menen tuonne pururadalle taas lenkille.
Se on mun lempi lenkkireitti tällä hetkellä. Siellä on ihanan rauhallista kun autoja ei mene siellä. Ja lenkki on tehokkaampi kun on ylä ja alamäkiä. Syke nousee. Mä aina juoksen ne mäet ylös.
Hölkkään. Ja kävelen reippaasti. Pitää ottaa vesipullo mukaan lenkille. Nyt on ollut aika hyvä että mulla ei ole ollut viime aikoina makeanhimoa. Ei ole tehnyt mieli edes suklaata.
No siinä säästää kun ei osta suklaata. Ostan suklaata sitten vasta kun mun oikeasti tekee mieli. Mutta ei ihan joka päivä.
Vähintään kerran viikossa. Kello on tulossa viisi.
Mietin että menenkö vielä takaisin nukkumaan. No olen koneella vielä. Pitää katsoa vaatteet töihin. Jotain kevyttä päälle.
Laitan sen maastokuvioisen t-paidan päälle. Sitten legginsit.
Uskon että tänään on tulossa hyvä päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.