IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Erilainen viikko ohjelma syksyllä.Perjantai 29.06.2018 08:10

Jippii! Perjantai. Viikonloppu alkaa. Heräsin nyt tuossa puoli kahdeksan aikoihin. Mukavaa kun viikonloppu alkaa. Mulla on maha ollut pari päivää kipeä mutta nyt alkaa onneksi helpottaa. Ei ole niin kipeä mitä eilen tuo mun maha. En tiedä olinko syönyt jotain semmoista mikä aiheutti sen kivun. Join eilen aika paljon vettä niin sekin varmasti auttoi.
Kävin eilen apteekissa hakemassa ne uudet e-pillerit. Sen e-pillerin nimi on: Diza. Maksoi noin 39 euroa se paketti. Alan sitten ensi viikolla syömään niitä. Jaan ne mun dosettiin. Otan sen aina iltaisin.
Jos tänään saisi nuo pyykit pestyä. Eilen pesukone oli vaan varattu. Jos tänään onnistuisi. Nyt kämppä kiiltää kun siivosin eilen.
Nyt on siistiä toistaiseksi. Sotken taas viikonloppuna. Mä kävin kaupassa eilen niin unohdin ostaa kahvia. Menen nyt tänään ostamaan sen kahvipaketin. Varmaan menen lidliin. Eilen ostin kaupasta mehukivennäisvettä. Sitruunan makuista. Se on nyt mun lempi juoma näin kesällä. Siinä on varmasti vähemmän kaloreita kun taas limsassa.
Eilen loppui tuo pihlajasatu. Oli ihan hauska jakso.
Nyt sitten alkaa tänään ne pihlajakadun tuhmat tädit.
Varmasti hauska. Pakko katsoa tänään. Ajattelin nyt olla koneella.
Katsoo jos myöhemmin katson taas netflixiä.
Ajattelin tänään katsoa animea. Netflixistä. Aloin katsomaan sieltä yhtä animesarjaa. Tänään ei tarvitse käydä missään muualla paitsi kaupassa. Poikaystävä on varmaan huomenna tulossa käymään.
Ihanaa nähdä se. Katellaan leffoja. Pidetään pieni leffamaratooni.
Nyt mulla on ollut ihan hyvä olo. Paitsi tuo mun maha.
Rauhottavia en ole syönyt sen heureka reissun jälkeen.
Mulla meni silloin viime tiistaina se rauhottava.
Nyt mua ei ole onneksi ahdistanut. Mikä on vaan hyvä. Mä juttelin eilen pitkään mun ohjaajan kanssa, niin sanoin sille että haluan yhden työpäivän lisää viikolle sitten syksyllä.
Siellä töissä missä mä käyn pari kertaa viikossa. Ohjaaja sanoi että se soittaa meidän työpaikan ohjaajalle ja kysyy onnistuuko että saisin sitten syksyllä yhden työpäivän lisää.
Ja mä lopetan klubitalolla käymisen sitten syksyllä. Mä niin viihdyn tuolla töissä. Ja jos se tuntuu rankalta, niin sitten vaan pari kertaa käyn töissä viikolla. Katsotaan. Kaipaan mun viikko ohjelmaan muutoksia. Olisi vähän erilainen viikko. Kuntosalin aijon aloittaa taas syksyllä. Nyt mä en ole käynyt salilla moneen viikkoon.
No syksyllä sitten taas pari kertaa viikossa. Jos innostuisi taas siitä.
Kesäloman jälkeen on sitten kiva aloittaa syksy.
Arki alkaa. Nyt aijon nauttia tästä lomasta. Poikaystävällä on myös vielä loma. Mutta. Aloitan viikonlopun hyvällä mielellä.
Kaverit on myös viikonlopun täällä niin näen niitäkin.
Tallinan laivareissua mä odotan jo innolla. Vielä vähän yli kuukausi.
Kyllä se reissu sieltä tulee. Parasta on se että mun rakkaat kaverit lähtee myös sinne laivalle. Ihanaa. Pakko ostaa poikaystävälle tuliaisia. Viinapullo ja vähän mässyä siihen päälle.
Siinä on hyvä tuliainen. Itselle otan vähän juoma rahaa ja mässyihin rahaa. Katsoo Kun käydään Tallinnassa maissa että ostanko sieltä jotain. No katsotaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.