IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Yksi työpäivä lisää.Lauantai 30.06.2018 08:18

Kun työt alkaa taas niin mulla on nyt kolme työpäivää viikossa. Maanantai, tiistai ja keskiviikko. Se onnistui että alan käymään tiistainakin töissä. En sitten syksyllä enää jatka klubitalolla käymistä.
Mä käyn klubitalolla vielä heinäkuun ajan. Sitten se loppuu. Voin sanoa että olen aika innoissani että tuli vielä yksi työpäivä lisää. Ja jos se alkaa tuntua rankalta, niin sitten vähennetään noita työpäiviä.
Mutta olen ihan varma että jaksan. Mulla alkaa sitten työt taas heinäkuun vikalla viikolla. Eilen oli aika sateinen päivä. En ihan lähtenyt lidliin asti hakemaan kahvia. Kävin vaan tokmannilla ostamassa sen kahvin. Nyt saa taas aamukahvia. Poikaystävä tulee tänään taas käymään. Ihanaa nähdä se. Haetaan taas hyvää ruokaa ja katsellaan leffoja. Ensi viikolla olisi tarkoitus lähteä poikaystävän luokse taas.
Kun lähden taas lomille. Mun maha on parantunut. Ei ole enää kipeä. Mä mietin että mistä mun maha oikeen tuli kipeäksi? Mutta nyt kaikki on hyvin. Säikähdin vähän sitä mun mahaa. Mä pelkäsin että joutuu lähteä lääkäriin asti. Mä nyt päätin etten aijo juoda alkoholia kun vasta sitten kun on se tallinnan reissu. Eli en nyt juo kuukauteen.
Tipaton heinäkuu. Sitten kun on laivalla niin on kiva juoda kavereiden kanssa. Vähän viiniä ja siideriä. Aijon juoda päärynäsiideriä siellä. Päärynäsiideri on mun lemppari. Pitää vähän vaan miettiä paljon ottaa juoma rahaa mukaan.
Viiniä saa sitten juoda niin paljon kun mennään syömään.
Pari lasillista aijon juoda ainakin. Silloin kun oltiin Tukholman risteilyllä niin tuli pikkasen juotua sitä viiniä liikaa.
Pitää sitten shoppailla itselle jotain kivaa sieltä Tallinnasta kun mennään sinne pyörimään. Mä sanoin eilen poikaystävälle, että meidän pitää tehdä jossain vaiheessa shoppailureissu kärkkäiselle.
Mä haluaisin niin päästä sinne taas shoppailemaan.
Katsoo tuossa syksyllä jos silloin menee. Mennä katsomaan vähän syysvaatteita ja ehkä uusi laukku siinä samalla sieltä.
Mä tarvitsen muuten uusia toppeja ja alushousuja.
No niitä saa tuolta tokmannilta ostettua. Niitä saa halvalla.
Mulla oli eilen punnitus aamulla, niin mä olin laihtunut 600 grammaa.
Hyvä että on tippunut eikä noussut. Positiivinen yllätys.
Mä olin ihan varma että paino olisi noussut juhannuksen jälkeen.
Mutta ei onneksi. Aamupala on tänään yhdeksältä.
Alkaa olla vähän nälkä jo. Kohta voisin katsoa mitä puen päälle tänään. Varmaan legginsit. Tulossa lämmin päivä.
Eilen katsottiin parhaan kaverin kanssa tosi hauska leffa eilen. Viikossa aikuiseksi. Siinä sai kunnon naurut kun sen katsoi.
En ollut aiemmin nähnyt sitä. Valvoin tuonne kymmeneen asti kun se leffa loppui. Nukuin tosi hyvin viime yön.
Kohta voisin kuunnella vähän musiikkia ja alkaa nauttimaan tästä päivästä. Tulee kiva päivä. Pääsee viettämään poikaystävän kanssa aikaa. Voin sanoa että ikävä on ollut sitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.