IRC-Galleria

Miittis

Miittis

ヅ ★❤★ (◕‿◕✿) ♥ Doudemo ii lukekaa blogiani jos kiinnostaa ;P

Selaa blogimerkintöjä

Syke sarja.Keskiviikko 11.07.2018 07:53

Keskiviikko. Tänään on ohjelmassa pajatunti ainakin. Ei mitään tietoa vielä että mitä me tehdään. Toivottavasti jotain kivaa.
Eilen aamulla en olisi millään halunnut nousta ylös sängystä ja lähteä klubitalolle. Mutta pääsin ylös ja menin. Meillä oli ruokana siellä makatonilaatikkoa. Oli tosi hyvää. Loppu päivän otin vaan rennosti. Nukuin jopa päikkärit. Olo on nyt ihan hyvä tällä hetkellä. Paljon pirteämpi olo mitä eilen aamulla. Join äsken kahvia niin se herätti mut onneksi. Tunnin päästä on aamupala. Mulla on verikokeet taas huomenna. Yhden jälkeen päivällä. Tuntuu että hetki sitten olisin ollut verikokeissa. Nää kuukaudet menee hurjaa vauhtia.
Odotan jo kovasti sitä Tallinan reissua. Vielä alle kuukausi. Sieltä se lähestyy pikku hiljaa. Tulee kiva reissu varmasti. En ihan vielä tiedä paljon mä otan rahaa mukaan sinne reissuun. Voisi vähän jotain shoppailu rahaa ottaa mukaan jos vaikka löytyy Tallinnasta jotain kivoja vaatteita tai sitten laivalta jotain. Jotain shoppailen silti.
Se on vaan päivän reissu. Ollaan yksi yö laivalla.
Mun ei tarvitse vielä hakea mitään lääkkeitäkään. Kaikkia on vielä toistaiseksi. En ole onneksi joutunut nyt syömään tällä viikolla ollenkaan rauhottavia. Tää viikko on mennyt hyvin tähän asti.
Mutta kyllä se paha ahdistus ja harhat tulee taas jossain vaiheessa elämää taas. Silloin taas tuntuu että koko maailma romahtaa.
Mutta pääsen taas pystyyn. Se olotila kestää aina sen hetken. Kun ottaa rauhottavan niin tulee parempi olo. Enää ei sitten ahdista ja harhat häviää. Sellaista tää mun elämä välillä on.
Pitää kohta tiskata. Mulla on kiva tiskivuori syntynyt.
Pyykkiä pitäisi pestä myös. Pesen huomenna. Tänään en jaksa pestä pyykkiä. Kohta voisi kuunnella jotain musiikkia. Eilen en kuunnellut aamulla yhtään koska oli vähän kiireinen aamu.
Mä aloin yle areena sivustolla katsomaan syke sarjaa.
Siellä oli ne kaikki jaksot. Olen nyt katsonut vähän ekaa jaksoa. Ajattelin varmaan tänään jatkaa katsomista. Siinä sarjassa on hyvät näyttelijät. Ja muutenkin vaikutti mielenkiintoiselta.
Animea pitäisi myös katsoa eteenpäin. Odotan jo kovasti salkkareita.
Ja uusi päivä sarjaa. No syksyllä ne jatkuu taas.
Sitten on arki iltoina taas katsottavaa. Jos tänään illalla menisi sinne lenkille. Vettä tuskin sataa. Pääsisi vähän liikkeelle taas.
Nyt mä olen ollut aika paljon ollut sohvan pohjalla ja katsonut netflixiä. En ole kauheasti liikkunut. Mutta uskon että tästä tulee hyvä päivä. Kiva taas päästä pajatunnille pitkästä aikaan taas.
Mutta sitten kun työt alkaa niin en enää ole sitten pajatunnilla keskiviikkoisin. Olen nyt tämän kesäloman ajan.
Loput ryhmät jatkuu sitten vasta syyskuussa. Elokuu on vielä rento kuukausi. Mutta voin sanoa että odotan syksyä jo innolla. Ja siitä olen tosi iloinen että mulla on kivasti työpäiviä viikolla.
Mä viihdyn niin hyvin tuolla töissä. Siellä on ihan parhaat työkaverit.
Mutta. Nyt alan tiskaamaan. Voisin samalla siivota tämän keittiön.
Pyyhkiä kaikki tasot.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.