IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kipeä edelleen.Torstai 13.09.2018 07:58

En ole vielä oikeen parantunut. Mua vaan yskittää ja mulla ei ole tällä hetkellä makuaistia. Huomasin tämän kun join äsken kupin kahvia.
Tää kurkku kipu on kestänyt monta päivää. Eikä vielä oikeen helpota.
Olen saanut kunnon taudin. Olin töissä ja salilla eilen. Tein kevyillä painoilla kun olin salilla. Ja sanoin sille ohjaajalle joka piti sen tunnin että en pysty oikeen täysillä tekemään.
Se onneksi ymmärsi. Heräsin tänään seitsemän jälkeen. Nyt on kiva aamu kun ei ole mihinkään kiire. Alan heti siivoamaan kun saan blogin kirjoitettua. Pyykkiä pitää myös alkaa pesemään. No mulla on hyvin aamupäivä aikaa. Kokkiryhmä on iltapäivällä. Vähän harmittaa kun en nyt maista mitään. No koitan jotenkin syödä. Menen kaupassa käymään kokkiryhmän jälkeen. Lääkkeitä pitäisi taas hakea. Leponex alkaa olla loppu. Käyn tänään apteekissa vaikka. Eilinen päivä meni tosi hyvin. Ei ahdistanut yhtään koko päivänä. Mä selvisin.
Hyvin meni töissä. Mä olen alkanut katsomaan ensitreffit alttarilla suomi ohjelmaa. Musta sen on todella mielenkiintoinen.
Katsomoon tulee ne jaksot niin olen sieltä katsonut. Odotan innolla seuraavaa jaksoa. Salkkarit on ollut nyt myös jännä. Katsottiin se eilen parhaan kaverin kanssa ja Idols katsottiin salkkareiden jälkeen.
Tänään pitäisi tulla taas Idols illalla. Katsomme sen taas.
Mietin jo seuraavaa shoppailu reissua. Jonka aijon tehdä ensi kuussa.
Menen bussilla. Saan ohjaajalta bussikortin niin ei tarvitse maksaa bussimatkoja yksin. Mä nyt harjoittelen taas bussilla kulkemista. Se on välillä mulle todella vaikeaa. Mutta viime aikoina kun olen ollut bussissa niin hyvin olen selvinnyt. Viimeksi olin bussissa kavereiden kanssa. Nyt seuraavan kerran menen yksin taas. Ajattelin mennä cubukselle sitten shoppailemaan. Katson sieltä uusia alusvaatteita ja samalla uusia rintaliivejä. Mä tarvitsen oikeasti uusia rintaliivejä.
Katson jotain kivan värisiä. Uusia housuja pitää myös mennä jossain vaiheessa shoppailemaan. Mä saan aina loppu kuusta kelalta 146 euroa, niin ajattelin ainakin siitä summasta käyttää vaikka 50 euroa shoppailuun. Joka kuukausi. Ellei enemmän.
Mutta kiva sitten shoppailla kun on rahaa. Mielummin shoppailen jotain kivaa kun taas käyttää ne rahat alkoholiin. Tai tupakkaan.
Onneksi en juo ja polta enää. Elämä on paljon helpompaa ilman niitä. Ei tule huonoa oloa. Ja siinä säästää kivasti rahaa.
Kohta alkaa imurointi. Pitää katsoa ne pyykit valmiiksi niin vien ne pyykkituvalle. Sitten on ihan kiva kun kämppä on taas siisti. Mä voin sanoa että täällä on aikamoinen sotku. Ihan hyvä siis siivota.
Olen viikonlopun täällä. Mä vaan lepään. Poikaystävä tulee käymään.
Haetaan hyvää ruokaa ja katsotaan taas leffoja. Menen lomille sitten taas ensi viikon viikonloppuna. Odotan innolla.
Mutta. Taidan nyt mitata lämmön. En ole ihan varma onko mulla kuumetta. Mulla on oma kuumemittari mikä on aika tarkka.
Jos mulla on kuumetta niin mä lepään tämän päivän.
Sanon siitä ohjaajalle. Ne ymmärtää kyllä jos mulla on kuumetta. Jos mulla on kuumetta niin en voi osallistua kokkiryhmään.
Mikä ei mua haittaa onneksi.
Kokkiryhmiä tulee vielä vaikka kuinka paljon. Tämän syksyn aikana.
Ja keväällä. Meillä on naistenryhmä taas huomenna. Saa nähdä mitä tehdään. Varmasti jotain kivaa. Viimeksi oltiin siellä stadium liikkeessä. Mistä mä löysin pari t-paitaa.
Shoppailureissut on aina kivoja. Löytää jotain kivaa.
Ja on rahaa shoppailla. Mulla mun rahasiat on aika hyvin.
On rahaa. Mitä aijon säästää. Desuconiin pitää alkaa jo pikkuhiljaa alkaa säästämään. Tässä on monta kuukautta aikaa säästää.
Mun shoppailu budjetti on desuconissa noin 100 euroa ellei enemmän. Riippuu ihan siitä paljon tulee säästettyä.
Odotan innolla desuconia. Ensi vuonna sinne taas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.