IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Väsymystä ja ahdistusta.Torstai 04.10.2018 07:18

Tämä viikko on ollut tosi rankka. Ollut todella voimaton olo ja joutunut syömään rauhottavia tähän ahdistukseen. Mikä on ollut useamman päivän. Eilen mä selvisin ilman rauhottavaa. Koitin vaan ajatella mukavia asioita. Kaveri oli eilen mulle tukena. Kiitos hänelle.
Nyt taas jaksaa kirjoittaa blogia. Viime aamut ovat olleet semmoisia ettei ole jaksanut yhtään kirjoittaa blogia. Heräsin tänään tuossa puoli seitsemän. Oli vaikeaa taas nousta ylös sängystä. Tänään on sitten mulla ohjelmassa siivousta ja pitää mennä verkokeisiin mikä on aamupäivällä. Huomattiin tuossa ohjaajan kanssa että mulla alkaa rauhottavat olla kohta lopussa. Pitää siis käydä apteekissa hakemassa niitä lisää niin niitä on sitten. Mutta nyt mulla on ihan ok olo eikä ahdista onneksi. Mutta se ahdistus saattaa iskeä vielä päivän aikana jossain vaiheessa. Varaudun siihen. Ja jos mä alan näkemään harhoja taas niin sitten otan sen rauhottavan. Toi ahdistus voi tulla mulle milloin tahansa.
Voin sanoa että ei ole kivaa. Kohta alkaa onneksi viikonloppu niin saa taas levättyä. Aijon nukkua suurimman osan ajasta.
Käydä lenkillä ja katsoa netflixiä. Ajattelin tänään taas mennä illalla lenkille. Jos on hyvä sää. Nyt on ollut aika viileää.
Ei yhtään huvita siivota mutta on vähän pakko. Teen silleen että siivoan osan ennen kun lähden verikokeisiin ja kun tulen kotiin verikokeista niin siivoan sitten loput. Mikään kiire ei onneksi ole kun siivoaa. Koko päivä aikaa siivota.
Aloitan siivoamalla keittiön. Pyyhkiä kaikki tasot.
Kahvipannun aijon pestä koska se on aika likainen.
Pyykkiä pesen jossain vaiheessa tänään. Oltiin eilen salilla kaverin kanssa. Oli hyvä ja tehokas tunti. Hiki tuli. Ensi viikolla sitten uudestaan salille. Maanantaina. Katsoo jos nyt mun paino alkaisi tippumaan. Mikä ei mua haittaa yhtään.
Ja olen tälläkin hetkellä ihan tyytyväinen mun painoon.
Pääasia on ettei nouse. Tänään on tullut asumistuki.
Huomenna tulee lisää rahaa kelalta taas. Raha asiat ovat hyvin.
On rahaa. Mitä en aijo tuhlata. Mutta jos löytyy jotain kivaa niin sitten ostan. Aijon varmaan tässä kuussa tehdä shoppailu reissun tuonne cubus liikkeeseen. Menen sieltä etsimään uusia housuja ja alusvaatteita. Niitä mä tarvin.
Noi mun edelliset housut alkaa olla kohta kuluneet niin on hyvä ostaa uusia. cubukselta varmasti löytyy. Jos ei löydy niin menen sitten seuraavaan vaateliikkeeseen.
Shoppaili budjetti on noin 50 euroa. Sillä saa vaikka mitä.
Ajattelin että joka kuukausi menen shoppailemaan jotain pientä.
50 eurolla. Hyvin pystyy sen 50 euroa käyttää shoppailuun joka kuukausi. Ei ongelmaa.
Mutta. Nyt alan siivoilemaan. Saa kaiken siivottua.
Sitten voi ottaa rennosti loppu päivän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.