IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hyvin menee! Ei ole huolia tai murheita.Lauantai 01.12.2018 08:50

Tänään tulee taas putous mikä on katsottava. Menen kaverin luokse taas katsomaan. Taika Pasi on paras hahmo siinä ohjelmassa. Kunnon naurut saa taas kun katsoo putouksen. Kunnon viihdettä. Kohta sekin loppuu. No toivon että ensi vuonna tulee taas uusi kausi.
Sekä on taas hauskat hahmot siinä. Nyt ajattelin kirjoittaa blogin ja olla jonkun aikaa tässä koneella. Olen menossa varmaan käymään lidlissä tänään. Pitää hakea vähän mehukivennäisvettä. Sitä aijon juoda samalla kun katson putousta. kahvia voisi myös ostaa koska sekin alkaa olla loppu. No menen tuossa päivällisen jälkeen sinne lidliin.
Hyvin on aikaa käydä siellä. Tämä viikko on mennyt todella hyvin. Paljon on ollut ohjelmaa ja hyvin olen jaksanut. Hyvä minä. Elää vaan hetken ja päivän kerrallaan niin on paljon helpompaa.
Sekä koittaa olla positiivinen. Sekä iloinen. Huumoria pitää olla elämässä. Ai niin mulla oli tällä viikolla punnitus. Hyviä uutisia. Paino on pysynyt samana. Ei ole noussut. Painan tällä hetkellä 75 kiloa.
Hyvä paino. Olen liikkunut ja syönyt terveellisesti niin paino on pysynyt kurissa. Eikä sekään haittaa jos se vielä vaikka tuosta tippuisi.
Joulukuun eka päivä. Marraskuu on ohi. Nyt sitten odotellaan joulua. Siitä tulikin mieleen että meillä on huomenna täällä pikkujoulut.
Asukkaiden ja ohjaajien kanssa. Kuulin että jouluruokia on tiedossa, katsotaan myös joku leffa.
Kaverit tulee sinne myös. Ihan kiva. Viettää niiden kanssa pikkujouluja. Tulee mukava päivä huomenna. Poikaystävä viettää tänään kavereiden kanssa tänään aikaa niin me ei nyt nähdä. Ei se mitään. Aina tulee viikonloppu ja näemme taas. Se on nyt hyvä nähdä välillä kavereita. Tekee hyvää sille.
Kohta on aamupala. Alkaa jo olla vähän nälkä.
Ai niin mun pitää käydä siellä apteekissa tänään. Hakemassa niitä masennuslääkkeitä. Teen silleen että käyn tänään siellä apteekissa ja sieltä menen sitten lidliin.
Onneksi molemmat ei ole kaukana. Ihanaa aamu kun ei ole kiire eikä tarvitse lähteä mihinkään. Nyt voi vaan olla. Ensi viikolla Tallinnaan joulumarkkinoille.
Odotan innolla sitä reissua. Vähän erilaisempi päivä tulee sitten.
Pääsee myös laivalle. Kohta meillä on parin viikon joululoma.
Ei tarvitse mennä sitten töihin pariin viikkoon.
Ihanaa. Nautin sitten siitä parin viikon lomasta. Aijon käydä lenkillä ja salilla loman aikana.
Etten ihan jämähdä tuohon mun sohvalle. Pakko liikkua.
Liikunta tekee vaan hyvää. Mulle ainakin. Se lievittää ahdistusta ja masennusta. Toimii. Suosittelen liikkumaan.
Puolen tunnin lenkki tekee jo ihmeitä.
Kohta alan kuunnella taas musiikkia. Tulee hyvä fiilis päälle.
Nyt otetaan rennosti eikä ajatella mitään ikäviä asioita.
Nautitaan. Onneksi mulla ei ole stressiä päällä.
Vaan hyvä olo mistä nautin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.