IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Shoppailemaan! :)Perjantai 12.04.2019 07:35

Viikonloppu taas koittaa vihdoinkin. Voin sanoa että olen jo pikkasen taas väsynyt. Henkisesti. Mutta ei ole onneksi ahdistanut tai ollut mitään harhoja. Ollut vaan väsynyt fiilis. Mutta mä selvisin taas tästäkin viikosta. Tänään tosiaan olen menossa shoppailemaan. Pidän shoppailu päivän. Ihanaa mennä vähän törsäämään rahaa. Ostan jotain tosi kivaa itselle. Saa nähdä että mitä. Cubus liikkeessä aijon todellakin käydä.
Sieltä voi löytyä vaikka mitä kivaa. Olen menossa bussilla. Hyvä puoli on siinä että saan kortin ohjaajalta niin mun ei tarvitse maksaa bussimatkaa. Lupasin mennä kaverille tänään käymään. Katsotaan lemmen viemää. Paras kaveri tulee sitten jo huomenna kotiin reissusta. Näemme viimeistään sunnuntaina. Ihanaa. Mulla on ollut ikävä parasta kaveria. Sen reissu on varmasti onnistunut.
Heräsin monta kertaa viime yönä mutta nukahdin uudestaan. Nyt mä heräsin vähän ennen seitsemää. Join aamukahvit. Nyt olen hereillä.
Juon varmaan vielä toisen kupin kahvia tässä myöhemmin.
Lounaan jälkeen olen menossa shoppailemaan. Hyvin kerkiää syödä. Jaksaa sitten pyöriä liikkeissä.
Poikaystävä on varmaan huomenna tulossa käymään. Mukavaa. Vietetään kiva päivä. Katsellaan leffoja. Ensi viikolla kun on pääsiäinen niin olisi tarkoitus mennä taas poikaystävän luokse.
Nopeasti tää viikko menee. Odotan jo innolla seuraavaa lomaa.
Ensi viikolla taas pääsee katsomaan salkkareita parhaan kaverin kanssa. Nyt on ollut tylsää katsoa salkkareita yksin.
No vielä tää ilta pitää katsoa. Kohta laitan perjantai musat soimaan. Alan fiilistelemään tätä päivää. Katsoo illalla käynkä tokmannilla ostamassa vähän sipsiä ja suklaata. Varmaan myös limsaa.
Nyt on taas mukavaa herkutella koska en ole herkutellut viikolla yhtään. Tiukka linja. Viikonloppuna kun herkuttelen niin mä en edes mieti yhtään kaloreita. Syön vaan. Se on jotenkin ihanaa kun ei mieti että paljon tässä suklaalevyssä on kaloreita tai sipsipussissa.
Mä pystyn syömään ihan mitä vaan.
Enkä mä liho yhtään koska mä liikun viikolla paljon.
Kävelen töihin, lenkkeilen, käyn salilla, pelaan sählyä...
Paino pysyy kurissa mistä olen iloinen.
Olen todella tyytyväinen mun painoon tällä hetkellä. Pysynyt samana. Eikä se ole vaarallista jos vaikka laihtuisin muutaman kilon.
Mutta tunnen itseni upeaksi ja kauniiksi.
Hyväksynyt itseni semmoisena kuin olen. Sekä olen sen hyväksynyt että mulla on nää sairaudet. Jotenkin pystyy elämään tätä elämää.
Joutuu syömään lääkkeitä ja se on mulle ihan ok.
Ettei sekoa uudelleen. Välillä noita psykoosi olotiloja tulee mutta aina olen selvinnyt niistä. Rauhottavilla ja juttelemalla ohjaajalle.
Sekä levolla. Sitten kun on levännyt tarpeeksi niin sitten on taas hyvä fiilis päällä ja huomaa että mä selvisin.
Elämä tuntuu taas hyvältä. Olen onnellinen.
Mulla on asiat aika hyvin tällä hetkellä taas. Ihanaa kun ulkona paistaa aurinko. Täydellinen shoppailu sää.
Tunnin päästä on vasta aamupala. No mä kuuntelen vaikka musiikkia. Sekä pyöriä youtubessa.
Tästä tulee kiva päivä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.