IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kesä on alkanut.Lauantai 18.05.2019 08:31

Viikko on sujunut hyvin ja aika on mennyt taas nopeasti. Yhtenä päivänä vaan ahdisti. Tuli niin huono olo että joutui ottamaan sen rauhottavan. Harhat tuli taas siinä ahdistuksen kanssa. No onneksi rauhottava lääke vaikuttaa nopeasti jo alle viidessä minuutissa. Muuten kaikki muut päivät ovat menneet hyvin. Mulle iskee se ahdistus jo silleen jos olen tosi väsynyt. Mä olin jo siinä vaiheessa aika väsynyt.
Mutta nyt on onneksi viikonloppu. Voi levätä. Huomenna olen menossa shoppailemaan kesävaatteita. Mulla on koko päivä aikaa.
En halua jäädä nyt kotiin homehtumaan. Vaan lähden vähän kaupunkiin.
Ajattelin käydä siellä cubus liikkeessä. Sieltä löytyy varmasti jotain kesävaatetta. Sitten käyn muissakin vaateliikkeissä.
Tulee mukava sunnuntai päivä. Ajattelin käydä syömässä jossakin samalla kun olen kaupungilla. Menen ehkä heseen tai subwayhin.
Katsoo fiiliksen mukaan mihin menee syömään. Sitten kun on syönyt niin voi jatkaa shoppailua. Poikaystävä on tulossa tänään käymään.
Vietetään mukava päivä. Se on tulossa moottoripyörällä. Pääsee sen kyytiin tänään kun käydään kaupassa ja hakemassa vähän jotain ruokaa. Kivaa päästä pitkästä aikaan taas moottoripyörän kyytiin.
Se on hauskaa. Eilen mä kävin tokmannilla niin löysin sieltä kivat kesäsandaalit. Sinisen väriset. Maksoi vaan 25 euroa. Päätin ostaa ne koska mä tarvitsen kesäksi vähän muitakin kenkiä kun lenkkarit.
Koko 40 oli hyvä mun jalkaan. välillä tokmannilta voi löytyä kenkiä.
Käyn aina välillä katsomassa. Heinäkuussa on sitten vasta ne meidän bileet. Mitkä pidetään kaverin luona. Meillä kaikilla on kesäkuussa ohjelmaa niin ei keritä pitämään niitä vielä. Heinäkuun alkuun nyt sovittiin. Voi vielä muuttua.
Enää vähän yli kuukausi töitä niin alkaa kesäloma.
Kesäkuu vielä pitää jaksaa. Sitten koko heinäkuu on lomaa.
Ihanaa. Sitten vaan aijon nauttia. Uskon että nyt kesällä tulee juotua enemmän alkoholia. Kesälomalla ainakin. Päärynäviiniä ja siideriä.
No mä juon koska on kesä. Nautin elämästä.
Mulla on rahaa ostaa kesällä vähän alkoholia.
Viinit ja siiderit on mun pahe. Mun lempi viini on päärynäviini.
Aina kun ostan sitä niin koko pullo menee.
Kylmänä se on hyvää. Nyt se on jo kesä. Ihanaa. On jo näin lämmin.
Tänä viikonloppuna on jopa yli 20 astetta.
Puen vaan päälle tänään legginsit ja t-paidan.
Siinä on mun tämän päivän vaatteet. Ajattelin tänä kesänä ostaa jotain mekkoja jos löytyy. Ei mitään kamalan kalliita.
Halpaa ja kivanäköistä. Niitä on sitten hyvä pitää päällä kun on helteet. Saa nyt nähdä paljon menee rahaa tänä kesänä.
No sitten kun syksy tulee niin alkaa siinä sitten taas säästää.
Mulla on kesällä paljon menoja niin sen takia menee sitä rahaa.
Voi olla että lähdetään laivalle kesällä. Odotan jo innolla seuraavaa laivareissua. Mä viihdyn laivalla. Kavereiden kanssa on kivaa sitten mennä laivalle taas. Sitten on desucon kesäkuussa. Nyt mä ajattelin etten osta kauheasti sieltä nyt mitään.
Kuvia aijon ottaa sieltä paljon. Sekö nauttia tunnelmasta mikä siellä desuconissa on. Säästän sitten enemmän rahaa sinne desuconiin mikä on talvella. Ostan silloin taas krääsää.
Toivon että desucon viikonloppuna on hyvä sää.
Aurinko saisi paistaa ja on lämmin. Mutta sen näkee sitten.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.