IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Desucon. :)Perjantai 14.06.2019 08:24

Desucon viikonloppu. Tätä olen niin odottanut. Kävin eilen kylillä nostamassa desuconrahat. Nyt on bussirahat, ruokarahat, ja shoppailurahat. Mulle tuli taas kelalta rahaa niin hyvin niillä rahoilla pärjää viikonlopun. Mennään ehkä jo tänään kaverin kanssa. Jos kaveri vaan jaksaa koska se on ollut nyt kipeä. Jos ei tänään mennä, niin huomenna sitten mennään ja sunnuntaina. Menemme huomenna burger kingiin syömään. Ihanaa. En ole pitkään aikaan käynyt siellä. Nyt on taas kiva mennä. Otan niin ison aterian niin sillä sitten jaksaa pyöriä tuolla desuconissa. Shoppailu budjetti on 100 euroa. Sillä saa vaikka mitä kivaa animekrääsää ostettua. Ostan varmaan jonkun figuurin ainakin. Jos löytyy joku lempi animehahmo.
Katson jos löytyy taas hienoja julisteita. Millä voin sisustaa kämpän. Viimeksi kun olin desuconissa niin ostin pari julistetta.
Ei olleet kamalan kalliita. 10 eurolla sai pari julistetta.
Siellä myydään taas noita ihania pehmoleluja. Viimeksi ostin semmoisen ison koira pehmolelun.
Maksoi jotain 40 euroa. Mutta se oli aivan ihana. Nyt päätin etten varmaan osta mitään pehmolelua sieltä. Mulla loppuu sohvalta kohta tila koska se on täynnä pehmoleluja.
Olen ostanut niitä ja saanut.
Kohta salkkarit jää kesätauolle. Taas se vika jakso jää dramaattiseen kohtaan. Pakko katsoa mitä tapahtuu.
Sitten alkaa se pihlajasatu mitä mä ja paras keveri aletaan katsomaan. Se on varmasti hauska. Näkee vanhoja hahmoja.
Miten ne ovat muuttuneet. Sain eilen siivottua. nyt kämppä on taas siisti hetken aikaa. Siinä siivotessa meni se aamupäivä. Rauhassa sain siivottua. Pyykkiä pesen sitten jossain vaiheessa taas.
Sitä kertyy aina. Ajattelin tänään katsoa animea ajan kuluksi.
Katson sen yhden sarjan loppuun mitä aloin katsoa viime viikonloppuna. Kolme jaksoa jäi katsomatta.
Sitten kun olen sen katsonut niin jatkan sitten katsomalla noita animesarjoja mitä on netflixissä. Siellä on muutama sarja mitkä haulan katsoa alusta loppuun.
Ja varmasti tuonne netflixiin on tulossa lisää uusia animesarjoja. Niitä odotellen. Kohta alan kuunnella fiilistely musiikkia.
Odotan jo että pääsee desuconiin. Ai niin puhelimen akku pitää ladata täyteen niin pystyy ottamaan siellä paljon kuvia ja videokuvaa. Pääsee näkemään hienoja cosplay asuja mitä muilla on siellä. Ajon käydä tokmannilla hakemassa vähän limua.
On limupullo mukana siellä desuconissa. Hyvä juoda koska siellä on paljon porukkaa. Onneksi siellä on noita vesipisteitä.
Saa vettä juotua. Maksan kaverille siitä desucon lipusta tänä viikonloppuna kun sain nyt rahaa.
Sanoin kaverille eilen siitä ja se ilahtui. Kaveri hommasi ne liput.
Olen siitä iloinen että desucon on pari kertaa vuodessa.
Se on mulle todella tärkeä tapahtuma koska harrastan animea ja mangaa. Kaverin kanssa on nyt tullut tapa käydä desuconissa.
Joka vuosi. Mutta. Nyt vaan nautitaan. Elämästä ja kesästä.
Sekä desuconista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.