IRC-Galleria

Miittis

Miittis

ヅ ★❤★ (◕‿◕✿) ♥ Doudemo ii lukekaa blogiani jos kiinnostaa ;P

Selaa blogimerkintöjä

Laivalle ensi kuussa!Perjantai 12.07.2019 08:08

Nyt me sitten lähetää ensi kuussa laivalle kavereiden kanssa. Varattiin eilen se laivamatka. En malta odottaa! Onneksi kelalta tulee rahaa elokuun alussa niin on rahaa sitten juomiin ja tuliaisiin. Otettiin se buffetruokalu mikä on illalla kun päästään laivaan. Jaksetaan juhlia koko yö laivalla. Syödään ja juodaa hyvin. Bussilla mennään sitten ihan satamaan asti Otettiin bussi kuljetukset sinne ja takaisin.
Pakkaan jotain vaihtovaatetta mukaan sinne reissuun. Pakkaan kaikki mun kamat reppuun tai mun salilaukkuun. Käteistä varmaan otan jonkun verran mukaan. Ellen maksa kortilla niitä mun juomia. No tässä on aikaa suunnitella. Pari viikkoa lomaa enää niin työt taas alkaa. Voin sanoa että tää loma on mennyt nopeasti. Seuraavat pari viikkoa menee myös äkkiä. No sitten on ihan mukavaa kun arki alkaa.
Tulee se rytmi joka päivä sekä päivät menee nopeammin kun on tekemistä. En eilen jaksanut mennä salille. Olin ihan väsynyt.
Tänään ajattelin mennä lenkille illalla tuonne pururadalle kun on näin hyvä ilma. Salille kerkiää hyvin taas ensi viikolla. Nyt haluan ulkoilla.
Kävin eilen apteekissa hakemassa leponexia. Nyt on taas kaikkia lääkkeitä. Ei tarvitse hetkeen hakea. Mulla ei ole nyt aikoihin ollut harhoja. Mikä on vaan hyvä juttu. Hyvin on mennyt nyt viime aikoina. Enkä ole joutunut syömään rauhottaviakaan.
Ei ole ollut niin pahaa ahdistusta. Hyvin olen selvinnyt nämä viikot mutta kyllä ne harhat sitten tulee taas jossain vaiheessa taas.
No onneksi rauhottava lääke auttaa heti kun sen ottaa.
Helpottaa oloa heti. Ahdistukseen ja harhoihin.
Sain eilen siivottua kämpän ja pyykit pestyä. Tänään aijon käydä kaupassa. Kun on aikaa. Ajattelin päivällä mennä.
Kaverit lähtee viikonlopuksi muualle. Poikaystävä tulee huomenna käymään taas. Näen parasta kaveria sitten taas sunnuntana.
Tää viikonloppu menee taas äkkiä. Nyt mä päätin että en juo yhtään alkoholia ennen sitä laiva reissua.
Juon sitten seuraavan kerran laivalla. Pystyn kyllä siihen. Ajattelin muutenkin pitää taukoa juomisesta.
Nyt on hyvä pitää taukoa ennen laivareissua.
Sekä kropalle tekee ihan hyvää kun ei nyt juo. Aijon nyt taas keskittyä enemmän tuohon liikuntaan.
Käydä lenkillä ja salilla niin kroppa voi hyvin. Nyt kun olen saanut painoakin vähän tippumaan.
Eikä se haittaa jos se vielä tuosta tippuu. Mutta nyt nauttimaan perjantaista ! Sekä lomasta mitä on pari viikkoa vielä jäljellä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.