IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Sunnuntai. Otan rennosti.Sunnuntai 11.08.2019 08:31

Viikonloppu taas kohta vietetty. On ollut mukavaa. Eilen vietin päivää poikaystävän kanssa. Katseltiin netflixistä leffoja ja sarjoja. Tänään otan ihan rennosti koska ensi viikko on taas täynnä kaikkea ohjelmaa.
Lepäilen tämän päivän. Nyt sain katsottua Temptation island suomen kolmannen kauden loppuun. Nyt aloin katsomaan neljättä kautta. Mä olen niin jäänyt siihen ohjelmaan koukkuun. Niin hyvä.
Huomenna sitten taas töihin. Menen salille huomenna illalla. Pakko purkaa vähän tätä jännitystä mitä mulla on nyt päällä.
On vähän kireä olokin mutta kyllä sekin helpottaa jossain vaiheessa.
Päivä kerrallaan mennään niin kaikki menee hyvin.
Nukahdin sohvalle eilen illalla. Heräsin aamuyöllä ja menin sänkyyn nukkumaan. Heräsin nyt vähän ennen kahdeksaa. Ajattelin että kirjoitan taas blogin. Huomenna pitää taas jakaa lääkkeet dosettiin.
Mulla on nyt kaikkia lääkkeitä niin ei tarvitse hakea. Mutta seuraava asia mikä pitää hakea on noi e-pillerit. Ne alkaa olla kohta loppu.
Aijon hakea niitä vasta tämän kuun lopulla. Niiden hakemisessa ei ole kiire. Käytiin eilen subwayssa poikaystävän kanssa. Mä tarjosin tällä kertaa. Subin minkä otn oli italian bmt. Se on yksi mun lempi subileivistä. Se on myös poikaystävän suosikki. Sekin otti saman.
Aijon katsoa varmaan tänään animea kun on aikaa. Menen myös lenkille tänään iltapäivällä. Menen tuonne pururadalle lenkille. Siellä on ihanan rauhallista. Metsää siellä on paljon ja aika hiljaista.
Sen takia tykkään käydä siellä lenkillä aina. Siinä syke nousee samalla kun menee noita ylä ja alamäkiä.
Niitä siellä riittää. Toivottavasti ei sada vettä.
Tänään menen taas illalla parhaan kaverin luokse.
Nähtiin viimeksi torstaina. Se oli vanhempien luona viikonlopun.
Nyt on taas kiva nähdä.
Laiva reissu alkaa lähestyä pikku hiljaa. Odotan jo innolla sinne lähtöä. Tulee kiva reissu varmasti.
Ostan sieltä sitten jotain kivaa itselle ja poikaystävälle.
Pakkaan kamat sitten keskiviikkona valmiiksi. Otan repun käyttöön niin siihen saa kaikki kamat pakattua. Me ollaan vaan se päivä laivalla. En varmaan hirveästi tarvitse paljoa vaatetta mukaan.
Bileasu pitää pakata. Kun mennää kavereiden kanssa baariin niin laitan sen mun kotelomekon päälle sinne.
Sitten jonkun pikkulaukun missä kannan lompakkoa.
Ballerinakengät otan käyttöön koska ne on kevyet jalassa kun kävelee laivalla. Juon vaan illan aikana viiniä ja siideriä.
Mutta en niin paljon että se huono olo iskee. Muutaman vaan.
Nyt alan kuunnella musiikkia. Semmoista musiikkia mistä tulee hyvä fiilis päälle. Aijon myös nauttia vielä tästä päivästä ennen kun arki alkaa taas pyörimään huomenna.
Voisin katsoa jo valmiiksi vaatteet mitkä pistän töihin päälle.
Niin aamulla ei tarvitse miettiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.