IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oli hyvä leffa!Perjantai 20.09.2019 08:55

Olen suomalainen leffa oli tosi hyvä. Arvosanaksi annan 9. Se leffa kesti parisen tuntia. Ehkä yksi parhammista suomalaisista leffoista mitä olen nähnyt. Kaverit tykkäsivät myös. Syötiin puoliksi pätkis karkkipussi kaverin kanssa. Oli hyvää. Muuta en syönyt siellä leffassa.
Oli kyllä mukavaa olla leffassa pitkästä aikaan. Kaverin kanssa suunniteltiin että voitaisiin uudestaan mennä leffaan. Jos joku hyvä leffa pyörii. Viikonloppu on taas koittanut. Olen menossa taas poikaystävän luokse viettämään viikonloppua. Illalla olen sitten lähdössä. Poikaystävä hakee mut kun pääsee töistä. Ajattelin tänään tarjota pizzat. Olen saanut kelalta taas tänään rahaa niin hyvin pystyy tarjota.
Perjantain kunniaksi. En aijo juoda yhtään alkoholia. Juon vaan coca colaa. Se on hyvä juoma. Se tekee vaan hyvää pitää taukoa juomisesta. Poikaystävä juo mutta se ei häiritse mua yhtään.
Parhaan kaverin tatuointi oli hieno. Ihastelin sitä eilen kun oli kylässä.
Paras kaveri sanoi ettei se sattunut yhtään. Nipisteli.
Mä en itse ole varma vielä haluanko minä joskus tatuoinnin. Olen kyllä miettinyt sitä paljon. Ehkä joskus. Alan kohta pakkailemaan kamoja.
Pitää tehdä lista mitä ostaa kaupasta. Viikonloppu herkut pitää ostaa. Limua ainakin. Suklaata en osta koska söin eilen pätkis suklaata.
Aijon viikonloppuna nukkua pitkään. Olen joka päivä tällä viikolla herännyt aikaisin. Nyt aijon nukkua viikonloppuna. Varmaan päikkäreitä nukun myös. Otan rennosti. Katsotaan varmaan leffoja taas viikonloppuna. Pidetään leffa ilta. Voisi ostaa vähän leffa herkkuja. Sipsiä ainakin. Dipin kanssa. Eilinen bb jakso pitää katsoa tänään ruudusta. Katson sen kun kerkiää.
Mulla on hyvä olo tällä hetkellä. Nyt vaan nautin siitä kun vaan pystyy. Huono kausi tulee sitten taas jossain vaiheessa enkä aijo miettiä sitä että koska se tapahtuu.
Se tulee kun tulee. En ole rauhottavia syönyt moneen viikkoon.
Harhojakaan ei ole ollut pitkään aikaan.
Se on vaan hyvä juttu. Olen voinut hyvin. Kohta alan kuunnella vähän musiikkia. Perjantai ja viikonloppu fiilis nyt vaan päälle.
Tulee mukava viikonloppu. Voisin tänään käydä tokmannilla pyörimässä. Mulla on koko päivä aikaa.
Niin saa siellä ajan vähän kulumaan. Teen silleen.
Pitää jossain vaiheessa ostaa uusia rintaliivejä. No onneksi tokmannilta saa ostettua. Ei tarvitse mennä kauas kun tokmanni on ihan tuossa vieressä.
Mutta nyt alan pakkailemaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.