IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kauppakeskus Jumbo.Torstai 12.12.2019 07:57

Kävin eilen shoppailemassa Vantaan jumbossa. Olin kavereiden kanssa siellä. Oli mukava shoppailupäivä. Löysin poikaystävälle synttäri/joululahjan: Miesten Guess kaulakorun. Maksoi vaan 59 euroa.
Myyjä paketoi sen hienoon pieneen pakettiin. Annan sen lahjan sitten jouluna. Itselle löysin ihanat punaiset nahkakengät. Oli puoleen hintaan. Maksoi vaan 30 euroa vaikka oikeas hinta oli 60. Hyvä löytö. Muuta en sitten ostanut. Mulla meni rahaa 90 euroa mutta ei se haittaa. Harvoin pääsee Jumboon shoppailemaan. Käytiin syömässä yhdessä ravintolassa. Otin pekonihampurilaisen ranskalaisten kanssa. Oli hyvää.
Sitten jaksoi taas shoppailla kun olimme syöneet. Olimme neljän aikoihin kotona iltapäivällä. Loppu illan olin parhaan kaverin luona. Katsottiin salkkarit ja ole mitä syöt. Sitten menin nukkumaan ja nyt tänä aamuna mä heräsin sentään ajoissa. Mulla on nyt ollut vaikeaa nousta aamulla ylös. Varmaan vaan johtuu tuosta pimeydestä mikä on ulkona. Ei tiedä onko päivä vai yö. Tänään taas siivoan ja pesen pyykkiä. Torstai on aina hyvä siivouspäivä. Silloin on aikaa aina siivota.
Mun olo on ollut ihan ok. Nyt mä alan pikkuhiljaa tottua näihin e-pillereihin. Ei enää ole ollut niin raivostuttavaa oloa.
Kun aloin syömään niitä niin mua ärsytti ihan kaikki. Sekä oli semmoinen olo että itkettää. Nuo olotilat kesti sen parisen viikkoa.
Mutta nyt on tasaantunut. Huomenna mulla on verikokeet.
Päivällä. Kerkiän onneksi syömään ennen lähtöä. Sitten kun olen käynyt verikokeissa niin käyn lidlissä.
Se on matkan varrella. Käyn ostamassa vähän limua. Sipsiä ja dippiä ostan myös viikonlopuksi. Voi taas herkutella kun on viikonloppu. Nyt alkaa taas pitkät vapaat. Voi vaan olla.
Nukkua päikkäreitä. Eikä ole kiire yhtään mihinkään.
Aijon vaan nauttia. Odotan innolla että pääsee käyttämään noita uusia kenkiä. Pystyn kävelemään niillä.
Kaverit sanoi mulle että osta ne. Olisin jäänyt katumaan jos en olisi ostanut niitä. Ne kestää varmasti muutaman vuoden.
Mutta. Nyt siivoamaan. Musat soimaan taustalle. Kivempi siivota.
Tästä tulee hyvä päivä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.