IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilinen päivä oli perseestä.Torstai 16.01.2020 08:07

Olin eilenä tosi masentunut. Sekä mua ärsytti ihan kaikki. Samalla alkoi ahdistaa yhdessä vaiheessa niin jouduin ottamaan sen rauhottavan.
Mikä sitten helpotti mun oloa heti. No tämä aamu on mennyt silleen hyvin ettei enää nyt ahdista. Mutta varaudun siihen koska se saattaa iskeä tänään vielä. Onneksi on rauhottavat siinä tilanteessa. Jos joutuu nyt syömään niitä niin syön. Ne on tarkoitettu juuri ahdistukseen. Joudun aina syömään rauhottavia tämän mun sairauden takia. Ahdistukseen ja harhoihin. No onneksi olen tottunut.
Alan taas kohta siivoilemaan. Siivous päivä on aina torstai päivä.
Pesen samalla taas pyykkiä. Käyn varmaan kaupassa tänään. Voisi sitten huomenna ostaa viikonloppu herkut. Mun tekee mieli suklaata tai sipsiä. Jompaa kumpaa. Limua mulla on. Lidlin coca colaa.
Mikä on ihan hyvää. Salkkarit on ollut taas mielenkiintoinen. Pakko katsoa taas tänään. Eilisen jakson loppu yllätti mut. Katsomme parhaan kaverin kanssa salkkarit. Toivon että tästä tulee hyvä päivä. Onneksi kohta alkaa taas viikonloppu niin saa taas levättyä.
Ei onneksi tarvitse lähteä viikonloppuna mihinkään. Desucon on sitten viikon päästä. Jaksaa sinne mennä sitten. Nostan desucon reissu rahat sitten ensi viikolla. Rahaa tulee onneksi ensi viikolla taas. Niin ja otan mun säästöistä vähän rahaa. Shoppailuun.
Otan sinne desuconiin rauhottavia mukaan jos alkaa yllättäen ahdistaa. Mutta uskon että kaikki menee ihan hyvin siellä. Onneksi on kaveri mukana. Tuki ja turva. Odotan jo innolla desuconia.
Kivaa mennä sinne taas. Mennään myös kesällä kaverin kanssa.
Siitä on nyt tullut meille tapa aina mennä desuconiin.
Ollaan käyty nyt desuconissa monta vuotta. Aina on ollut kivaa.
Onneksi bussimatka ei ole sinne pitkä.
Jaksamme kulkea bussilla edes takaisin. Bussimatkakin menee kivasti kaverin kanssa. Voidaan vaan höpötellä.
Niin matka menee äkkiä. Mutta. Nyt alkaa siivoaminen. Musiikit soimaan taustalle niin on kivempi siivota.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.