IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Syntymäpäivä :)Lauantai 25.01.2020 08:39

Nyt tämä päivä sitten koitti. Synttärit. 30 vuotta tulee täyteen. Musta ei tunnu yhtään 30 vuotiaalta. Tänään sitten viettämään synttäreitä desuconiin kaverin kanssa. Mennään burger kingiin syömään tänään kun päästään lahteen. Sitten sen jälkeen desuconiin. Tulee hyvä päivä.
Otan rauhottavan mukaan jos alkaa ahdistaa. Mutta uskon että kaikki menee ihan hyvin. Onneksi kaveri on mukana. En eilen jaksanut katsoa possea. Mä katson sen jakson vähän myöhemmin. Sitten kun tulee hyvä hetki. salkkarit katsoin eilen. Otin eilen käyttöön sen mun uuden aamutakin minkä sain parhaalta kaverilta. Ihanan lämmin. Kun kävin suihkussa niin laitoin sen päälle. Aivan paras. Lämmittää hyvin.
Mulla on laukku jo valmiina. Pitää enää vaan pakata lompakko.
Vaatteet puen hetken päästä. Me lähetään tuossa aamupäivällä kaverin kanssa. Yhdentoista jälkeen bussilla. Ollaan sitten 12 aikoihin lahdessa. Matkaan menee noin puolisen tuntia.
Luulen että bussi ei ole kamalan täynnä. Mikä vaan olisi ihan hyvä ettei ala ahdistaa. Aijon nyt nauttia tästä päivästä. Ihan mukavaa päästä täältä kämpästä muualle. Ei tarvitse katsoa koko ajan mitään ruutua.
Pääsee näkemään muita ihmisiä ja shoppailemaan. shoppailu piristää mua aina. Mun shoppailu budjetti on se 100 euroa.
Katsoo jos sillä rahalla löytyy desuconista jotain kivaa. Enempää en sitten tuhlaa. Mutta nyt aijon vaan nauttia. Elämästä ja kaikesta muusta kivasta. Tulee ikimuistoiset synttärit. Harvoin on tällaisia synttäreitä. Nyt mulla kävi tuuri!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.