IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Mukavasti meni päivä desuconissa :)Sunnuntai 26.01.2020 09:30

Eilenä oli kivat synttärit. Desuconissa päivä meni mukavasti. Tänään ollaa kaverin kanssa menossa sinne uudestaan. Paljon oli ihmisiä siellä.
Sain otettua eilen paljon kuvia ja videokuvaa. Tulihan sitä sitten myös vähän shoppailtua. Ostin hienon pokemon t-paidan. Toisen anime t-paidan, pikachupipo, pitkät mustat sukat..sellaista. En nyt tällä kertaa ostanut mitään pehmolelua tai figuuria. Poikaystävälle löytyi hienot pokemon bokserit. Saa nähdä millainen ilme sillä on kun saa ne.
Ne oli aika hauskat. Eilen olimme burger kingissä syömässä. Nyt me varmaan tänään mennään subwayhin. Eikä mua eilen ahdistanut yhtään koko päivänä. Ei joutunut ottaa ollenkaan rauhottavaa. Mikä oli vaan hyvä. Nyt on vaatekrisi mitä puen tänään desuconiin. Varmaan toisen niistä mun uusista t-paidoista voisi laittaa päälle. Sain eilen vähän lahjoja. Uuden kahvinkeittimen, lahjakortti tokmannille. Uusi muki..kivoja lahjoja. Katsottiin kaverin kanssa putous eilen. Oli aika hauska. Me vaan naurettiin kun katsottiin se. Sitten sen jälkeen menin nukkumaan. Nukahdin heti kun pääsi sänkyyn. Mutta mukavaa mennä tänään taas desuconiin. Tulee kiva päivä taas. kaikki menee varmasti hyvin. Kohta alan kuunnella vähän musiikkia. Fiilistelyä vähän taas.
A niin ja ostin mä pari hienoa animepinssiä. Laitoin ne kiinni tuohon mun pokemon olkalaukkuun. Ajattelin niitä alkaa keräilemään.
En ole ennen kerännyt niitä. Kalliita on mutta hienoja.
Nyt tänään nautin tästä päivästä täysillä. Seuraava desucon on sitten kesällä. Sitä odotellen. Mennään silloin kaverin kanssa hotelliin yhdeksi yöksi. Näin me vähän suunniteltiin. Niin bussilla ei tarvitse koko ajan kulkea edes takaisin. Pitää alkaa suunnitella sitä hotellia ja varata se ajoissa. Saa nähdä koska desucon liput tulee myyntiin. Saadaan ne ihan varmasti. Ollaan aina saatu ne.
Heti kun ne tulee niin kaveri hommaa ne. Puhelin on latautumassa.
On akku sitten täynnä niin pystyy ottamaan kuvia taas.
Hienoja cosplay asuja on siellä desuconissa taas.
Kivaa ottaa niistä kuvia. Mä aina kysyn saanko ottaa kuvan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.