IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Onneksi en pelkää koronaa.Keskiviikko 18.03.2020 08:04

Koko arki on nyt muuttunut koronan takia. Ei saa enää kauheasti tavata muita ihmisiä, ryhmiä on peruutettu, kaupoilla ei kannata käydä kauheasti, Kaikki paikat on suljettu. Koko suomi nyt sitten hiljeni.
Saa nähdä kauan tämä kestää. Se voi kestää monta viikkoa.
Nyt pitää vaan elää hetki ja päivä kerrallaan. Katsoa mihin tämä korona juttu on oikeen menossa. Onneksi mä en pelkää sitä tautia. Jos se tauti iskee niin sitten se iskee. Onneksi mulla on kaverit joista mä saan nyt paljon iloa elämään tämmöisenä aikana. Ei onneksi yhtään pelätä sitä koronaa. Heitellään vaan vitsiä siitä. Puhutaan muutenkin kivemmistä asioista kun koronasta. Nautitaan nyt vaan täysillä tätä elämää. Nyt kun ei voi kauheasti liikkua missään niin voi katsoa paljon animea, sarjoja, leffoja ja ohjelmia. Mulla on niitä kaikkia niin paljon ettei mulle tule tylsää. Niin ja sekin on hyvä että on netti. Voi vaikka olla koneella jos tulee tylsää. kaivoin mun värityskirjat esiin jos vaikka värittäisi. Sitten kun innostuu. Kävin eilen kaupassa silleen ettei mun tarvitse ainakaan viikkoon mennä. Nyt on paljon kahvia. Kahvi ei saa koskaan olla loppu. Nyt mä koitan aina harvoin mennä sinne kauppaan.
Sieltäkin voi saada korona tartunnan. No nyt sitten myös paljon lenkkeilyä ja ulkoilua kun ei saa mennä salille. Voi myös kuntoilla kotonakin. Aijon tehdä myös silleen. Kyykyt ja vatsat teen kotona.
Onneksi mulla on tilaa kuntoilla mun olohuoneessa.
Laittaa jotain hyvää musiikkia ja kuntoilee. Tajusin juuri että desucon saattaa peruuntua koronan takia.
No ei se mitään. Katsoo sitten jos ensi vuonna pääsee desuconiin.
Mutta. Tämmöistä tämä arki sitten on.
Uskon että mä kyllä totun tähän. Onneksi ei pelota yhtään.
Nyt vaan netflix pyörimään. Olla vaan sohvalla.
Voi myös nukkua päikkäreitä ajan kuluksi. Kun ei tarvitse mennä mihinkään. Nukun aina päikkärit kun tuntuu siltä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.