IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Korona ja korona.Torstai 19.03.2020 07:21

Nyt alkaa jo pikkuhiljaa tottua tähän koronatilanteeseen. Päivä kerrallaan nyt vaan. Katsoo nyt mihin suuntaan tämä tilanne menee.
Tässä voi tapahtua ihan mitä vaan vielä. No nyt kun ei ole ryhmiä tai muuta, niin mulla on koko päivä aikaa siivota tänään. Alan heti siivoilemaan kun olen saanut blogin kirjoitettua. Pitää pestä myös lakanapyykkiä. Niin ja kaikki pyyhkeet pitää myös pestä. Mä kuvittelen nyt että mulla on kuukauden loma. Paras kaverikin sanoi että hei nyt lomaillaan! Saa nyt nähdä kestääkö tämä tilanne sen kuukauden vai enemmän. Tajusin että nyt voi vaan olla. Huomenna mä maksan kaikki laskut mitä on tulleet. Mulla on pari hammaslääkäri laskua. Hyvä että huomenna tulee rahaa taas kelalta niin voi maksaa ne hammaslääkäri laskut. Sitten niitä ei tarvitse enää miettiä. Nukuin tosi hyvin viime yön.
Nyt mä heräsin ennen seitsemää ja aamukahvit on juotu.
Onneksi kahvi herättää mut joka aamu. Uskon että tästä on tulossa ihan mukava päivä vaikka koronaa on liikkeellä. Aijon mennä lenkille tänään. Tajusin että voisi alkaa lenkkeilemään kavereiden kanssa.
Niin ei tarvitse yksin lenkkeillä. On juttu seuraa kun kävellään. Jutellaan mukavia asioita. Nyt ei onneksi tarvitse mennä vähään aikaan apteekkiin. Mulla on kaikkia lääkkeitä tällä hetkellä. Mä joudun sitten taas mennä apteekkiin kun täytyy hakea jotain lääkettä.
Niin ja ensi kuun alussa pitää hakea taas e-pillerit. Onneksi rahaa tulee taas alku kuusta niin pystyy ne ostamaan.
Kohta on viikonloppu taas. Käyn tokmannilla huomenna ostamassa viikonloppu herkut. En pelkää koronaa kun menen tokmannille.
Jos se tauti tulee sieltä niin se tulee.
Ajattelin ostaa sipsiä ja suklaata. Mutta. Nyt unohdan sen koronan hetkeksi ja alan siivota. Musat soimaan taustalle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.