IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Shoppailua kesällä.Lauantai 04.04.2020 07:50

Mulla ja parhaalla kaverilla oli tosi hauska ilta eilen. Oltiin niin levottomia ja naurettiin ihan kippurassa kun katsottiin posse. Oli taas todella hauska. Onneksi se tulee taas ensi viikolla. Katsotaan se taas parhaan kaverin kanssa. Kävin eilen tokmannilla pyörimässä. Ostin pikksen limua. Coca cola 15 packin. Maksoi 10 euroa. Nyt limu ei ihan heti sitten lopu. Sitten ostin suklaata, sipsiä, sukkia, alusvaatteita...
mulla meni vaan 30 euroa. Hyvin jäi rahaa vielä tilille tuon jälkeen.
Oli ihan mukavaa käydä taas tokmannilla. Siellä olisi ollut taas kivoja vaatteita, mutta ajattelin etten nyt tarvitse uusia vaatteita.
Sitten kun kesä tulee niin sitten mä shoppailen kesävaatteita. Odotan jo innolla että pääsee kunnolla taas shoppailemaan pitkästä aikaan. Shoppailu on yksi mun lempi harrastus. Tykkään välillä ostaa kivoja vaatteita. Se on mukavaa kun joka kuukausi pystyy aina ostamaan jotain kivaa itselle. Ostan aina halpoja vaatteita mitkä näyttää hyvältä päällä. Ennen mä shoppailin kaikkea kallista. Mutta olen huomannut että halpakin vaate näyttää ihan hyvältä päällä. Esimerkiksi joku halpa toppi. Huomasin tokmannilla että siellä oli aika kivoja toppeja myynnissä. Pitää jossain vaiheessa ostaa muutama niitä kun kesä tulee. Maksoi jotain 7 euroa kappale. Mä rakastan toppeja. Niitä on niin kiva pitää kesällä aina päällä. Sitten kun pääsen taas cubus liikkeeseen shoppailemaan niin ostan sieltä monta eriväristä toppia taas. Mekkoja pitää ostaa kesällä.
Mulla on muutama mekko mutta haluan taas uusia!
Jos löydän niitä halvalla niin ostan. Varmaan tokmannille tulee taas kivoja mekkoja myyntiin. Voi vaikka sieltä ainakin ostaa niitä.
Viime kesänä mä ostin pari kivaa mekkoa sieltä.
Aijon pitää niitä taas tänä kesänä päällä. Sitten kun tulee tosi kuumia päiviä kesällä niin mekko vaan päälle.
Mulla on tällä hetkellä ihan hyvä olo. Nukuin tosi hyvin viime yön.
Tänään olen menossa taas varmaan lenkille.
Kävin taas eilenä illalla lenkillä. Oli kyllä ihme sää. Hetken sataa lunta ja hetken päästä paistaa taas aurinko.
Nyt ulkona on taas kiva ilma. Tänään tulee taas masked singer suomi. Mä tykkään siitä ohjelmasta. Kiva arvailla kuka on naamion takana. Katsomme sen taas parhaan kaverin kanssa. Menen taas sen luokse viettämään lauantai iltaa. Tulee taas kiva ilta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.