IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olo on aika jees.Torstai 28.05.2020 07:48

Nyt on kämppä siivottu. Siivosin jo eilen. Tänään ei muuta tarvitse sitten tehdä kun pestä pyykit. Niin ja käydä kaupassa. Ulkona on aika pilvistä. Aurinko ei nyt paista. No kunhan ei sada vettä kun menen kauppaan. Olo on nyt hyvä. Ei ahdista yhtään. Eikä ole enää sitä hermostunutta oloa. Kyllä tämä tästä. Salkkarit on mennyt todella jännäksi. Saa nähdä selviääkö Lasse vai kuoleeko se? Ismo sentään jäi vielä henkiin. Pakko katsoa taas tänään. Niin ja pitää katsoa tänään se eilinen temptation island suomi jakso. Miten sille yhdelle parille nyt käy?
Aloin katsomaan netflixistä skins liekeissä sarjaa alusta asti. Olen nähnyt osan niistä jaksoista. Mutten ihan kaikkia. Kaikki kaudet ovat onneksi netflixissä. Pidän varmaan viikonloppuna katsomis maratoonin.
On hyvä sarja. Mutta. Tänään on aika rento päivä muuten. Huomenna on vielä rennompi päivä. Viikonloppua odotellen. Aijon ulkoilla paljon viikonloppuna. Ensi viikolla on kuuma viikko. Melkein 30 astetta.
huhhuh. Sitten kyllä menee paljon aurinkorasvaa ja vettä kun juo.
Mun pitää käydä siellä tokmannilla ostamassa se vesipullo.
Ajattelin varmaan käydä viikonloppuna. Samalla mä katson ballerinakenkiä. Tarvitsen uudet. Edelliset on aika kuluneet.
Ei onneksi maksa paljoa. Nyt kun on kesä niin tarvitsee uusia kenkiä.
Pitäisi myös ostaa kunnon kävelykengät taas. Ostan ne heti kunhan kenkäliikkeet aukeaa. Kohta voisi keittää teetä. Äsken join kahvia.
Ai niin kun menen kauppaan niin ostan lisää teetä.
Alkaa olla taas loppu. Mutta. Kohta vien pyykit.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.