IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänään pitää pestä taas pyykkiä ja siivota. Olen melkein siivonnut. Aloitin jo eilen siivoilemaan. Kun oli innostusta. Kohta vien pyykit.
Olin eilen lenkillä. Illalla. Heitin sen puolen tunnin lenkin. Lämmin oli kun käveli. Oli ihanaa päästä viileään suihkuun. Loppu illan olin parhaan kaverin luona. Katsottiin taas salkkarit. Kiva kun salkkarit jatkuu vielä tämän kuun. Sitten sen jälkeen alkaa pihlajasatu. Tänään pitää katsoa eilinen temptation island suomi jakso. Katsoo mitä seuraavalle parille tapahtuu. Ovatko yhdessä vai eroaako? Odotan jo innolla seuraavaa kautta. Se sitten tulee jossain vaiheessa. Se on hyvä että big brother tulee taas syksyllä. On sitten joka päivä katsottavaa. Mä olen niin bb fani. Yksi mun lempi ohjelmista. Paras kaverikin seuraa bb:tä.
Puhutaan siitä aina sitten joka päivä mitä siinä tapahtuu.
Viime kausi oli hyvä. Toivon että seuraavakin kausi on yhtä hyvä.
Huomenna tulee netflixiin vikings sarjan vika kausi. Se on pakko katsoa. Musta se on todella hyvä sarja. Olen jäänyt siihen ihan koukkuun. Pitää varmaan käydä taas tänään kaupassa. Kahvia pitää ostaa ja sitten ajattelin ostaa vähän sipsiä ja dippiä. En ole pitkään aikaa nyt syönyt sipsiä niin nyt voisi taas ostaa pitkästä aikaan.
Tänään on tullut asumistuki ja huomenna tulee taas lisää rahaa.
Raha asiat ovat ok! Rahaa on ja hyvä niin. En tuhlaa. Säästän.
Mutta. Nyt musiikkia soimaan ja siivoukset jatkuvat.
Saa kaiken tehtyä loppuun. Aijon nauttia tästä päivästä.
On hyvä fiilis päällä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.