IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Katson taas animea.Sunnuntai 28.06.2020 08:16

Viikon viimeinen päivä. Huomenna alkaa taas uusi viikko. Eilen mä kävin kaupassa ja aloitin katsomaan pari uutta animesarjaa. Netflixistä.
Tänään varmaan jatkuu animen katsominen nyt kun on innostusta.
Kävin eilen siellä apteekissa niin ne sanoivat siellä että saan vasta lepoenxia maanantaina. Eli olen huomenna taas menossa apteekkiin. Varmaan vasta illalla. Niin saa sitten lääkettä. Fiilis on ihan hyvä tällä hetkellä. Toivon että ensi viikko menee taas mukavasti. Päivä kerrallaan vaan. Niin kaikki sujuu hyvin. Olen menossa taas ensi viikon viikonloppuna poikaystävän luokse. Nyt kun saa taas liikkua niin pitää ottaa kaikki ilo irti siitä. Nostin eilen taas 50 euroa säästöön. Nyt mulla on jo 100 euroa. Tulee hyvä fiilis kun säästää. Onnistunut olo.
Suosittelen säästämistä. Ei kannata ostaa mitään turhaa. Se olen tajunnut. Kun olin nuorempi niin tuhlasin kaikki rahat aina shoppailuun. Ostelin vaan Guess laukkuja ja rahat oli sitten ihan loppu.
Ulkona näyttää olevan pilvistä. Aurinko ei kauheasti paista. Nyt vissiin ensi viikolla tulee nuo vesisateet. Ihan hyvä vaan. Mä kaipaan vesisateita. Tulee sitten paljon viileämpää. Vähän vaihtelua.
Kohta on heinäkuu. Nopeasti meni kesäkuu mun mielestä. Nyt pitää vaan nauttia loppu kesästä. Ennen kun syksy tulee. No sitten syksyllä alkaa taas kaikki ryhmät ja harrastukset niin tulee jotain tekemistä.
Salkkareita odotan innolla kun jatkuu taas syksyllä.
Huomenna alkaa se pihlajasatu. Varmasti hauska. Katsotaan sitä sitten parhaan kaverin kanssa. Tänään aijon taas lenkkeillä. Menen aamulenkille ja iltapäivällä lenkille. Tulee liikuntaa tälle päivälle.
Menen taas pururadalle. Siellä on hyvä lenkkeillä. Luonnossa.
Ihanan rauhallista kävellä. Mietin pitäisikö pestä pyykkiä jo tänään?
Voisi pestä niin huomenna ei tarvitse. Joo teen niin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.