IRC-Galleria

Miittis

Miittis

ヅ ★❤★ (◕‿◕✿) ♥ Doudemo ii lukekaa blogiani jos kiinnostaa ;P

Selaa blogimerkintöjä

Animen katsomista.Tiistai 30.06.2020 07:20

Sateinen päivä. Ihan hyvää vaihtelua. Tänään vissiin sataa koko päivän. No ihan hyvä niin ilma raikastuu. Eilinen pihlajasatu jakso oli hauska. Pakko katsoa taas tänään. Mitä seuraavaksi tapahtuu.
Aijon kyllä mennä tänään aamulenkille. Mukava kävellä tuolla raikkaassa ilmassa. Otan sateenvarjon mukaan jos sataa kaatamalla vettä. Jaksoin herätä kuuden jälkeen. Koitan nyt joka aamu herätä siihen aikaan. Tykkään aamuista. Ei ole mihinkään kiire. Saa aamukahvit juotua ja kirjoitettua blogia. Niillä päivä lähtee hyvin käyntiin! Kohta syön puuroa aamupalaksi. Jaksaa sitten lenkkeillä.
Oltiin eilen kaverin kanssa siellä liikuntapuistossa. Tunti oltiin siellä.
Hyvät treenit. Kannatti olla vesipullo mukana. Tänään aijon tehdä ruoaksi salaattia lounaaksi ja iltapäivällä teen chili con carnea.
Siinä on hyvät ruoat tälle päivälle. Huomenna pitää mennä sitten uudestaan kauppaan. Menen aamulla. Silloin on hyvin aikaa.
Pyykin pesua on tänään. En eilen kerennyt pesemään. Kohta kuu vaihtuu heinäkuuksi. Nopeasti meni kesäkuu. Varmaan myös heinäkuu menee nopeasti. Mutta aijon nauttia täysillä. Pitää nyt vaan nauttia koska se syksy tulee sieltä aika nopeasti. Sitten taas ilmat viilenee ja tulee vesisateet. Olin eilen illalla niin väsynyt etten jaksanut lähteä enää apteekkiin. Mutta käyn tällä viikolla jossain vaiheessa. Varmaan loppu viikosta. Leponexit riittävät hyvin vielä tälle viikolle.
Nyt kun on sateinen päivä niin nyt on hyvä aika katsoa animea.
Ajattelin pitää katsomismaratoonin. Katson noita animeita mitä on netflixissä. Sinne on kohta taas tulossa pari uutta sarjaa.
Mitkä vaikuttivat mielenkiintoisilta.
Katson ne sitten kun kerkiän. Fiilis on aika hyvä tällä hetkellä.
Nautin taas siitä. Että on hyvä olla. Nyt aijon nauttia sateesta.
Sekä raittiista ilmasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.