IRC-Galleria

Miittis

Miittis

ヅ ★❤★ (◕‿◕✿) ♥ Doudemo ii lukekaa blogiani jos kiinnostaa ;P

Selaa blogimerkintöjä

jaksaa jaksaa!Sunnuntai 13.09.2020 07:38

Sunnuntai. Tosi kivasti on mennyt viikonloppu. Olo alkaa taas olla sellainen että jaksaa taas. Uusi viikko alkaa taas huomenna ja hyvällä fiiliksellä aijon aloittaa sen. Tulee varmasti hyvä viikko. Pääsee taas salille ja on sählyryhmää, lenkkeilyä..kunnon liikuntaa taas ensi viikolla.
Kyllä mä ne jaksan vetää. Mulla on tosi hyvä kunto.
Lääkkeet jaan huomenna dosettiin niin nyt mun ei tarvitse hakea mitään. Kaikkia lääkkeitä on. On masennuslääkkeet ja leponexit. Verikokeet mulla on sitten taas tämän kuun lopussa. Sain eilen maksettua kaikki laskut pois. Laskin tuossa että alkukuusta pystyy taas siirtämään rahaa säästöön. Siirrän sen 50 euroa. Nyt en shoppaile enempää vaan aijon taas säästää. En nyt tarvitse enempää vaatteita.
Olen huomannut että aina kun olen illalla kotona ja katson jotain sarjaa tai ohjelmaa, niin mua alkaa nukuttaa ja menen jo kahdeksan jälkeen nukkumaan. No ei se onneksi silleen häiritse. Menen sitten nukkumaan kun nukuttaa. Sama vaikka päivällä jos mua alkaa nukuttaa niin nukun päikkärit. Eilen mä nukuin päikkärit kun tulin lenkiltä.
Varmaan tänään nukun taas. Pitää alkaa suunnitella mitä syön ensi viikolla. Suunnitelen tänään kun on hyvin aikaa ja huomenna menen sitten taas aamulla kauppaan. Jotain helppoa ruokaa teen huomenna. Syön sitä lounaaksi ja päivälliseksi. Kanakeittoa mun tekee kauheasti mieli. Jos vaikka tekisi sitä? No katsotaan. Tänään taas lenkkeilyä aamulla. Nyt ei näytä satavan pahasti vettä. Sää voi vielä muuttua. Tänään taas katson ruudusta eilisen bb jakson.
Sitten kun tulee hyvä hetki. Mutta nyt alan siivota keittiötä.
Pitää tiskata nyt kun en eilen jaksanut. Voisi samalla kuunnella musiikkia. Mutta uskon että tästä on tulossa hyvä päivä taas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.